Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната Whirlpool ADG 221

Whirlpool adg 221Често хората отделят много време, за да намерят отзиви за конкретен модел на технологията. Решихме да съкратим и улесним вашето търсене, като събираме цялата информация за съдомиялната машина Whirlpool ADG 221. В тази статия техническите характеристики ще ви разкажат за характеристиките на тази съдомиялна машина, а хората, или по-скоро техните истории, които споделят в Интернет, ще ви разкажат за качеството на съдомиялната машина.

Описание и спецификации

Съдомиялната машина Whirlpool ADG 221 принадлежи към тесен тип съдомиялна машина, тъй като има размери (WxDxH) - 45x57x82 см. Въпреки дълбочината на машината от 45 см, производителят твърди, че ще включва 10 стандартни комплекта чинии.

За ваша информация! За семейство от 4 души, зареждането на машината трябва да бъде най-малко 8 комплекта чинии.

Тази съдомиялна машина е напълно интегрирана в мебелите и всичко това на цена не повече от 310 долара. Управлението на машината е електронно и се осъществява чрез натискане на бутоните, разположени в края на вратата. Няма дисплей на този модел. Но има и по-полезно нещо - пълна защита срещу течове. Що се отнася до функционалността, машината има само 6 режима на пране, включително бързо измиване и програма за миене на крехки съдове. Допълнителните функции и функции на този модел от Virpul са следните:съдомиялна Whirlpool ADG 221

 • индикатори за помощ за сол и изплакване;
 • автоматично регулиране на твърдостта на водата;
 • наличието на отделение за таблетки 3 в 1;
 • Кошове с регулируема височина;
 • държач за стъкло;
 • звуков сигнал в края.

Като цяло оборудването на автомобила не е лошо, но нека не забравяме и техническите му параметри, които също са много важни, защото се отнасят до паричните разходи.

 • Консумацията на вода за дълъг цикъл на измиване е 10 литра.
 • Нивото на шума е в нормални граници и е равно на 48 dB.
 • Консумация на енергия - 0,83 kW / h, което съответства на клас A +.

Въпреки че тази съдомиялна машина има търговската марка Whirlpool, в повечето случаи тя се сглобява от Indesit в Полша.

Какво казват хората

Мария Виталиевна

Търся нова миялна машина, но разбирам, че моята Virpul е най-добрата. Харесва ми не само със стилния си дизайн, но и с вътрешното си съдържание. В тази миялна машина няма допълнителни функции, за които трябва да харчите допълнителни пари, това е абсолютно безполезно. Той има всички програми, които са необходими. Той изпълнява функцията си на измиване при 5+. Видях няколко отзива за тази кола, въпреки че мисля, че тази кола е стандартната, няма от какво да се оплаквам, дори цената е добра.

Марат Табишев

За този клас тази съдомиялна машина има прилична цена в добрия смисъл на думата. Тя включва измиване на 10 комплекта чинии, което е повече от достатъчно за нас. Празничните услуги мият перфектно и не ги развалят! Сред шестте режима на миене има един, който е предназначен за крехки съдове, можете просто да измиете скъпа услуга. Защитата срещу течове на вода в колата е вградена добра и затова не е нужно да се карам със съседи.

Машината харчи много по-малко вода, отколкото при пране на ръка. Съпругата е доволна от покупката, защото има повече време за свободното време. Недостигът в съдомиялната машина не се забелязваше.

Oniko

Отлична вградена съдомиялна машина Whirlpool ADG 221, плитка и много удобна. След измиване съдовете блестят и блестят, дори скърцат. Сравних го с чиниите, с които миех ръцете си и се ужасявах как мога да сложа такива ястия на масата, с петна и жълтеникавост. Тя е престанала да бъде робиня, ръцете й са в идеален ред, кухнята е чиста и подредена, няма мокри кърпи. Тези, които се оплакват, че отнема много време и електричество, са истински гони. Като цяло колата е стилна и удобна, но не открих никакви недостатъци.

Съдомиялна машина Whirlpool ADG 221

Джулия

Вградената съдомиялна машина стоеше идеално в кухнята в пространството, оставено за нея. В същото време абсолютно не се вижда зад входната врата, но това нещо е наистина готино! Сега няма въпрос кой е да мие чиниите. Слагаме всичко в колата, слагаме хапчето, избираме програмата и това е всичко.Докато машината работи, можете да гледате телевизия и да се разхождате в парка. Животът стана по-лесен и по-лесен. Но трябва да се отбележи нещо, а именно няколко повреди. Възможно е да има фабрични дефекти или може би ненадеждността на гамата. Като цяло, след два месеца работа, двигателят полетя и след още три, нещо беше тривиално, но все пак беше неприятно.

Като цяло машината има както предимства, така и недостатъци. Плюс това при липса на ненужни програми, наличност половин товаркоито използвам доста често. Съдомиялната не издава шум, което дава възможност да я включите през нощта и в същото време да не се страхувате, че ще наводни съседите, тъй като има пълна защита срещу течове. Недостатъкът за мен е, че камерата е тясна. В него големи предмети „изяждат” цялото пространство, няма да се обърнете особено. От друга страна, те самите избраха това, за да влязат в кухнята.

Itsme

Винаги съм смятал, че миялната машина е ненужна загуба на пари и заема полезно пространство в малка кухня, в допълнение, консумацията на вода и електричество. Цял живот миех чинии, не мислейки как това се отразява на кожата на ръцете и маникюра, колко перилен препарат се изразходва и най-важното време. Но сестра ми има различно мнение по този въпрос и затова, докато правех основен ремонт в кухнята, се замислих къде да сложа съдомиялната машина. Щом се появи възможността, реших да закупя оборудване, като предварително проучих цялата информация в Интернет. Дълго време избрах и се спрях на пишеща машина на Whirlpool модел ADG 221 по няколко причини:

 • няма нищо излишно, само онези програми, които планирах да използвам;
 • атрактивен дизайн;
 • идеални размери;
 • разумна цена.

Като цяло сестра ми е доволна от покупката, защото машината „се вписва“ в интериора перфектно. Съдовете се мият перфектно, няма петна. Изглежда, че не можете да го почистите на ръка. Тя харчи малко електроенергия и вода; няма много ефект върху бюджета. Но свободното време се появи повече, пребоядисвайте ноктите по-рядко. Но сега, единственото нещо, което не ви харесва, е шумът, когато сте близо до колата. Когато излезете в друга стая, тогава нищо не пречи. Сега също мисля да си купя същото.

Обобщавайки, отбелязваме, че никога не сме срещали отрицателни отзиви. Може би хората не искат да пишат нищо, или просто не съществуват, никога не знаете какво може да бъде. Успех с покупката ви!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини