Всичко за пералните машини

Прегледи за съдомиялна машина Asko

Прегледи на PMM AskoШведска компания, произвеждаща първокласно оборудване, заинтересува клиентите ни в съдомиялни машини Asko. Трябва да се отбележи, че днес в продажба има само пълноценни автомобили Asko, чиято ширина на кутията е 60 см, а продажбите им в Русия растат, въпреки високата цена. Нека да видим какво мислят хората за тази техника, надяваме се, че съзнателно сме й обърнали внимание.

Asko D 5546 XL

Роман, Москва

Всички знаят, че Bosch нитове серийна технология с посредствено качество и разумна цена. Но преди това не знаех за това, така че "влязох в него". Едва успях да продам колата няколко месеца след покупката. Този път реших да не рискувам, купих Asko D 5546 XL. В сравнение с Bosch, това е просто вълшебна машина.

  1. Тя има 12 програми за пране (не всяка пералня може да се похвали с такава).
  2. Има и 7 температурни режима, които могат да се превключват свободно.
  3. Половин зареждане и турбо сушене също присъстват, за което специално благодаря на производителя.
  4. В края на измиването лъчът на пода изгасва и машината издава звуков сигнал.
  5. Вътрешното осветление на пералната камера е много красиво.
  6. Качеството на измиване е безупречно.

Има още много полезни функции, като например трансформиращи се кошници и държачи за ножове, които просто не можете да си спомните. Мога да кажа със сигурност, че машината е изключително добра, а цената за нея не е критично висока, можете да си я позволите. Пет точки!

Между другото, машината е доста тиха. Когато вратата към кухнята е отворена, не можете да я чуете в съседната стая.

Влада, Санкт Петербург

Голяма просторна машина, способна да мие чинии за семейство от 5 души. Включваме го веднъж през нощта, това е достатъчно. Мие се добре, просто невероятно. Защита от течове, здрава конструкция и множество модерни функции. Всички наистина я харесваме, пет точки, без да говорим.

Оксана, КраснодарАско

Никога не съм виждал толкова обмислена и надеждна техника. В Asko D 5546 XL всяко малко нещо е направено удобно. Ето, например, са държачи за чинии, те се почистват навътре и освобождават доста място за по-големи ястия. Не всички държачи на плочи могат да бъдат премахнати, а само част. Друго страхотно нещо е, че съдовете се сушат много бързо, благодарение на инсталираната турбо сушилня. Много ми хареса съдомиялната, препоръчвам я за покупка!

Asko D 5436 W

Катрин, Красноярск

Страхотна машина, истинска европейка. Всички функции са модерни, полезни и има много от тях. Измива перфектно. Поставете поне изгорели тенджери с тигани, измийте всичко с 5 точки. Въпреки турбо сушенето, разходите за енергия не са големи и не бих им обърнал никакво внимание на фона на всички предимства на това „устройство“. Машината работи изненадващо тихо. С ужасно дрънкане Indesit DSR 15b3 RU, която стои с баба ми, не сравнявайте.

Особено искам да отбележа невероятната програма, която се нарича „Предварително накисване“. Благодарение на нея машината се справя с чудовищното замърсяване, което присъства на чиниите, донесени от къщичката. Обзалагам се пет с три плюса!

Анастасия, Санкт Петербург

По отношение на функциите и възможностите, моята машина Asko D 5436 W се приближава до професионално оборудване за миене на съдове, което е инсталирано в нашето семейно кафене. Тя е в състояние да работи почти непрекъснато, за голямо семейство това е чудесен вариант. Препоръчвам да закупите!

Asko D 5536 XL

Валентин, Хабаровск

Съпругата ми и аз дълго мислехме коя миялна машина да купим. Наистина исках надежден модел с турбо сушилня и изборът падна върху Asko D 5536 XL. Пране на чинии веднъж на ден е идеално за нас. Натрупваме го и по-близо до моята нощ. Машината побира 13 комплекта, така че няма проблеми с това. Вече има 12 програми, но не се обърквам в тях, защото има разбираема и достъпна инструкция. Много достойна техника, за която ще трябва да се положат много, но това трябва да се направи. Поне за себе си решихме, че не съжаляваме за това.

Рита, Москва

Прочетох в един форум, че съдомиялните машини на Asko са най-добрите в света. Не повярвах, отидох в магазина да проверя. Най-много ми хареса моделът Asko D 5536 XL, той беше достъпен за мен поне по някакъв начин, а характеристиките и сглобяването бяха впечатляващи. Сега тази машина работи за мен вече почти година. Всичко е наред, няма проблем с нея. Препоръчвам го!

Жана, Толяти

Много късмет да получите тази съдомиялна машина с огромна отстъпка. Работи като часовник. Мие чинии за четири пъти два пъти на ден и няма проблеми с него. Той има проточен бойлер и има осем температурни режима. Има всички възможни и немислими функции, все още не съм го измислил, но наистина искам. Доволен съм от покупката!

Asko D 5434 XL W

Гулшат, КазанAsko D 5536 XL

Измива се чисто, тихо и нежно. Не се страхува да зареди пълни кошници със стъклени съдове. Всичко се изпира без петна и петна. Машината е наистина скъпа, но съм сигурен, че давам пари за качество, а не за китайски потребителски стоки. Разбрах, че всеки може да си позволи оборудването. Но умишлено отказах да си купя съдомиялна за една година, за да получа по-добър модел и сега мечтата се сбъдна. Препоръчвам да направите същото, не съжалявайте!

Константин, Санкт Петербург

Машината прави почти всичко сама. Множество функции и индикатори осигуряват пълна автоматизация. Не е нужно да правя нищо, да слагам мръсни съдове, да изваждам чиста. Мощната и икономична турбо сушилня намалява програмното време с порядък, но качеството на грижите за съдовете изобщо не страда. Тиха, мощна, икономична и красива - идеалната миялна машина!

Евгений, Смоленск

В нашия магазин имаше голяма отстъпка и аз се възползвах от възможността, взех Asko D 5434 XL W за половината от цената.Истинско европейско качество. Измива се добре и отзивите на клиентите за нея са нормални. Не знам какво ще се случи след това, но засега харесвам машината.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини