Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Beco

Отзиви за съдомиялна машина BecoСъдомиялните машини на турската марка Beko са съмнителни от някои потребители по отношение на качеството на сглобяване, особено в сравнение с лидера на продажбите на Bosch. Разбира се, Беко не е конкурент на Boschs. И какво казват тези, които вече използват или са използвали такива съдомиялни, нека анализираме ревютата.

BEKO DSFS 1530

Angel1981

Преди да си купя съдомиялна, изрових куп ревюта в интернет в търсене на малък модел и желателно с товар от поне 10 комплекта ястия. Установено е, че съдомиялната машина харесва толкова много цената. Изборът падна върху съдомиялната машина Beco, която за днес вече е на 2 години. Купих кола в Интернет и сам управлявах инсталацията. Горният капак лесно се сваляше и затова без проблеми съдомиялната машина стоеше под един от плотовете в кухнята. Колата е тясна, не заема много място.

Харесва ми резултатът от миенето на чинии, няма дори чаена плака по чашите. Единственият недостатък, който не може да се отбележи, е липсата на отделна функция за изплакване. Факт е, че след всяка програма за миене на чиниите има бяло покритие, особено забележимо на метални тигани и лъжици. Няма да навреди допълнително да го отмиете, но за съжаление няма такава функция. Излизам от подобна ситуация, първо я включвам за дълго време, а след това за кратко, без да добавям средства. Като цяло, добър бюджетен автомобил, заслужаващ 4 точки.

MuleNa

Подарък от съпруга ми за рожден ден под формата на съдомиялна машина предизвика шок и наслада! Получи се истинска изненада, но понеже емоциите се чупеха от ръба, когато влязох в кухнята, видях кола, която вече работи! Разбира се, помислих си за колата, защото малко хора обичат да мият чинии с ръце. Като цяло отлична миялна машина, която се справя със задачите си с бретон. От почистващите препарати все още използвам таблетки и сол. Има малък минус, няма детска ключалка, миялната машина може да се отвори по всяко време, така че трябва да следвате. Когато вратата се отвори, горещата пара изтича. Всички предимства покриват този дефект.

Кейт-RU

BEKO DSFS 1530С появата на третото дете в семейството съпругът ми нямаше друг избор, освен да изпълни моята ултиматумна молба за закупуване на съдомиялна машина, в противен случай планини от прибори ще паднат на раменете му. Така беше закупена миялна машина от Beko, за която бяха прочетени многобройни положителни отзиви в интернет.

Сега за плюсовете на модела, но има много от тях:

  • лесен за инсталиране и свързване, сами го управлявахте;
  • достатъчно компактен, намери място дори в петметрова кухня;
  • осигурени са различни програми, има пет от тях, изберете всяка;
  • ясни контроли, бутоните са разположени в края на вратата, което ги скрива от деца;
  • работи тихо, почти неразбираемо;
  • перфектно изпира стъклени чаши, така че няма да го миете с ръце.

В колата, както се оказва, можете да миете не само чинии, но и играчки, което е много важно за нас. От средствата харесвам таблетки, защото е удобно да се слагат. В модела има недостатъци. Вътре в колата има миризма, не стои върху чиниите, но все пак, съпругът ми казва, че много съдомиялни машини я имат, защото той работи в ресторант. Тази съдомиялна машина също е малка, бих искал по-голяма единица, тъй като листът за печене от фурната не е включен, но размерите на кухнята не ни позволиха да купим модел с ширина 60 см. Тиганите с изгоряла храна и тиганите не се мият добре в съдомиялната машина, а моделът не осигурява защита от деца.

Сушенето също не ме впечатли, може да се каже - просто не. За по-добро изсушаване отворете вратата на машината. Също така беше разочароващо, че чиниите не се получиха много, според мен това очевидно не беше за 10 сета, въпреки че с времето се научих да слагам повече от първоначално. По принцип трябва да тичате 2-3 пъти на ден.

Дори с такива недостатъци се радвам, че го имам. Затова съветвам всички да си купят.

BEKO DIS 5831

Иля

Използваме съдомиялната машина вече 4 месеца и купихме beko DIS 5831 за раждането на дете, за да не губим време за миене на съдовете. Най-често стартираме двучасова програма на номер 7, тъй като всичко е измито с нея и бебешките шишета също. Почасовата програма за леко замърсени ястия рядко се включва. За измиване използваме отделно прах, препарат за изплакване и сол от компанията Finish, таблетките някак излизат малко скъпо, около 2 пъти.

За да предотвратим появата на петна по съдовете, експериментално установихме, че това не зависи от средствата, а от правилно зададената доза на средствата за изплакване, Затова ви съветвам да обърнете специално внимание на това. За да направите съдовете сухи след измиване, е по-добре да отворите вратата за 10 минути, така че горещите съдове да изсъхнат по-бързо. Ако започнете процеса на измиване през нощта, тогава шумът се чува, но през деня ние не му обръщаме внимание.

По принцип мие само СУПЕР! Така чиниите в нашата кухня изглеждаха веднага след покупката, колкото и да се стараете, но не можете да постигнете този резултат с ръцете си. И все още не поставяме тефлонови и ръждясали предмети в колата и всичко е наред, с една дума празник.

Лия

BEKO DIS 5831Съдомиялната машина на Beco е наистина страхотна. Най-често използвам часовника и 6 режима, но за 2 часа колата практически не се включи. С пълен цикъл съдовете изсъхват перфектно, а при по-къс трябва леко да отворите вратата. Съдовете след машината блестят, удоволствие е да я изсушите и почистите.

Юджийн

Като цяло бях доволен от закупуването на колата, като цяло мие не лошо. Но мога да дам само обща оценка 3, ще обясня защо. Първо, вратата се затваря малко криво и се трие в страната на съдомиялната машина, Както под плота, това не се забелязва. Второ, от осем програми, когато са включени, по някаква причина винаги се предлага програма 4, въпреки че ми харесва третата, трябва да мине през целия списък с програми, докато стигнете до номер 3. Няма други оплаквания за устройството.

galushechka

Тъй като мнозина избраха съдомиялната машина Beko DIS 5831, четейки рецензии, така че тя реши да сподели впечатленията си. Именно за този модел Беко говори най-добре. Описанието на машината съответства на действителната конфигурация. Тъй като моделът е вграден, той няма фасада. Докато не го окачите, вратата не се заключва в отворено положение. Но най-важното е съдовете да се мият перфектно, дори и най-мръсните. Управлението е удобно и има възможност за забавяне на стартирането. Забелязвам такъв нюанс, най-бързият цикъл на пране с прах е около 50 минути, а с таблетки 1h 15min.

JirafK

Имах две съдомиялни машини, те са като небето и земята, сега колата е от Беко, мога да кажа, че всичко е с лошо качество в нея. Единственият плюс, вероятно е неговият минус, е ниската цена. Ремонтникът също беше изненадан от оплакванията ми, като каза защо купиха кола от Беко, ако искат качествена миялна машина. Всичко се измива много лошо, така че резултатът да е впечатляващ, първо ще трябва да работите с химикалките. Почистете чиниите, изплакнете предварително най-мръсните и накиснете и след това също не забравяйте да включите предварително изплакването в машината. Но дори и така, в 8 случая от 10 тигана не се мият.

Не е ясно по каква причина, но дупките в разпръсквачите се запушват твърде бързо, това налага да почистите и изплакнете всичко след всяко трето измиване. Няма самопочистване. Заявената функция за разпознаване на таблети липсва; трябва да активирате тази опция сами. Освен, че е лошо измит, той също така изсушава зле. Считам за удобно само отделението за лъжици и вилици, възможността за регулиране на височината на кошницата и забавянето при стартиране.

След година употреба покритието върху метални кошници се отлепи, което доведе до появата на ръжда. Ще кажа също, че инсталацията не е толкова проста, колкото изглежда, Ще обърна внимание и на вратата, тя не се затваря добре; през това време се случиха две течове. 10 комплекта няма да влязат в колата, може би някои комплекти са миниатюрни, но моите не са включени.Купих кола, след като прочетох положителни отзиви в интернет и сега реших да добавя отрицателните си, така че да имате ясна представа за тази техника.

mb2801

Трябва да кажа веднага - не взимайте оборудване на марката Beko. Моделът за съдомиялна машина DIS 5831 е вграден и сега се вписва перфектно в интериора на моята домакинска сграда, след като изгоря от пренапрежение. Както се оказа, производителят изобщо не се интересува от потребителя. Човек може да сложи предпазител, както правят добре познатите компании. Разглобих модула и на контролното табло видях къде е изгорял, стана ясно, че не може да бъде ремонтиран, по-лесно е да си купя нов. Не съветвам да вземате такава ненадеждна миялна машина.

BEKO DFN 1001 X

Minoush

BEKO DFN 1001 XОбичам миялната си машина, която работи повече от две години. Умната миялна машина BEKO DFN 1001 X има функцията One Touch. Това ви позволява да изберете режим само с едно натискане на бутон, защото благодарение на наличието на различни сензори и сензори, тя сама избира режима на миене на съдове. Сензорите определят не само мътността на водата, но и скоростта на подаване и равномерната коравина.

След стартиране машината уведомява за всички действия, показвайки подробна информация за хода на програмата, за количеството вода и енергия, изразходвана на екрана. Капацитет от 13 комплекта е достатъчен за 4 души, от които двама са деца. През деня съдовете се натрупват вътре в съдомиялната машина, а вечер процесът започва. Много доволен от качеството на измиването, всичко е идеално чисто, дори саксии и чаши.

Единственото нещо, което не се измива, е изметът от месния бульон. Но това не ме плаши, защото след измиване тази измет лесно се отстранява със салфетка.

Отбелязвам малък минус в интелигентността на колата. Водата от чешмата в къщата в повечето случаи е мътна поради примеси, а колата избира режима според степента на мътност на водата, така че най-често това е дълъг режим, което не винаги е удобно. Само няколко пъти миялната машина независимо избра режима за 40 минути, което не се отрази на качеството на измиването. Затова съветът е следният: с некачествена вода от чешмата този модел Beco не трябва да се приема.

Kakadi

Избрах този модел на съдомиялната повече на цвят, отколкото на функции, защото не исках класическо бяло като шайба. Поради това някои от недостатъците на този автомобил в пълен размер не бяха забелязани. И основният минус е, че машината е напълно програмирана, тя прибира всичко и стартира самата програма, без значение как съм се опитвал сам да избера нищо. Нито половин зареждане, нито бърз режим не могат да бъдат включени.

Въпреки че сама избира всичко, в зависимост от показанията на сензорите, в действителност винаги задава най-дългото измиване. Измива не е лошо, но не е перфектно. Използвам го няколко пъти на ден и, независимо от всичко, много се радвам за нея.

Отзиви за други модели съдомиялни машини на Beco

katia93rus

В къщата на марката Beko имаме всички домакински уреди и съдомиялната машина, а моделът беше DSFS 4530. Нямаше специални изисквания към колата, когато я купих, не исках скъпа и функционална. След многобройни приготовления в кухнята се появява планина от мръсни съдове, която сега се намира не в мивката, а в миялната машина. В края на деня започва процесът на измиване и след 40 минути всичко е чисто. Най-харесва се бързият режим. С малка дъщеря миялната машина е просто незаменима.

Ramonka

Така се появи една машина за миене на съдове в нашата къща за един месец, не всички жители на големите градове имат такъв помощник и ето, че съпругът ми и аз най-накрая решихме да го купим. И ние закупихме BEKO DFS26010W, тъй като беше единственият в продажба в нашия магазин, няма от какво да избирате. Свързани независимо, няма проблем. Камерата е голяма, има много ястия. Веднага започна да използва режима за бързо измиване за 35 минути. Ястията блестят, много съм доволен. От месец не са открити дефекти, солта все още не е приключила. Съветвам всички.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини