Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Korting

куртер миялна машина отзивиКолкото и странно да изглежда, немската марка Korting не е широко известна в Германия, но в Източна Европа и Русия тази марка е добре позната. По-специално, съдомиялните машини на марката Korting набират популярност сред потребителите поради ниската си цена и номинално високото качество. Колко добра е съдомиялната машина Korting, попитахме потребителите и ето какви са получените отзиви.

Отзиви за съдомиялната машина Korting KDF 2095

Елена, Москва

Използвам съдомиялни от около 8 години. Майка ми има голяма миялна машина Bosch, тъй като от 2007 г. работи като часовник. Колкото и да дойдох на гости, „се облизах“, за да си купя същото, наистина ми писна да мия чинии с ръце. Замислихме се, помислихме с мъжа ми къде да пуснем такава кола в нашата малка кухня, но всички разговори завършиха само с псувни - няма място за излишно, ами абсолютно не! Но някак приятел, научил за нашия проблем, ме подтикна да видя съдомиялните машини на работния плот. След по-малко от две седмици в кухнята ми се появи „безценният помощник“ Korting KDF 2095. Толкова се радвам, но ще ви кажа всичко в ред.

Korting KDF 2095Не мога да сравня Korting KDF 2095 с други компактни модели, тъй като имам опита от случайна употреба на пълноценна съдомиялна машина Bosch, обаче, ще споделя собствените си мисли.

 • Голямата миялна машина на мама перфектно почиства тенджери, тигани, съдове за печене, патета от замразена и изгорена мазнина. Нашият Korting KDF 2095 просто не държи големи съдове и дори да го направи, не го измива напълно.
 • Ястия със средни и малки размери, при правилно поставяне, се отмиват с 5 точки, което е наше, това на мама.
 • Съдомиялната машина Bosch има добри програми за миене с продължителност около 1 час. Нашата съдомиялна машина Korting върши добра работа с миенето на чинии, само ако инсталирате програма, която трае 2 часа 15 минути, не е много удобно, въпреки че вече се адаптирах.
 • При избора на съдомиялна, въпросът за шума беше основен за нас. Korting работи нормално не тихо, но не и шумно, много като пералня, работеща в режим на пране. Изглежда, че тук работи по-спокойно от майката Бош.
 • Съдомиялната машина на мама заема целия ъгъл в кухнята. Съпругът ми окачи нашия Кортинг в кухнята на специални стойки точно под стената шкаф (във височина на нивото на раменете ми). Използва се много удобно и изобщо не заема място.

Също така, миялната машина на майка ми включва ястия три пъти повече от нашите, но също така имаме по-малко хора, които живеят в апартамента, така че всичко е наред - достатъчно. Накратко, направете свои собствени изводи, напълно съм доволен от покупката и нямам съжаление. Независимо от това, ако имате възможност да купите и поставите в голяма съдомиялна машина, по-добре е да купите голяма, тя е обективно по-функционална.

Сергей, Санкт Петербург

Защо купих този Korting KDF 2095, все още не разбирам, защото смятах и ​​Candy, и Indesit, добри модели също на ниска цена. Да кажа, че съжалявам за купуването, означава да не казвам нищо. Тъй като novya тя изобщо не мие чинии, майсторът дойде от сервизния център, извади кочанката от съдомиялната машина и се изненада дълго време, оказа се, че почти всички дюзи са пълни с пластмаса. Но нищо 30 минути клетва и ших работа и „прекрасната“ миялна машина Korting KDF 2095 започна да мие чиниите по някакъв начин.

Тогава историята не е по-добра, мина седмица и миялната машина спря да източва вода. Веднага се обадих на капитана (ползата от гаранционното обслужване), той каза, че трябва сменете помпата в съдомиялната машина и проверете контролния модул. Обадих се на някого, те пристигнаха, взеха ми съдомиялната машина в сервизен център и сега те ремонтират от 2 седмици. Сериозно мисля да напиша иск, мъките сами с тази съдомиялна машина, искам да го разменя или оставям да върне парите - няма сила!

Всички отзиви са взети от сайтове и форуми за съдомиялни машини.

Отзиви за съдомиялната машина Korting KDI 4575

Людмила, Камишинск

Korting KDI 4575Прекрасна много просторна миялна машина. Беше установено незабавно без проблеми, съпругът направи всичко със собствените си ръце и се справи, изненадващо, само за 40 минути с пауза. По време на работа не дрънка, мие чинии добре, макар че не се научих веднага как правилно да подреждам чинии и тигани и имаше проблем с режимите, не можах да избера, но след това всичко се получи. Ако някой ще купи нова съдомиялна машина, не стъпвайте на същата рейка като мен, внимателно прочетете инструкциите и изберете по-добри препарати, в противен случай ще останете недоволни от съдомиялната машина.

Владимир, Новосибирск

Повечето съдомиялни машини Korting са китайски, поради което цената е разумна. Продавачът се опита да ме „разтрие“, че Кортинг е Германия. Да, марката може да е немска, но в Германия такива машини не се произвеждат. Накратко, купих Korting KDI 4575. Евтино, работи отлично, има много ястия. Съпругата е доволна, не мърмори и това е основното. Оценявам съдомиялната машина на 5 точки.

Отзиви за съдомиялната машина Korting KDI 6030

Алина, Екатеринбург

Korting KDI 6030Тази миялна машина много ми хареса, мисля, че покупката е много успешна, затова я споделям с всички. Първо, много ми харесва сушенето, чиниите изсъхват набързо и можете да получите перфектно чисти чинии. Второ, ако изведнъж забравите да поставите нещо на мивката, можете да прекъснете програмата, да докладвате какво искате и след това да продължите да миете. Можете дори да спрете измиването в средата и да промените програмата. Трето, Korting KDI 6030 е много тих, шумът е слаб и като цяло не е досаден. Препоръчвам на всички, които са уморени да мият чинии с ръце.

Карина, Москва

Съдомиялната машина Korting KDI 6030 не мие чиниите добре и ги отвратително изсушава. В почти всички програми ястията излизат мокри с някои лепкави остатъци - ужасът е прост. Първият ми сапун за съдомиялна машина Indesit беше много по-добър, трябваше отново да взема нов Indesit и да не страдам, сега не знам къде да продавам тази прекрасна машина. Ще се опитам да го върна в магазина, може би ще го вземат.

В заключение се оказва, че отзивите за съдомиялни машини Korting, оказва се, са много нееднозначни. Някои хора харесват тези автомобили, но има много потребители, които са крайно недоволни от тези машини, така че бъдете внимателни, когато купувате, проверете всичко старателно.

   

5 коментара на читателите

 1. Граватар Вика фий:

  Съдомиялната е добра ... след една година гаранцията приключи, мозъците полетяха, смениха се за 13 000. Точно две години по-късно тече вода от дъното. Заключение: в продължение на три години, почти 30 000r и чакам присъдата на капитана за сметка на течове. За парите беше възможно да се вземе друга по-добра кола.

 2. Граватар Людмила Людмила:

  Купихме го по съвет на продавача KDI 4540, той е просто ужасен, той практически не мие чиниите (ако е прясно замърсен, изплаква чиниите и ако съдовете останат мръсни за един ден, тогава в какво състояние влиза в съдомиялната машина и излиза). Наречен на господаря. Господарят по телефона попита дали преминава целият цикъл на измиване, дали водата се нагрява и оттича, отговорът на всички беше положителен. В резултат на това майсторът не дойде, тъй като там няма какво да се поправи. По принцип те хвърлиха пари, няма да купуваме повече оборудване от тази компания.

 3. Граватар Татяна Татяна:

  След Нова година решихме да закупим съдомиялна машина. Прекарал цял ден в пазаруване. В резултат на това купихме KDI 4550 Curtling. Докато инсталирах, прочетох само ужасите в рецензиите. Създадена. Използваме две седмици. Всичко е наред. Измива се чисто, изсъхва перфектно, няма петна. Качеството на измиването зависи от избрания продукт. Изсушаване - от добро изплакване. И всяко оборудване, всяка марка паузи. Дори и най-свръх. Приятно и успешно пазаруване 🙂

 4. Граватар Леонид Леонид:

  Купено по съвет на продавача Korting KDI 45165, изтича след третата миялна машина.

 5. Граватар Ина Инна:

  Купихме миялна машина cdi 4540. Страшно е! Не го вземайте, изхвърлете парите!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини