Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Gorenje

Отзиви за съдомиялни машиниСъдомиялните машини на марката Gorenje не са толкова популярни на руския пазар. Въпреки това, поради ниската си цена, те все още привличат вниманието. Някои вече са изпитали качеството на словенските и китайските съдомиялни машини, споделяйки своите впечатления. Техните отзиви попаднаха в нашия преглед, нека видим какво казват хората.

Gorenje GS53314WX

roman-evs, Санкт Петербург

Харесвах миялната машина, докато не се счупи, тъй като съм работила само 1,5 години. Колата работи тихо, измива добре. Но с качеството на монтаж и следпродажбено обслужване не се влошава. Когато колата се счупи, се оказа, че е необходима част на стойност около 4000 рубли, която ще бъде приведена в ред в рамките на 1-2 месеца. Всъщност резервната част продължи 4 месеца и се оказа грешна. Както майсторите обясниха, форсмажорът беше несполучлив, изчакайте отново. Накратко, не взимайте автомобила, произведен от Китай, от тази словенска марка, ще съжалявате.

ДарияСергеева, Челябинск

Съдомиялната машина Gorenje GS53314W е просто чудесен помощник. Голям капацитет, включен както е посочено 10 комплекта. Отбелязвам, че кошницата се регулира по височина, много е удобна при миене на големи съдове. Има общо 3 кошници, горната част на които е за прибори за хранене. От осемте програми ми харесва факта, че има програма за миене на деликатни съдове. Мисля, че колата е сглобена спретнато и ефективно.

Ако забравите да сложите нещо, можете да използвате функцията за пауза, да спрете машината на всеки етап на измиване, да отворите вратата и да съобщите за продукта. Но има недостатък, това е дизайнът на чекмеджето за перилен препарат. Факт е, че не винаги се отваря и следователно инструментът не се мие. Най-често чиниите, поставени в долната кошница, пречат на нейното отваряне. Дразни ме. Останалата част от колата е добра и дори тиха, почти нечуваема, с изключение на звука от сливане на вода. Препоръчвам да закупите такъв.

tigr-raa, МоскваGorenje GS53314WX

Ние използваме съдомиялната машина в страната, където има вода от кладенеца, така че я монтирахме по същия начин, както в апартамента. След няколко цикъла мивките при покупката бяха разочаровани, тъй като чиниите не бяха измити добре с нито една програма. Освен това съдовете не просто не стават по-чисти, а по-мръсни, отколкото са били. Очилата стават мътни, а изсъхналата храна остава върху чиниите, мръсотията остава дори на вратата на самата съдомиялна машина. Всички необходими инструменти се зареждат в машината, сол, средство за изплакване, таблетки.

Подобно на мнозина решиха да прочетат инструкциите, защото веднага беше направен мързел. Инструкциите намериха препоръка, че трябва да зададете консумацията на сол преди първото измиване, в зависимост от това твърдост на водата, тоест беше необходимо да се установи скоростта на потока от Н1 до Н6, само кое обозначение съответства на кое твърдост от инструкциите не е ясно. И така поставят на случаен принцип Н6. В резултат на това след измиване по дълга програма се случи чудо, съдовете станаха идеално чисти.

Заключение - винаги прочетете инструкциите и след това включете техниката. И винаги наливайте сол винаги, дори ако използвате таблетки.

GORENJE GV 64311

Евгений, Ростов на Дон

GORENJE GV 64311Страхотна техника! За много дълго време, избирайки съдомиялна машина, четейки отзиви в мрежата, се спрях на модела GORENJE GV 64311, тъй като той има достатъчен брой функции и достъпна цена. Направих покупка чрез онлайн магазина Eldorado. След като донесох колата у дома, се свързах независимо, монтирах и започнах измиването. Очаквах по-малко, но получих чисти, сухи, лъчезарни чинии. Работим с машината всеки ден в продължение на почти месец, нямаше проблеми, Отбелязвам неговите предимства:

  • консумира малко вода, за разлика от ръчното измиване;
  • удобни кошници;
  • няма шум по време на работа.

Има и недостатъци, макар и субективни:

  • много тихо машината уведомява за края на измиването, можете да слушате;
  • няма заключване на дете.

Препоръчвам на всички да си купят миялна машина, този модел е много добър.

Сергей С., Барнаул

Прекрасна марка за съдомиялни машини Gorenie.Измива добре чиниите, нямам оплаквания от това. Понякога по време на работа чувате шум и щракване на пълнителния клапан, но сигналът за прекратяване на програмата е много тих. Не препоръчвам да го включвате през нощта, чувам как работи, може би спя малко. Следобед включете миялната машина няколко пъти. След обяд за дълъг цикъл и след вечеря за кратък.

Моето мнение е най-добрата машина със среден бюджет с голям капацитет. Купихме и не съжалихме нито веднъж, защото всичко е изпрано качествено. Съветвам всички и не приемайте по-малко машината, ще съжалявате за времето.

Катрин, Красноярск

След като проучих отзивите в Интернет, както и онлайн магазините, намерих съдомиялна машина GORENJE GV 64311, която в крайна сметка купих. В него има всичко, което исках! Горната кошница е чудо, удобна и компактна. И средните промени във височината, което също е удобно. За измиване използвам таблетки Finish 3 in 1. Съдовете са ослепително чисти и сухи, без ивици. Не харесвам само тих сигнал в края, но това е дреболия. Също така, не се страхувайте да щракнете, когато отворите чекмеджето на перилния препарат по време на програмата. Вземете тази кола и не мислете.

Наталия, Нерюнгри

Четейки отзиви и характеристики на съдомиялни машини на уебсайтове, се спрях на PMM Gorenie. Работя го от месец. Първият тест с измиването на планините чинии след съдомиялната машина на гостите беше успешен. Тя ни помогна, когато всички в семейството получиха грип. Но все пак от 5 точки мога да сложа само 4, защото има няколко минуса. Първо, понякога дъното на тигана или чинията със суха храна не се мие, и второ, съдовете след изсушаване остават с капки. С такива недостатъци беше възможно да се види кола от различна марка.

Несъмнено в него има повече плюсове, отколкото минуси. Харесва ми, че дори при бързо измиване, за 40 минути, всичко се измива добре. Консумацията на почистващи препарати е малка, аз използвам марката Somat отделно, по-евтино е. И най-важното - спестяване на лично време.

Анна Ф, Дмитров

Съдомиялна машина беше закупена онлайн. След свързването те не можаха да разберат защо солевият датчик е включен през цялото време, въпреки че солта беше напълнена. Това не се отрази в качеството на миенето на съдове, но исках да мога да разбера от сензора, че солта е навън, защото водата ни е много твърда. По принцип те не започнаха да теглят проблема и се обадиха в магазина. След проверка на капитана колата бе безупречно заменена с нова и доставена безплатно. Сега всичко е наред, оборудването радва с чисти съдове и нормална работа.

Aquastop работи, проверява, случайно насочи колата на своя страна. Машината е с ширина 60 см и затова всичко се вписва веднага както в саксиите, така и в чиниите. Препоръчвам такава миялна машина.

Gorenje GV53311

вливане

Gorenje GV53311Съдомиялна машина е една от тайните на семейното щастие, така че ако можете да я купите, не я отлагайте. Съпругът беше ангажиран с връзката, преди това трябваше да купя кран, сифон сплитер. Що се отнася до изхода със заземяване, той вече беше. Защо се спрях на този конкретен модел. Да, защото ми хареса горната тава за прибори в нея, удобно, а не правилната дума.

Машината е тясна, но просто няма място за широка миялна машина в нашата кухня. Изтеглете 10 комплекта. Това е моят съд за съдове:

  • тенджери, листчета за печене, чаши след теста и дъски в долната кошница,
  • чинии, чаши в средната кошница;
  • лъжици, вилици, черпаци на горната кошница.

Всичко се отмива перфектно. Дори лист за печене се случва да остане нещо върху листа за печене, но е достатъчно да избършете със салфетка и всичко да е чисто, защото се е запарило няколко часа. Голям плюс е да научите как да подреждате ястията правилно, качеството на измиването зависи от това. Близо месец бях приятели и познати с моя асистент. Но сега съм щастлив и се наслаждавам на чистите съдове. Сега съветвам всички да си купят ПММ, тя мие чиниите, макар и дълго време, но в пъти по-добре.

Gorenje GV53311AlyaskaProject

Ужасно не обичам да мия чиниите, а защото много благодаря на изобретателя на съдомиялната машина.Веднага след като се появи възможността, колата беше купена и изборът падна върху съдомиялната машина Gorenje GV53311. Тази машина работи много тихо, можете само да чуете как водата влиза в канализацията. Въпреки китайското сглобяване, качеството е добро. Отделението за таблетки се затваря плътно. Тавите за съдове са удобни и просторни. Но има минус, в горната тава за чинии няма здрави държачи, лъжицата може да изпадне.

Хареса ми, че вратата е плътно затворена и има заключване от проникването на деца в колата. Като цяло колата е отлична, макар и тясна, но спестява вода и нерви, перфектно се справя с мръсни съдове. Съветвам всички!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини