Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Elpsam

Отзиви за съдомиялна машина ElpsamТези, които поне от време на време посещават магазините на IKEA, са добре запознати с миялната машина на марката Elpsam. Вече много от тях са го закупили за кухнята си, защото качеството не е лошо, а цената е разумна. Ние обаче няма да сразим сляпо група потребители, които по някаква причина купуват това или онова оборудване. Първо трябва да разберете тяхното мнение, да претегляте фактите и едва след това да вземете решение.

положителен

Сергей, Сергиев Посад

Чу се, че съдомиялните машини Elpsam се произвеждат под контрола на две водещи компании за кухненски уреди, Whirlpool и Electrolux. Мислех, че толкова добри компании, които са се доказали с положителната страна на компанията, просто не могат да направят лошо оборудване и са ги купили. Явно не напразно.

  1. Бях поразен от продължителността на гаранцията. Производителят поема гаранционен ремонт за 5 години;
  2. Качеството на измиването е отлично, измийте дори изгоряла мазнина без затруднения.
  3. Вратата се отваря плавно и може да се заключи в отворено положение.
  4. Количките са добре обмислени. В горната кошница има държачи за чинии и чаши, които могат да бъдат извадени, ако е необходимо.

Кошовете лесно се придвижват вертикално, в допълнение, без усилие се придвижват напред, за да презаредят.

  1. Вградена дифузионна бариера, която предпазва от влага.
  2. В края на програмата се чува звуков сигнал.

Бях приятно изненадан от машината с нейното качество. Признавам, че с течение на времето производителят ще започне да хърчи, но засега всичко е наред. Препоръчвам го!

Александър, Челябинск

Наскоро купих кухненски мебели в добре познат хипермаркет и продавачът ме посъветва да взема в съдомиялна машина Elpsam. Трябваше да платя малко, но като цяло машината беше евтина. Машината е инсталирана много просто, направих всичко със собствените си ръце, но мие толкова перфектно. За изсушените чинии включвам предварително изплакване за 14 минути и след това интензивен режим. Мръсотията няма шанс. Пет точки!

Дария, Перм

Машината е много шумна, но това е единственият й недостатък, в противен случай всичко е наред. Машината Elpsam не е придирчива, консумира всякакви средства за измиване. Съдовете се мият добре, дори и най-малкият развод не се вижда дори върху предмети, изработени от тънко стъкло. Използвам го с удоволствие вече 6 месеца.

Валентина, Смоленск

Заради тази проклета кухня трябваше да се преработва маникюр на всеки три дни. Вече мразя да се мотавам в козметичния салон с часове и да изхвърлям един тон пари, а след това това съдове за съдове. Съдомиялната машина помогна. Той е малък, широк само 45 см, но е в състояние да побере много от всички видове предмети. Сега се приспособих да мия в него не само съдове, но и стъклени сувенири, както и светлини от полилей, оказва се добре. Ако все още нямате съдомиялна машина, не забравяйте да я вземете, това е просто друго ниво на живот!

Оксана, Санкт Петербург

Много добра машина, въпреки че марката й е много странна. На външен вид той не се различава от другите вградени съдомиялни машини, но е направен някак здраво и работи добре. Той има всички необходими функции и програми. Вече проучих почти всичко и разбрах, че не се лъжа в избора.

Галина, КраснодарElpsam

Всичко започна с факта, че, гледайки приятелите си, я видях съдомиялна машина Elpsam. По-точно, в началото не разбрах за какъв автомобил става въпрос и когато разбрах повече за него, особено цената, реших сам да си го купя. Техниката е наистина страхотна, отмива всичко добре, но все пак трябва да си купите добър прах или таблетки. Имате опит с използването миялна машина Kandy CDP 4609но за съжаление неуспешно. Елпсам е много по-добре, надявам се да не се счупи като Канди.

Юри, Пенза

Използвам съдомиялната машина Elpsam от една година. Измивам всеки ден с десетина чинии, няколко чаши, шепа прибори за хранене и, разбира се, тенджери с тигани.Когато гостите пристигнат, тогава мръсните съдове просто се нагряват, уредите никога не работят без работа. Основното е, че издържа на всичко това и не се влошава, но това не може, но да зарадва.

отрицателен

Елена, Тоглиати

Машината Elpsam работи вече втора година, но се мие много зле. Два пъти го предадох за гаранционен ремонт, но майсторите не можаха да открият причината за проблема. Те признават, че машината не изпълнява директната си функция, но не могат да кажат защо това се случва. Наоколо има некомпетентни специалисти.

Владимир, Омск

Почти ме уби с токов удар. Е, успях да дръпна ръката си навреме. Занаятчиите, които са инсталирали машината, по време на инсталирането и транспортирането, са повредили окабеляването. Когато се обадих в сервиза по телефона, ме посъветваха да обвия мястото, където жицата е повредена с електрическа лента. Тогава нервите ми не издържаха и поисках гаранционна подмяна на мрежовия кабел. Направиха всичко в крайна сметка, но без лов. Мисля да направя оплакване за находчив майстор, който дава такива безплатни съвети.

Руслан, Москва

Тази машина ме привлече с ниската си цена и с факта, че имаше много добри отзиви за нея в любимия ми форум. Той слушаше хората и придобиваше. Месец по-късно бях забранен от форума поради гневни изказвания срещу тези, които похвалиха тази машина. Сега се успокоих, но вече не вярвам на хората, всичко трябва да се провери от мен, по-надеждно е.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Алла Алла:

    Гаранцията за този автомобил от Ikea е 5 години. Първата такава съдомиялна машина се счупи след 5,5 години, викаха майсторите, резервната част трябваше да изчака 2-3 месеца. Господарят не беше сигурен, че историята ще приключи с тази подмяна. Цената на съдомиялна машина в Ikea по това време беше 13 хиляди с отстъпка. Купихме нова, минаха 5,5 години, историята се повтори точно. Сега тя струва 23 хил. Разпитани приятели и познати, никой не сменя съдомиялната машина на всеки 5 години. Направих си изводи и купих съдомиялна машина на добре позната марка.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини