Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV30E00RU

съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU мненияВградената съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU е бюджетен пример за луксозно оборудване. Звучи абсурдно, но марката е добре позната и монтажа е немски, а оборудването е прилично, а цената е смешна - само 315 долара. Е, разбира се, това е нелепо в сравнение с цената на други модели, чийто етикет започва от около 400 долара. Ако разгледате цената, можете да разберете интереса на обществеността към тази съдомиялна машина, но преди да й обърнем внимание, ще видим как хората реагират на нея.

Положителни мнения

Шотин, Новосибирск

Купих тази съдомиялна машина наскоро, но вече успях да оценя високото й качество. Изглежда прекрасно, въпреки че това изобщо няма значение, защото е вградено в мебелите. Мие се по такъв начин, че изненадва всички, аз все още не мога да разбера как въртящо се иго почиства чиниите по-добре от човешките ръце и много по-добре. Освен това ми е приятно да мисля, че не дадох всичко за това чудо на технологиите.

Иван, Златоуст

Никога не съм мислил да си купя миялна машина. Но някак по време на следващия ремонт в кухнята се появи идеята да обновим старите кухненски уреди и да купим нов. Вкарах веднага на едно място различно оборудване колкото 4500 долара и получих като подарък съдомиялна машина Bosch SPV30E00RU. Подарък е подарък, не го отказвайте. Е, приведен вкъщи, добре свързан и изоставен за няколко месеца като ненужен. И тогава през уикенда нямаше какво да правя, приготвих пълнена гъска, бях твърде мързелива, за да мия чиниите след нея, сложих я в съдомиялната.

Машината мие дълго време, но от друга страна, какво ми става, не седя до нея. Заредих чиниите, хвърлих хапчетата, настроих програмата и отидох на разходка. Когато всичко е измито, той ще ви уведоми със звуков сигнал.

Преден Bosch SPV30E00RUМомчета и тогава се случи чудо. Мазните съдове бяха измити до блясък. Нито едно петънце от вас, нито един развод, сякаш кралската миялна машина е работила. Никога не съм виждал чиниите си толкова чисти, обикновено все пак някакви капки остават, някъде петна, не съм го измил, което означава, че няма плитки. На следващия ден реших да продължа с експериментите, още повече, че взех цял пакет с машината таблетки за PMM Frau Schmidt.

Няма да ви кажа какво направих с миялната машина, просто ще кажа, че ми хареса. Не че се зарадвах, защото живея сам, не натрупвам чинии и винаги мия всичко с ръце. Но понякога се случва, че гостите идват, събира се определено количество ястия и тогава „немският асистент“ се появява с цялата си слава и бързо ми помага в кухнята. Този модел може да се препоръча на всички!

Елена, Москва

Машината е проста, но надеждна, за парите би било богохулно да се говори за недостатъците. На първо място, за мен, вероятно, както и за мнозина, е качеството на мивката. Качеството е на високо ниво. Приятелят ми има немска миялна машина за 1 700 долара, така че тя мие не по-добре от моята - това е проверено, въпреки че усещанията в нея са „Мама не плачи“. Вие неволно се замисляте за какво потребителят плаща пари, очевидно, така че съдомиялната машина да може да влезе в интернет и да изпомпва актуализации на софтуера към себе си.

Катрин, Москва

Първата ми съдомиялна машина беше Bosch, не я смених, купих отново Bosch, още повече, че старата „оре“ в продължение на 11 години, а тя не работи, а именно тя беше разорана, измивайки десетки хиляди чинии. Новият работи от около година, няма оплаквания. Доволен от ниската цена, платих около 330 долара за това и това е точно случаят, когато няма да съжалявате за нито един цент, изразходван.

Отрицателни мнения

Оксана, БелгородКошница Bosch SPV30E00RU за съдове

След като прочетох отзивите в интернет, реших да си купя съдомиялна машина на Bosch, още повече, че този модел напълно и напълно ме устройва за цената. Купувах предимно положителни мнения.Не знам дали не съм щастлив или мненията на хората са глупости, машината ми просто се счупи, дори без наистина да започне да работи, дори седмица не е минала от покупката.

Тогава започна епосът, който вече започва да ме притеснява. От сервизния център за втори месец нито слухът, нито духът, майсторът първо взе телефона и се прекъсна по някакъв начин, сега е напълно изгубен. Мисля да потърся добър адвокат и да отида в съда. Машината не беше добра и наистина бях разочарован в съдомиялните машини.

Алена, Самара.

Един плюс само в тази съдомиялна машина е евтин. Всички останали са минуси, за които не искам да мисля, защото парите бяха пропилени.

  • Машината дрънка ужасно, никакви антивибрационни стойки не помагат.
  • Има само три програми за миене, честно казано, няма да ходите на разходка.
  • Приемникът на перилния препарат не работи добре, таблетките не се разтварят.
  • Качеството на прането също не е наред, измива се, не става.

По принцип ми е писнало да играя на лотарията, хвърлих колата си, но не ви съветвам да купувате такава техника. Това дори не струва толкова малко пари.

Иля, Москва

Съдомиялната е с лошо качество. Сглобката е изненадващо отвратителна, въпреки че пише, че Германия. Каква по дяволите Германия, узбекски мигранти се събраха в мазето край Околовръстния път на Москва. Разпръсквачката виси, стреми се да отлети, самата машина гърми, съдовете след нея са мръсни. Точка и половина към нея с отсечка от пет, а дори и след това от уважение към разплетената марка!

В заключение отбелязваме, че при четене на тази публикация може да изглежда, че има почти толкова положителни отзиви за тази съдомиялна машина, колкото има и отрицателни. Всъщност почти всички реални отрицателни мнения, които намерихме за подходящи във втория параграф на статията. Има много положителни отзиви, събрахме само най-ярките. Извод: има много повече положителни отзиви от отрицателни, обаче, опитът ви е по-скъп, опитайте сами тази машина и разберете със сигурност. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини