Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина на Siemens SR64E002RU

Отзиви за Siemens SR64E002RUВградената съдомиялна машина на Siemens SR64E002RU от доста дълго време не оставя безразлични потребителите на оборудване за миене на съдове. Този модел се обсъжда активно във форумите, споделят впечатленията си в специални потребителски секции в сайтовете за продажба. Каква е причината за такова повишено внимание към тази съдомиялна машина? Може би тя има някои необичайни свойства? Тези и други въпроси ще помогнат на потребителите да разрешат.

положителен

Андрю, Барнаул

И не мислех, че една прилична съдомиялна машина на Германия може да бъде толкова евтина, дори не съм вярвала, когато я купих. Изтичах до продавача, опитвайки се да разбера истинския произход на машината. Но не, страховете ми не се потвърдиха, оборудването е абсолютно чисто, просто Siemens реши да пусне евтин модел, за да привлече вниманието на потребителите и трябва да кажа, че успяха.

 • Съдомиялната работи почти безчувствено, в този смисъл изглежда като колегите си от високата ценова категория, въпреки че самата тя струва по-малко от 360 долара.
 • Невероятно удобно подреждане на кошници, имах преди неямиялна машина Leran Китайско производство, затова я измъчих.

Количките на Siemens SR64E002RU могат да бъдат инсталирани в три позиции: ниска, по-висока и висока, което ви позволява да поставяте почти всякакви съдове за пране.

 • Качеството на миенето на съдове на височина. Отново сравнявам със старата ми съдомиялна машина.
 • Удобно регулиране на краката.
 • Удобни и надеждни закопчания за предна част.

Като цяло машината дори външно създава най-благоприятно впечатление. Зад него усещате надеждността и качеството, тествани от времето. Не съжалявам нито за секунда, че избрах Siemens SR64E002RU, надявам се, че ще работи дълго време и без проблеми.

Владимир, МоскваSR64E002RU отвори вратата

Обичам новата ми съдомиялна машина на Siemens SR64E002RU за миене и сушене на съдове добре. Да не намаля, да не добавя, за това го купих. Някои малки неща винаги са второстепенни. Все още има куп малки плюсове и минуси, но техникът изпълнява основната си функция добре, без резерва.

Наталия, Москва

Преди година търсех евтина миялна машина, която да дам на роднините си домакинско парти. Попаднах на Siemens SR64E002RU. Изглежда, че марката се изплаши отначало, защото немската технология винаги е скъпа, но както се оказа, не този път. Не помня точно, но според мен машината с някои кухненски детайли в приложението към подаръка ми струваше 360 долара.

Когато каза на съпруга си, че е купила съдомиялна машина на Siemens за 360 долара, той не ми повярва. Наистина невероятно, но вярно. Роднините бяха доволни от подаръка, вече скочиха от щастие. Машината мие съдове перфектно от една година и не създава проблеми на собствениците.

отрицателен

Станислав, Псков

Машината би била добра, ако не за куп досадни дребни неща, които не само развалят цялостното впечатление, те отричат ​​всички предимства на Siemens SR64E002RU. Въпреки че избрах съдомиялната много внимателно. Струваше ми се, че това е идеално съотношение цена и качество, но се обърках.

 • Тази машина не почиства добре съдовете с изгоряла мазнина, въпреки че евтиният съсед Vestel я изпира така, че да стане толкова добър, колкото нов.
 • Siemens SR64E002RU има слабо вентилиран бункер. Напоследък като цяло държа вратата отворена и така или иначе мухлясалата миризма от някъде вътре.
 • Отделно "уважение" към производителя за компоненти. Почти нищо не вървеше с машината. Разбрах, че спестяването е спестяване, защото машината е евтина, но не в същата степен.

Общият извод е следният: бях крайно недоволен от машината. Няма да съветвам този модел на никого, по-добре е да преплатите и да вземете нещо от същата марка, но по-скъпо.

Елена, Санкт Петербургкошница за съдове Siemens SR64E002RU

Не мога да си представя живота си без съдомиялна машина, но сега нямам пари за закупуване на скъпи модели, затова си купих Siemens SR64E002RU на собствената си глава. Просто ужасна машина.Съдовете се мият лошо, има петна от почистващия препарат, трябва да го измиете с ръце. Не е чудно, че те казват: „авариен плаща два пъти“. По отношение на покупката ми това е абсолютно вярно.

Игор, Архангелск

Първия месец на Siemens SR64E002RU останах много доволен. Купих го евтино, върши добра работа измиване на съдове и дори немска надеждност. Както се казва, по надеждност се изгорих. След месец и половина работа машината се изправи с вода. Извиканият от мен майстор каза, че това е сериозен въпрос, циркулационната помпа изгоря. Предадох го в сервизния център, чакам ремонтираната кола вече пети месец. Написах оплакване, няма отговор, няма отношение.

В заключение може да се отбележи, че армията от фенове и противници на този модел съдомиялни машини ясно се раздели на два лагера, дори малко странно. Има или положителни отзиви, или отрицателни, почти никой не говори неутрално за тази техника. Оттук направихме тъжен, но логичен извод, че повечето отзиви за този модел съдомиялни машини са навити. Опитахме се да съберем и включим в публикацията най-надеждните мнения, за да не подведем читателите си. Крайният резултат е ваш, късмет!

   

1 коментар на читателя

 1. Gravatar Anonymous аноним:

  купиха миялна машина на Siemens преди 4 години. Счупи се. Не загрява вода. Щетите ми струват 9000 рубли. Ужас !!!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини