Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини на Bosch

Отзиви за съдомиялни машини на BoschМарката Bosch е една от най-известните в света. Купувайки оборудването на тази марка, хората се надяват на немското качество, с което се е утвърдило. Въпреки това, не всичко е толкова просто, някои потребители са разочаровани от Bosch, може би защото това не е Bosch, който беше преди, доставен от Германия, а Bosch на руски или полски монтаж. Какво мислят хората за съдомиялните машини на Bosch?

Bosch spv 40e10ru

Шамсутдинов Едуард

Предимства: отлично качество на миене на съдове, дори изгорени тигани. Чашите и кафените чаши се измиват без почистващо средство.

недостатъци:

  • Тъй като моделът spv 40e10ru е евтин, му липсва накрайник за измиване на хартия за печене, което по принцип не може да се нарече недостатък. Такъв накрайник може да бъде закупен отделно.
  • Държачът за вилица и лъжица заема много място

Обичам тази вградена съдомиялна машина, на практика няма шум, можете да зареждате и миете чинии през нощта. Всичко се пере на хладно, само чиниите трябва да се поставят правилно.

Болшаков Евгений

Предимства: отличен модел на ниска цена.Bosch spv 40e10ru

Недостатъци: липса на добра звукоизолация.

Бързо свиквате с миялната машина. След монтажа обаче трябваше да го модифицирам малко по отношение на звукоизолацията. Увих го в три слоя със специална звукоизолация, сега дори и през нощта чиниите ми. Отбелязвам също, че моделът е компактен, добре подходящ за монтаж в малка кухня.

Bolo dinoxromniy

Предимства: има регулиране на звука на звука на сигналите, той се мие перфектно, интуитивни контроли и настройки, напълно интегрирани.

Недостатъци: в сравнение със старата миялна машина в модела spv 40e10ru броят на уредите, включени в кошницата за съдове, е по-малък.

Като цяло съм доволен от машината, тъй като с основната функция за миене на чиниите се справя на сто процента. Харесва ми факта, че производителят дава 10 години гаранция за двигателя, въпреки че проблемът с такива машини най-често не е в двигателя, а в електрониката, поради което се наложи да сменя старата миялна машина.

Модел spv40e30ru

NataliNiB

Плюсове: измиване на съдове перфектно, икономично.

Недостатъци: за половин година употреба не са идентифицирани.

По съвет на експерти и след като прочетохме отзиви за технологията на Bosch, решихме да спрем на съдомиялната машина на тази конкретна марка. Някои намират миялната машина за безполезна, но всъщност не е така. Тя ми помага много, зареждам чиниите след всяко хранене. Моят на 70 градуса, без прах, но не забравяйте да сложите сол за съдомиялна машина, Ястията са чисти и най-важното - върху него не остава никаква химия.

vikki37

Bosch spv40e30ruПредимства: компактен, вграден, супер пране.

Недостатъци: малко надценени.

Мечтая за миялна машина дълго време и един ден мечтата се сбъдна, накрая имаше повече свободно време за часове с детето. Машината е доста просторна, включва ястия за 9 души. Има отделение за ножове, отделен контейнер за вилици и лъжици. За някои машината може да изглежда шумна, но в нашето семейство не дразни никого. Има достатъчно вградени програми, за да измиете дори най-мръсните тигани, въпреки че ако имаше повече, може да е по-добре, но няма с какво да се сравнявате. За две години употреба не мога да кажа нищо лошо за този модел на Bosch от германското сглобяване.

Katy-Ива

Предимства: отлично измиване на всякакви съдове.

Недостатъци: няма индикация за края на времето на цикъла и червения лъч.

Съдомиялната машина на Bosch е много щастлива, мие стъклени съдове с не най-добро качество, просто перфектни. Няма да миете съдовете с ръцете си, ще трябва да търкате дълго време след измиване до блясък, след като изразходвате нервите си. Особено доволен съм от моя асистент след празничните празници, вместо да миете чинии с ръце, можете да се отпуснете след ден на приготвяне.

Тази вградена миялна машина, макар и тясна, но доста просторна в два цикъла, можете да миете не само всички чинии, но и тенджери и тигани, които идеално се вписват там.Много ми харесва как се измиват листовете за печене, но за това трябваше допълнително да купя специална дюза. Реших го много бързо, нямаше трудности. Като цяло, ако има възможност да закупите такова оборудване, вземете миялна машина от Bosch, няма да съжалявате.

Spv30e00ru

Никитин Алексей

Предимства: отлично миене на съдове.

Недостатъци: малко шумно, но не ме притеснява.

Ние използваме съдомиялна машина на марката spv30e00ru на марката Bosch от около година. Нямаше оплаквания с технологията, наистина ми харесва, че сега не трябва да стоя пред мивката. Колата е малко шумна, но не по-шумна от пералнята.

Маргарет

Предимства: качество на измиване и надеждност на монтажа.

Недостатъци: няма оплаквания.

Той мие всичко перфектно, никога не беше извадил нечистени съдове. Въпреки размерите, машината побира цели 9 комплекта чинии. Това е достатъчно, за да миете съдовете през целия ден или след празника. За помощ й поставих 5 точки.

Bosch spv30e30ru

аноним

Предимства: цена, качество на миене на съдове, оборудване (има всички маркучи).

Минуси: шумни.

Купихме съдомиялна машина Bosch spv30e30ru преди 1,5 години. Доволни сме от технологията, тя оправдава цената му.

гигантски буревестник

Предимства: спестяване на време, цена.

Недостатъци: малко малко, но това е по-вероятно невъзможността да се купи голям модел, отколкото недостатък, тъй като кухнята е малка.

Използвам съдомиялната машина от шест месеца, нямаше неизправности. Зареждам се до максимум, това е около два пъти седмично. След около час съдовете стават чисти. Големите саксии не се вписват. Най-често използвам режима на измиване на 45 градуса. Рядко избирам програма за 2 часа, когато съдовете са много сухи. Като цяло доволен от покупката.

Модел smv30d20ru

Дубачев Денис Викторович

Bosch smv30d20ruПредимства: измива се качествено, изсушава до сухо,

Недостатъци: звуковият сигнал в края на измиването е тих.

Колата се мие с гръм. Побира 12 комплекта съдове. Измива не само чинии, но и тенджери, тигани, чаршафи. След монтажа машината се разтърси много силно, трябваше да закрепя задната стена с пяна. Дефектът е елиминиран, но не премахва опората. Ако не беше този шум, щях да сложа пет и само 4 точки.

Марина Торопигина

Предимства: лесен за използване, разумна цена.

Недостатъци: няма индикация за края на програмата и времето, въпреки че с времето свикна.

След първото измиване, насладата не знаеше граници. Обичам, че съдовете са чисти, без ивици, следователно, винаги сапун на ръка много внимателно. Съдомиялната машина, както се оказа, се мие по-добре, без ивици, капки. Като цяло не съжалявам, че купих съдомиялни машини на Bosch. В сравнение с други, тази има само 3 програми, но аз използвам само една - при температура 65 градуса. Ако имате нужда от повече програми и функции, тогава ще трябва да платите повече за това. И така всичко ми подхожда, защо ми трябват допълнителни функции, ако всичко е толкова добре измито.

Smv40d00ru

Анохин Иван

Плюсове: измива перфектно.

Недостатъци: качество на изграждане.

Година след експлоатация пластмасово парче се счупи в закопчалката на вратата, в резултат на което вратата рязко падна при отваряне. Подобна ненадеждност на дизайна по никакъв начин не беше свързана с Bosch. Сега увереността в технологията на тази марка е разклатена. Може би това е просто дефектен модел, защото има провал. По принцип няма да съветвам модела, а за представянето ще сложа само 3 точки.

Нефьодова Анастасия

Bosch smv40d00ruПредимства: вградена съдомиялна машина на страхотна цена и добър капацитет.

Минуси: не са намерени.

Използвам съдомиялната машина Bosch от 2 години, нямаше проблеми с нея. Имало е случаи, когато много изгорял тиган не е измит, но това е дреболия в сравнение с времето, което имах с покупката на това оборудване. В него има малко режими, но не гонете този индикатор, те са напълно достатъчни. Използвам най-често интензивно и основно. И винаги поръсвам прах, сол и препарат за изплакване.

Шаяхметова Алфия

Плюсове: напълно недоволен от тази машина

Недостатъци: издава силен шум, измива се ужасно, трябва да миете ръцете си.

Този модел на съдомиялни машини напълно уби доверието в уредите на Bosch, особено на руското събрание. Всички очаквания за измиването не се сбъднаха, въпреки че отзивите казват, че това е най-добрата техника. Машината не мие нищо, тенджерите и тиганите са мръсни. Дори плочите понякога изваждат лошо изплакната. И ако изсипете по-малко перилен препарат, тогава мазнините не се измиват. Нещо не е наред с тази машина, защото предишната сапунена машина се справя добре.

Ермакова Марина

Предимства: пълен размер, измийте и подсушете добре, качество на Bosch.

Недостатъци: имаше проблем със затварянето на вратата до монтажа на фасадата.

Това е втората миялна машина на Bosch. Между другото, първият продължава да работи стабилно, премести се в страната след 10 години служба. Поради ремонти в кухнята, те се смениха на нова, а също и Bosch. Този модел smv40d00ru ни устройва както по цена, така и по функционалност. Използват се всички програми. В пишеща машина мия не само чинии и тигани. Но и деликатни чинии, изработени от тънко стъкло, всичко е добре измито. Тя спестява не само времето ми, но и енергия и вода. Направи си такъв приятел в кухнята, няма да съжаляваш.

Модел sms40d12ru

Лукина МарияBosch sms40d12ru

Предимства: удобно електронно управление, наличието на пълна защита срещу течове.

Минуси: не са намерени.

Той мие съдовете перфектно, за да блести. Освен това изсъхва добре, приятно е да излезете от мивката. Много е приятно да легнете на дивана след празничния празник и да поверите грижите за съдовете на съдомиялната машина. Машината икономично консумира вода, харесва ми факта, че този модел има възможност да види колко време остава до края на цикъла.

Григориев Снежана

Предимства: икономичен, просторен, удобен.

Недостатъци: няма оплаквания.

Моята миялна машина отиде за втора година, през което време нямаше от какво да се оплача. Декларираните функции и функции съответстват на цената според мен. Най-често използвам режима на измиване на 45 градуса. Всичко се измива добре, тиганите и изгорелите тави за печене се измиват най-добре в интензивен режим, след 2,5 часа измиване те също стават чисти. Включени са държачи за различни ястия. Разбира се, Bosch има сложни модели, но те също имат цена два пъти по-голяма. Имам достатъчно от такава машина.

Степанова Зоя

Предимства: просторен, разпознава почистващ препарат, има защита от деца и от течове.

Минуси: не се забелязва.

Купихме PMM Bosch sms40d12ru преди година. Страхотен модел, рафтовете са пренаредени по желание. Можете да миете различни съдове заедно. Наличието на индикатори за почистващ препарат помага да запомните, че продуктът изчерпва. Доволен от миене на съдове.

Така че, както можете да видите, отзивите за съдомиялните машини на марката Bosch са положителни в повечето случаи. Рисковите фактори, като дефекти в производството, обаче не са отменени. И дори най-скъпото оборудване може да се счупи или да не се впише във вашата кухня. Следователно, правейки избор. Съсредоточете се не само върху мнението на непознати, но и на призива на сърцето си, научете повече за функционалността и дизайна на любимите си модели, ще бъде много по-полезно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини