Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Flavia BI 45 Delia

мнения за Flavia BI 45 DeliaНевероятно количество оборудване днес се произвежда в Китай. И това не означава, че тази техника е лоша. Можете да разгледате много неща, например съдомиялната машина Flavia BI 45 Delia. Хората все по-често го обсъждат в социалните мрежи, оставяйки коментари за продажбата на сайтове, което означава, че тази машина поне не е безразлична към тях.

Мнения на жените

Марина, Москва

Основните предимства на тази машина, считам за най-удобните кошнички за издърпване, добра тава за лъжици и най-простото управление. Висококачествено миене на съдове, разбира се. Преди имах съдомиялна машина Kandy, мога да кажа със сигурност, че работи по-зле, остави петна по чиниите. Много доволен от покупката. Преразгледа отношението си към китайските съдомиялни машини.

Валентина, Новосибирск

Когато закупих вградената съдомиялна машина на Flavia BI 45 Delia, не очаквах да бъде толкова технически усъвършенствана. Един добър приятел ме посъветва да я взема, когото се обадих с мен, за да се консултирам за закупуването на съдомиялна машина. Те избраха заедно дълго и педантично. Изненадващо, ние уволнихме Boshi, Kandy, Samsung и Indesita по различни причини. Харесвах повече съдомиялна машина Hotpoint Ariston LSTB 4B00, но приятелят ми ме разубеди да го приемам, но той посъветва Флавия и то не напразно.

  1. Посочено е, че с бункер за миене само 45 см широк, той побира 9 комплекта чинии, но всъщност включва повече.
  2. Кошниците имат специална форма и могат да се движат нагоре и надолу. Поради това в съдомиялната машина се поставят доста големи предмети.

За да поставите по-голям предмет в кошницата, можете да премахнете държачите на чинии.

  1. Машината е тиха. По принцип е идеално подходящ за работа през нощта, тъй като има функция за забавен старт. Времето е зададено от 1 до 24 часа.
  2. Специален сензор контролира чистотата на водата, така че машината никога не изплаква съдовете с мръсна вода.
  3. Има специална функция „Сушене с дезинфекция“.
  4. Машината разполага с отделение за таблетки и капсули, така че можете да използвате 3 в 1.

Колата е обмислена до най-малките детайли в най-добрите традиции на немската технология. Следователно изглежда, че китайците копирали съдомиялната си машина от някаква немска пишеща машина. Тя дори има LED подсветка вътре. Най-важното е, че този чар струваше само 322 долара, което приятно ме изненада.

Светлана, Ижевск

Никога преди не бях използвал съдомиялна машина и дори не бях виждал как да го направя. И тогава един ден се прибирам, а съпругът ми инсталира нова Flavia BI 45 Delia в кухнята. Той реши да ме изненада, но в началото не го оцених, дори виках в сърцето му. Сега разбирам, че съпругът е бил прав. Машината е отлична, мие чинии вместо мен и мие перфектно, извън всякакви похвали. Пет точки!

Лариса, Томск

Машината на този кратък режим на пране е просто вълшебна. Тя успява да измие 9 комплекта чинии за 30 минути и да измие добре. Мия чиниите всеки ден, така че това е основният ми режим. Харесвам и консумацията на прах, тъй като за миялна машина е необходима само половин доза за висок резултат. Сигурен съм, че за парите да се намери подобна кола е много трудно, почти невъзможно.

Юлия, Белгород

Страхотна кола, изпълнява добре своята функция. Работи с мен вече една година. Нямаше провали или повреди, нито намек. Китайската технология работи по-добре от европейската. Сестра ми купи съдомиялна машина на Bosch на полски монтаж, беше закупена приблизително по същото време и вече беше в сервиза за гаранционни ремонти. Моята Flavia BI 45 Delia се справя чудесно!

Мнения на мъжете

Александър, Нижни НовгородFlavia BI 45 Delia

Прочетох за тази машина във форума преди около 6 месеца. Поръчах го в един онлайн магазин и след няколко дни вече получих миялна машина по възможно най-добрия начин. Инсталиран почти веднага със собствените ми ръце. Всички необходими компоненти бяха в кутията. Чудех се дали техниката работи.Два часа след доставката на съдомиялната машина Flavia BI 45 Delia, вече я пуснах на пазара. За пробата заредих мръсен тиган и няколко чинии с лъжици и вилици. Преди това в най-близкия магазин за хардуер взех малка опаковка таблетки Finish.

Резултатът ме шокира. Първо, машината се мие бързо, и второ, отлично. Изходът е чист, лъскави плочи, освен това, сух. След няколко дни той уреди истински тест за съдомиялната машина, зареди чиниите, донесени от риболова. Има саксия и чаши, оцветени със сажди и много повече. След няколко часа извадих всичко от пишещата машина и не можех да повярвам на очите си. Всичко е чисто. Съмнявам се, че бих могъл ръчно да измия всичко толкова добре. Сега вече се превърнах във фен на марката Flavia и не считам това за нещо срамно.

Иван, Москва

Наистина нормална машина, продавачът не измами. Очевидно производителят току-що е започнал да промотира тази марка, следователно, за да спечели положителна репутация, той „се измъква от пътя си“. Качеството на технологията е сравнимо с луксозните автомобили, само материалите са малко по-лоши. Препоръчвам на тези, които търсят добро, но евтино оборудване!

Владимир, Москва

Flavia BI 45 Delia беше придобита от мен миналата година. Страхотна кола, в която производителят не се е сдържал да натъпче много добро. Изобилието от всякакъв вид сензори и сензори помага да се работи по-ефективно с машината, а програмите са създадени да угодят на потребителя със скорост и положителен ефект на измиване. Вече съм свикнал с тази техника и едва ли искам да използвам нещо друго.

Виталий, Санкт Петербург

Вече три месеца се наслаждавам на използването на Flavia BI 45 Delia. Толкова добре е направено, че изглежда, че европейците са имали ръце по неговото създаване, но изобщо не китайците. Машината спестява енергия, вода и прах. Не е взискателен към условията на работа. Вътре, изглежда, има стабилизатор, който не позволява на машината да се откаже и моментално да се изключи, когато захранването се покачи. Напоследък нещо се случва на подстанцията, надявам се електриците да оправят всичко, преди моето оборудване да изгори в къщата ми.

Олег, Новосибирск

Машината ми хареса, въпреки че я използвам само две седмици. В него има достатъчно чинии, чиниите не се напукват и не се счупват по време на измиване. Дори чашите, изработени от тънко стъкло, изобщо не страдат. Опитвам се да пускам машината всеки ден, докато всичко е в ред. Ако нещо се случи, определено ще напиша друго ревю, този път отрицателно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини