Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Hans Отзиви ZWM 416 WH

Hansa ZWM 416 WHТесната свободно стояща съдомиялна машина Hansa ZWM 416 WH не е първата година да се превърне в "бестселър" в много онлайн магазини. И защо? Предполагаме, че става въпрос за ниската цена и високото качество на това оборудване, но това е само нашето предположение. Какво всъщност привлича тази машина, само потребителят може да каже със сигурност. И така, защо стана, нека чуем мнението на собствениците на тези съдомиялни машини.

Няколко думи за характеристиките на машината

Съдомиялна машина Hans ZWM 416 WH е обикновена тясна съдомиялна машина, която побира 9 комплекта чинии. Практически е невъзможно да го интегрирате в мебелите, но ако го инсталирате в кухнята между шкафовете или други елементи от кухненския комплект, ще изглежда доста органично.

Въпреки факта, че машината е произведена в Китай, качеството на материалите е доста поносимо. По-специално, пералната камера е изработена от висококачествена неръждаема стомана, спринклерите и други елементи са от добра пластмаса, която не излъчва неприятни миризми. Кошниците за ястия са много добре разположени, удобно е да ги използвате. В допълнение, ZWM 416 WH може да се похвали:

Има и специална тава за прибори.

  1. Наличието на шест програми за измиване, всяка от които се изисква от потребителите.Hansa ZWM 416 WH с удължени кошници
  2. Наличието на половин товар, което ще ви помогне да спестите вода и енергия, ако миете малко количество съдове.
  3. Наличието на модерен дозатор, който разпознава различни видове фондове, включително 3 в 1 фондове.
  4. Наличието на система за защита от теч, която ще спре машината навреме в случай на спешност.

Това далеч не е всичко. Съществува проста, но надеждна система за индикации, която ще уведоми потребителя навреме за липсата на сол и средство за изплакване. Е, силен и ясен звуков сигнал ще информира за края на измиването. Принудителното сушене на съдове в тази съдомиялна машина не е осигурено, добре, това не е необходимо, тъй като камерата е проектирана така, че съдовете да изсъхнат сами, без допълнителни разходи за енергия.

Трябва също да споменем, че тази миялна машина изразходва около 9 литра вода на цикъл на измиване, което никак не е лошо. В допълнение, тя работи доста тихо, както твърди производителят, максималното ниво на шум, произвеждано от съдомиялната машина, е 49 dB, въпреки факта, че много по-скъпите модели произвеждат шум от 55 или дори 60 dB. Консумация на енергия - 0,69 кВтч, докато мощността е около 1900 вата.

Мнения на потребителите

Олег, Хабаровск

Веднага купих три съдомиялни машини на този модел: една за себе си, другата за мама и третата свекърва. И трите работят перфектно, без оплаквания. Ако имаше дисплей с таймер и защита от деца, нямаше да има цена за тази пишеща машина. Ами да, всичко това е мечта. Всъщност за толкова малко пари дори и съществуващият набор от функции е много добър. Що се отнася до простора, искам също да кажа няколко думи. Инструкциите казват, че в него са поставени 9 комплекта чинии. Струва ми се, че се блъснах повече, качеството на измиването все още е високо. Затова го препоръчвам на всички!

Светлана Малцева, МоскваHans контролен панел ZWM 416 WH

Работя в търговията повече от 10 години, трябваше да продавам и домакински уреди, така че знам от първа ръка съдомиялната машина. Наскоро старата ми машина на Bosch се счупи, която работеше дълги години, дори не си спомням кога я купих, тази, която не беше убита, беше по-къса. Реших да го включа за резервни части и да си купя нова. Новата машина ми хареса от пръв поглед, цената беше особено приятна.

Започнаха още непрекъснати мъки. Отначало беше инсталиран неправилно за мен, след това се обадих на квалифицирани майстори, те преасфалтират всичко, миялната машина започна да работи нормално, само качеството на миене на съдовете беше отвратително. Моят стар сапун Bosch е 3 пъти по-добър, въпреки че е „100 години на обяд“. Не харесвах новата машина до невъзможност, сега мисля къде да отида.

Дмитрий, Смоленск

Вече два месеца моите чинии в тази машина и нашата наслада няма граници. Най-доволна е съпругата, която благодарение на тази техника сега прекарва повече време на дивана с игли за плетене в ръце. Между другото, се казва, че машината не е вградена, но успях да я натъпка под плота, като предварително отвивах горния капак. Оказа се много успешно, основното е, че не притеснява никого там.

За да свалите горния капак на съдомиялната, не е необходимо нищо друго освен отвертка, тук детето ще се справи.

Сергей Берман, Москва

В семейството ни има 4 души: аз, съпруга и две дъщери. Те решиха да купят миялна машина преди 2 месеца поради факта, че мръсните съдове се натрупват много, но никой не иска да я мие. Така че лежи, смърди в мивката. В един момент съпругата ми щракна търпение и тя ме изпрати в магазина за съдомиялна машина.

Посочената машина е донесла много ползи. Сред предимствата бих искал да спомена удобна кошница за съдове, солидна сглобка и тиха работа. Съдомиялната машина на брат ми вдига много шум. Все още не съм намерил никакви недостатъци, затова поставям пет на тази пишеща машина!

Елена Кишмарева, ТоглиатиХанс дозатор ZWM 416 WH

Още от първите дни безмилостно работя със съдомиялната машина. Включвам го 2 пъти, или дори 3 пъти на ден. В бъдеще смятам, че натоварването на оборудването ще намалее, тъй като гостуващите роднини ще напуснат след няколко седмици. В продължение на три седмици на безпощадна работа, машината показа най-добрата си страна, нито един намек за повреда, измива чинии до блясък и всякакви съдове. Наистина се надявам машината да издържи много години.

Иван, Новосибирск

Преди шест месеца купих дефектен миялна машина Electrolux ESl94200lO, която спешно успя да се отърве. Не вярвам повече на тази компания Вместо това той взе евтин Hansa ZWM 416 WH и сега не знам мъката. За да празнувам, измих всички чинии в къщата, така че нямах търпение да изпробвам новото оборудване. Сега знам какво е висококачествена машина и оставям европейците да мият чиниите с всякакви „Electroluxes“.

За да обобщим, отбелязваме, въпреки факта, че тази машина е сглобена в Китай, качеството й не е толкова лошо. Във всеки случай отзивите на потребителите за тази техника са много ласкателни. Приятно пазаруване!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Тоня риболов:

    Машината ми се стори много капризна с перилни препарати. Обикновените таблетки Auchan са перфектно измити, а всичко останало е просто кошмар, който просто не са опитвали. Какво миеш?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини