Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Aeg

мнения за PMM AEGИзвестният немски производител на домакински уреди AEG е известен със своята гъвкавост по отношение на потребителите. Ако погледнете съдомиялните машини AEG, можете да видите, че има много модели в продажба в бюджетния сегмент, модели със средна цена и първокласно оборудване. С други думи, производителят винаги ще вземе съдомиялна машина за всеки вкус и бюджет. Нека да видим какво мислят потребителите за тази техника, може би не си струва вниманието ни.

AEG F 65402 VI

Полина, Москва

Взех машината AEG F 65402 VI преди месец с 9% отстъпка. Оказа се малко скъпо, но това е AEG. Капацитетът е невероятен. Въпреки факта, че машината е широка само 45 см, в нея се побират 12 комплекта чинии. Автомобилите в пълен размер на някои марки съдържат максимум толкова много. Как производителят го е направил, е непонятно. Машината все още има предимства.

  1. Тя е много тиха, почти не се чува, ако сте в кухнята и дори да влезете в съседната стая, тогава е невъзможно да я чуете изобщо.
  2. Програмите за пране са много внимателно проектирани. Има само 5 от тях, но те са достатъчни за всички поводи.
  3. На пода има индикатор за лъч, който показва края на измиването.
  4. Има отделна програма за миене на тигани и тигани, която може да превърне дори изгорял тиган в сияен чар.

Що се отнася до изгорелия тиган, тестовете бяха проведени само преди два дни, бях много изненадан.

  1. Три в една таблетка машината също разпознава отлично. Целият продукт се измива докрай, а съдовете блестят чисти.

Вероятно няма смисъл да хвалим AEG машината. Мисля, че всички добре знаят, че тази техника е солидна и изработена от най-добрите материали. Междувременно поставих пет с плюс, надявам се, че с времето оценката ми няма да намалее.

Артур, Санкт Петербург

Най-вече ме впечатли внимателното електронно управление и вътрешната структура на пералната камера в тази машина. Кошниците са свободни да се движат и разгъват, което ви позволява да поставяте големи и нестандартни ястия в тях. Няколко пъти се опитвах да претоваря машината. Дори и в този случай се измива добре, но петна остават върху чиниите, които бяха разположени в ъглите. Като цяло съм доволен от машината, поставете първите пет!

Валентина, Ростов на Дон

AEG F 65402 VI е просто страхотна техника, сглобена от скъпи части. Веднага ми хареса, но цената "хапе". Трябваше да взема заем. Стартира го в деня на инсталиране, за проверка. Всичко беше елегантно изпирано, особено ми харесаха чашите, изработени от тънко стъкло, които станаха кристално чисти. Ще продължа да го използвам с удоволствие.

AEG FSM 31400 Z

Галина, Нижни Новгород

Много исках да се сдобия с добра немска миялна машина, но съпругът ми строго ограничи бюджета си. Все пак взех AEG, но не и модела, на който разчитах. AEG FSM 31400 Z също като цяло е добър, но той:

  • не разпознава 3 в 1 таблетки;съдомиялна AEG
  • няма половин товар;
  • няма дисплей;
  • не може автоматично да зададе твърдост на водата.

Дори и без половин товар машината е доста икономична, пет програми са достатъчни за прекрасно измиване. Работи стабилно и надеждно.

Евгения, Краснодар

Мечтая за миялна машина дълго време и най-накрая успях да се сдобия с нея. Купих умишлено AEG FSM 31400 Z, защото искам оборудването в къщата ми да служи дълго време и да не се счупи. Подобно на режима предварително накисване. Този режим ви позволява да „отмивате” изсушените съдове, след което да ги миете като част от нормалното или интензивно измиване. Пълната защита от течове прави машината безопасна. Дори да напусна дома, смело оставям оборудването да работи. 100% съм сигурен в това!

Наталия, Барнаул

AEG е стандарт за качество, но не всеки може да си го позволи. Миналата година много работих в работата, написаха ми награда и най-накрая успях да си позволя AEG FSM 31400 Z, което наскоро се превърна в моя мечта. Държи се малко, но тъй като живеем със син и съпруг трима заедно, имаме достатъчно.Ако обицата има брат или сестра, тогава трябва да купите по-голяма машина. Харесвам всичко!

AEG FSR 83800 P

Игор, Москва

Бях много изненадан, когато започнах да тествам новата ми съдомиялна AEG FSR 83800 P. Това струва много пари, но просто няма половин товар и автоматично инсталиране на твърдост на водата в него. Четох отзиви за него, така че хората написаха, че всичко го има. Но те залепиха хладен индикатор, който се проектира на пода и показва времето до края на програмата. 8 програми за измиване са твърде много, целта на някои не е ясна. Работи тихо, но 3 в 1 продуктите не се разтварят добре. Като цяло впечатлението е отрицателно!

От машина на стойност 1780 долара вие по някакъв начин имате право да очаквате нещо повече.

Алена, Смоленск

Машината е голяма - 60 см. Има красива индикация за времето за пране. Съдовете се мият безупречно, поне за изложението. Хареса ми функцията "Нощно измиване". Машината работи по-бавно, но тихо изпомпва вода и старателно измива. Никога досега не съм събуждал никого. Цветът на калъфа е бял. Пет точки!

Александър, Санкт Петербург

Отлично развитие на компанията AEG. Машината има редица впечатляващи функции. Съдовете се измиват с пет плюс. В интензивна програма, дори тези примеси се обелват, че е нереално да се мие с ръце. Много ми хареса ефектът от измиването, особено чиниите, изработени от тънко стъкло. Добра покупка!

AEG F 55200 VI

Татяна, Москва

Това е компактна версия на съдомиялната машина AEG. Технически нищо особено, само цената е огромна. Продавачът ме посъветва да взема компактна миялна машина Bosch, качеството и функционалността са същите, цената е наполовина по-малка, но не слушах. AEG F 55200 VI не беше толкова необходимо оборудване. Тя държи малко чинии, мие дълго време, по-лесно е да мие ръцете си. Трябваше да вземем съдомиялна машина в пълен размер.

Владислав, Москва

Абсолютно безполезна миялна машина в домакинството. Току-що ми беше третият месец. Продавачът, мозъците на копелето се прецакаха, казват, вижте каква отстъпка, вземете я, иначе ще я грабнат. Все още бях глупак да му обясня, че живея сам и имам нужда от малка миялна машина, която да ми служи. Сега се възхищавам на чудото на технологиите, което дори не може да бъде предадено на магазина.

Любов, Новосибирск

Хареса ми тази съдомиялна машина. Той е малък, може дори да се сложи на масата, което направих аз. Малко е скъпо, но плати една четвърт от цената с купони, така че се оказа добре. Много се радвам да закупя, активно мия чиниите си!

AEG FSR 83400 P

Лика, Екатеринбург

Не мислех, че ще бъда толкова измъчен от избора на съдомиялна машина. Изглежда, че бюджетът за покупка е голям и няма специални ограничения, но прекарах три дни в търсене. Нещо не ти подхожда. Тя се спря на тясна вградена пишеща машина AEG FSR 83400 P. Изглежда като добра машина, добре се мие, работи тихо и изглежда невероятно. Очевидно е и надежден, струва си да разгледате приспособленията на кошничките и веднага разбирате, че това правят от векове. Въпреки че не обичам да мисля за такива неща, времето ще покаже.

Катрин, Ижевск

Честно казано, машината ме разстрои и много ме разстрои. През първата седмица тя отказа да изпомпва вода. Господарят по телефона каза, че това може да е фабричен дефект. Нямаха такива части на AEG FSR 83400 P, трябваше да поръчам. Изчаках цял месец, докато миялната машина се поправи, през това време в техниката AEG бях напълно разочарован. Не го препоръчвам!

Петър, Москва

Тази техника е за елита, поне за Русия и страните от ОНД. Стои като употребявана кола, но аз все още разклоних. Не забелязах никакви специални звънци и свирки в него. Да, той е добре сглобен и от скъпи части. Това очевидно не е Китай и тази машина ще работи колко дълго, но какъв е смисълът, тя ще стане безнадеждно остаряла след пет години. По-добре е да вземете нещо по-евтино, а след това след 3-5 години да се промени. Няма да препоръчам нищо, имам смесени чувства.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини