Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV30E40RU

Отзиви за Bosch SPV30E40RUГерманската вградена съдомиялна машина на Bosch SPV30E40RU с хидравлична система за циркулация на водата, наречена ActiveWater, беше по вкус на руските потребители. В Германия се монтира съдомиялна машина, което само по себе си говори за нейното високо качество. Но наистина ли говори? За да не бъдете необосновани, разчитайки изцяло на установената марка, нека да попитаме мнението на потребителите. Те ще помогнат или да потвърдят тази идея, или да я опровергаят.

Технически характеристики на модела

Преди да пристъпим към разглеждане на отзивите на хората за тази съдомиялна машина, не би било излишно накратко да „преодолеете“ техническите характеристики на този модел, за да имате по-добра представа какво ще кажат хората.

Така че, нека започнем с характеристиките, които заслужават най-много внимание. Ако не ги вземете под внимание, можете да се сблъскате с нискокачествено оборудване.

 1. Размери и тип инсталация. В случая имаме работа с тясна машина, ширината на която е 44,8 см, която напълно се вписва в стандартите на тесните съдомиялни машини.

Освобождавайки тесни вградени съдомиялни машини, производителят взема предвид, че ширината на такова оборудване не трябва да надвишава 45 cm.

 1. Капацитет, класове за пране и сушене, ниво на шума и вид на сушене. като тясна миялна машина, в него няма да има много ястия, в този случай ограничението за натоварване е 9 комплекта. Класовете на пране и сушене са “A”, нищо извън границите, нивото на шума е 52 dB, което е в нормалните граници, но може да се разчита на по-тиха работа. И накрая, типът на сушене също е без изненади, в този модел е конденз.
 2. Гаранция на производителя, страна на производство, състав на програмата. Въпреки ниската цена на модела (около 350 долара), той се произвежда в Германия, въпреки че производителят дава скромна гаранция, само 1 година, но по принцип това е достатъчно. Съставът на програмите също е скромен, има само три от тях, така че тази миялна машина не е подходяща за тези, които обичат богат избор от режими.

В допълнение към основните характеристики, клиентите отдават голямо значение на спецификациите на този модел съдомиялна машина. По-специално става въпрос за:Bosch SPV30E40RU

 • половин товар;
 • възможността да използвате 3 в 1 фондове;
 • редуващи се технологии за водоснабдяване;
 • наличието на самопочистващ се филтър.

Фактът, че бюджетната машина има тези функции, е просто отличен. Но това не е всичко. Има група индикатори, които казват на потребителя за наличието на сол, препарат за изплакване, говорят за напредъка на програмата за миене, като не забравяме да сигнализирате за нейното завършване. При наличие на защита срещу течове и от намесата на деца. Размери на модела Ш x Г х В - 44,8 х 55 х 81,5 см. В комплект с миялна машина има специална плоча, която се монтира на плота отзад, за да предпази последната от пара.

Положителни мнения

Лариса, Ростов на Дон

През живота ми имаше три съдомиялни машини. Мога да кажа със сигурност, това е най-доброто. С останалите постоянно имах някакви проблеми. Говорих с толкова много занаятчии, че самият аз вероятно бих могъл да поправя съдомиялните машини, във всеки случай знам къде имат какво има и колко дълго и скъпо е да сменяте тези части. Новата ми съдомиялна машина за една година не ми създаде никакви проблеми. ННе е взискателен към условията на работа, работи правилно, няма нужда да почиствате пет пъти седмично, напълно съм доволен.

Кирил, Псков

Винаги съм искрено вярвал, че миялната машина е много мързеливи хора, които са твърде мързеливи, за да си мръднат пръст за домакинството. Самият аз съм роден и израснал в селото, знам какъв е животът на селска къща и тук, в апартамента, те са твърде мързеливи, за да мият чиния след себе си. В момента, признавам грешката си, разбрах, че от време на време без миялна машина наистина е трудно, затова си купих надежден и евтин Bosch.

Техниката е технология, но за да работи тя, трябва да се научите как да я контролирате.

Изглед отпред на Bosch SPV30E40RUПървите впечатления не бяха много добри, беше трудно да свикна с подреждането на чинии в кошници и нямах късмет с продукта, така че съсипах първите три измивания, но всичко това беше моя вина. Сега научих как да зареждам чинии, купих добри немски таблети за миене на съдове и не знам мъката. Както преди, понякога го мия с ръце, ако има много малко чинии, но когато натрупвам повече или по-малко мръсни съдове, ги мия в машината. Каква тръпка е да имаш роботизирана кухня. Производителите на съдомиялни уважават!

Олга, Сергиев Посад

В малката си кухня никога не се надявах да сложа съдомиялна машина в пълен размер, въпреки че мечтая. Можете да мечтаете дълго време, но не искате да миете чиниите с ръце, така че в крайна сметка предпочетох тясна миялна машина от Bosch. Още от първите стъпки става ясно, че това е истински немски. Сглобката е красива, няма намеци за тромавост, работи като часовник, много се радвам да си купя.

Отрицателни мнения

Лидия, Нижневартовск

Така попаднах на немска миялна машина. И като продавач ме похвали, той вървеше направо наоколо като паун. Е, да, нещо от миналото, самата глупачка. Просто искам да ви предупредя срещу необмислени покупки. За себе си отбелязах само един плюс - тиха работа, иначе машината не ми хареса.

 1. Тиганите и тиганите се мият лошо дори в интензивен режим с добри хапчета.
 2. Оставя бяло покритие върху чинии и чаши, очевидно не ги изплаква.
 3. Бързо се запушва с остатъци от храна, въпреки че почиствам всичко, което мога от чиниите, преди да го сложа в кошници.

Не препоръчвам тази машина на никого, въпреки че е евтина. Преследване на евтиност, но в крайна сметка ще се окажете в загуба.

Наталия, Велики Луки

Месец мъки ме накара да се карам с продавача и да върна машината обратно в магазина. И всичко започна толкова розово. Моите роднини ми дадоха подредена сума пари за рождения ми ден и реших да тръгна да си купя машина на Bosch. Имаше достатъчно пари само за този модел, но продавачът ме увери, че машината е добра и няма да съжалявам за покупката, но се оказа точно обратното.

Има една много мъдра поговорка „скучно плаща два пъти“, така че я спестих, купих евтина съдомиялна машина, за да мия чиниите с ръцете си в резултат.

Андрей, Москва

Изглежда германците са се научили да сглобяват всяка „шапка” за руския пазар. Брат ми има миялна машина още по-евтина, китайска и работи като най-добрия швейцарски часовник. Напразно разчитах на разплетената марка на Bosch, сега ще разглобявам. Втори път от 3 месеца наемам за ремонт под гаранция, след това нагревателен елемент, а сега електроника, страшен ужас!

Обобщавайки, отбелязваме, че отзивите за тази съдомиялна машина са много различни, но има повече положителни в общата маса, въпреки че в тази публикация сме ги посочили в еднакъв брой, за да не създаваме впечатление, че сме на страната или, обратно, срещу производителя. По такива въпроси ние сме на страната на истината и се опитваме да не оставяме този трънлив път!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини