Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Hansa

Отзиви за съдомиялна машина на ХансСъдомиялната машина на марката Hansa става все по-заинтересована от руските потребители. Продажбите на такива машини растат и постепенно започва да се формира консолидирано мнение на потребителите за конкретни модели, произведени под тази марка. В тази статия решихме да съберем най-ярките и верни отзиви на потребителите за съдомиялни машини Hans и това е, което имаме.

Hansa ZIM636EH

Олга Стрешникова

Купих миялна машина за първи път, преди това измих чиниите с ръце. Бях много изненадан, че колата може да мие саксии толкова добре. Понякога е трудно да ги отърсиш с ръце, но тук без никакви затруднения поставяш мръсни съдове в кошници, след час изваждаш чисти съдове. Лично аз открих три минуса в пишещата машина:

 • инструкцията е написана на сложен технически език, не за човек със среден ум;
 • много дълги програми, плъзгачи, примамки, измъчвайте себе си да изчакате резултата;
 • не е ясно кога съдомиялната машина завърши миенето, крайният звук наподобява звука на комар по сила, нищо не се чува в съседната стая.

Между другото, като цяло Колата на Ханс работи много тихо, дори и да я включите през нощта, не е ясно дали работи или не, въпреки че кухнята ми е комбинирана с хола и перфектно чувам всичко, което се случва там. Препоръчвам модела на всички малки недостатъци, но много предимства.

Елена Овсяникова

Hansa ZIM636EHСъжалявам за изразходваните пари. Не бих казал, че машината не се справя напълно със задачата си, но не си струва парите - всеки път, когато трябва да миете съдовете! За разлика от съдомиялната машина на Bosch, Hansa е пълна глупост, старият ми Bosch можеше дори да измие мазен лист за печене отпреди три дни, ако не беше на пожар и нямаше да купи нова. Вероятно скоро търпението ми ще се спука и ще разкача за нова миялна машина. Hansa ZIM636EH - не препоръчвам на никого, не струва парите.

За ваша информация! Няма да намерите безапелационни отзиви за Hansa ZIM636EH, обаче, те са там, което ви кара да се замислите.

Тамара Семеновна

Съдомиялна машина Hansa ZIM636EH, купих я преди 1,5 години. Продавачът каза, че държи 14 комплекта съдове и обясни как да изчислите тези комплекти. Когато колата беше доставена и свързана с мен, честно преброих комплектите, които теоретично биха могли да бъдат превърнати в кошници - оказа се, че обикновено влизат само 12 комплекта. Ако натъпчете още две, миялната машина няма да измие нормално нищо. Радостта от покупката беше малко засенчена от факта, че дори доста достоен производител така откровено ни заблуждава пенсионерите.

Hansa ZWM646WEH

Маргарита Свешникова

Hansa ZWM646WEHБях привлечен от качеството и сравнително ниската цена на тази машина. Веднага завладяващ е фактът, че моделът има малко пластмаса и много метал, кошниците и тавите са много удобно разположени, приготвянето на чинии е сладка сделка! Много просторно, имаме семейство от 4 души, така че можем да съхраняваме чинии през целия ден, а след това да мием всичко наведнъж. В съдомиялната машина Hansa ZWM646WEH има 6 програми за миене на съдове, но няма нужда от всички, всъщност са необходими само 3. Доволен съм от покупката.

Яна Вячеславовна

Разгледах внимателно този модел съдомиялни машини на Ханс от доста време, дойдох в магазина няколко пъти, изучих технически данни, прочетох отзиви на хора, но след това реших да го купя. Основното предимство на модела е, че той мие чинии много добре, само за да блести. Разбира се, при условие че използвате висококачествени перилни препарати.

За цялото време на употреба (2 години), веднъж имаше проблем с контейнера за сол. Според инструкциите: наливайте, наливайте вода, затворете и светлината все още гори, изглежда, че няма сол. Започнах да мия веднъж, след това отворих контейнера със сол, разбърках съдържанието, добавих го и светлината угасна безопасно.

Татяна Крякова

Това е втората ми съдомиялна машина.Първата беше миниатюрна Канди, работи 2 години, после нещо изгоря в нея, майсторът каза, че е по-лесно да си купя нов, отколкото да ремонтирам това и съпругът ми реши да ми даде голяма просторна кола. Разбира се, след сладкарката Канди Ханза и много ястия се вписват. Преди не мислех, че можеш да миеш изгорени тенджери и тигани по различен начин, отколкото с ръцете си, сега разбрах, че изоставам от живота. С Hansa ZWM646WEH дори не ми се налага да мокрим ръцете си. Горещо препоръчвам този модел на нещастни собственици малки съдомиялни машини!

Ханза ZWM476SEN

Олег Сергеевич

Свикнах с тази миялна машина бързо, всичко е интуитивно ясно, но в първия ден трябваше да мия мозъка какво, как и къде. Отворих инструкциите и няма нищо ясно, трябваше да гадая за себе си, тъй като Бог не обиди интелекта. Свързах колата сам, няма нищо свръхестествено в това. Използвам само програмата „бързо измиване“, докато други не са необходими, аз използвам машината малко повече от 5 месеца. Съдомиялна машина Hansa ZWM476SEN - Отлична, препоръчвам я!

Обърнете внимание! Отрицателните отзиви за този модел не бяха намерени от нас.

За да обобщим, отбелязваме, анализирайки отзивите на хората, стигнахме до общото заключение, че марката на съдомиялни машини Hans е доста обичана от хората. Разбира се, отзивите не винаги могат да бъдат положителни, всеки човек има собствено мнение, но като цяло отношението към съдомиялните машини на тази марка е много добро.

   

6 коментара на читателя

 1. Граватар Валентин Валентин:

  Имаме съдомиялна машина Hansa ZIM 636-EH, това е първият ни помощник. Много сме доволни от нея. Много дълго време избирах машина, тъй като имаше много изисквания към нея. Исках тих, така че да има режим на бързо измиване. В резултат на това, по съвет на приятел, те взеха този конкретен модел. И не съжалявах! Много е просторен, дори лист хартия за печене се вписва в него. В същото време машината перфектно изпира всичко. В същото време сложих САМО половин таблетка 3 в 1. Само при тежки замърсявания вече сложих цяла таблетка. Съдовете са чисти, всичко се измива и всичко блести перфектно. Забравих какво са ръцете за сушене от перилния препарат. Препоръчвам този модел и защото стои адекватно и в същото време е много добър сам по себе си.

 2. Граватар Елена Елена:

  Купих машина Hansa. Малко разочарован. Тенджерите трябва да се измият отново. Везната не се измива. Може би дефектен. Ако в чиния нещо изсъхне, става след микровълновата, тогава и аз го измивам. Взех добри хапчета, добавих сол. Четох отзиви, всички са във възторг.

  • Граватар Елена Елена:

   Съгласен съм с теб. Имаме същата машина. Трябва да се измием.

  • Граватар Вячеслав Вячеслав:

   И къде го взеха? И кой модел имате? Аз самият мисля да си купя, но има много отзиви за нещо, което лошо мие и особено лошо изсушава.

 3. Граватар Елена Елена:

  Да. Като цяло съм доволен. Но фактът, че мокрите чинии е недостатък!

 4. Граватар Юлия Джулия:

  Първо, накиснете съдовете в мивката и изпратете почти чисти в съдомиялната машина, едва след това идеално чисти. Изсушен нищо не измива. Все по-често съжалявам, че избрах тази машина. В този случай таблетките, солта и изплакването винаги са само финалът.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини