Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Midea

миялни машини MideaРевютата на съдомиялни машини на марката Midea наскоро започнаха да се появяват в голям брой в Интернет. Това ясно показва нарастващия интерес на потребителите към тази марка. Разбира се, това не са най-евтините миялни машини, но цената им остава приемлива. А фактът, че са произведени в Китай, не е страшно нещо за съвременния потребител. Мнозина отдавна осъзнават, че китайските стоки също са различни. Нека помолим потребителите да ни помогнат да разберем дали тези съдомиялни машини са добри или си струва да потърсим нещо друго.

Midea M60BD-1406D3 Auto

Анастасия, Севастопол

Съдомиялната машина Midea M60BD-1406D3 Auto се появи наскоро в живота на семейството ми, но вече успя да я смени рязко. В миналото децата често проклинаха, чийто ред беше да мият чиниите, камо ли децата, съпругът ми и аз дори понякога се карахме по въпроса. Може да изглежда смешно, но сега има по-малко причини за скандали, а семейните вечери се провеждат в по-спокойна атмосфера.

Научих се да съхранявам чинии през деня и след това да мия всичко наведнъж късно вечерта.

Тази машина ни струваше 500 долара, малко скъпа, но има всичко необходимо. И тя наистина не е шумна. Харесва ми, че можете да поставите в него всички мръсни съдове, които са се натрупали през целия ден, включително дъски за рязане, черпаци, ренде и тенджери с тигани. Веднъж, поради неопитност, тя залепи месомелачка, от която почерня. Трябваше да потърся информация, как да почистите месомелачка след миене в съдомиялна машинаЕ, да, това е друга история. По принцип засега съм доволен от миялната машина, нека видим какво ще стане по-нататък.

Валентина, МоскваMidea M60BD-1406D3 Auto

Купих Midea M60BD-1406D3 Auto преди 10 дни вместо счупена миялна машина Bosch SRS 4302, която работеше за мен от 12 години. Тук те правеха оборудването, орах го 12 години и все още не се знае колко от предишния собственик, защото го купих от ръцете на реклама. Ще се радвам, ако Мидея работеше поне пет години, но засега оставам с най-положителни впечатления.

  • Първо, се справих с нея почти веднага и това е голям плюс, тъй като не съм приятел с технологиите.
  • Второ, новата миялна машина е много по-просторна от Bosch.
  • Трето, тази машина може да бъде вградена в кухненски мебели, така че да се скрие и да не се вижда.
  • Четвърто, тя разполага с удобна тава за прибори, а спринклерът е проектиран така, че водата да стига дори до труднодостъпни повърхности на прибори и съдове.

Сергей, Рязан

Midea M60BD-1406D3 Auto е страхотна машина за разумна цена. Много се радвам да закупя, използвам го вече 4 месеца, „полетът е нормален“. Отначало имаше проблеми с свързването, но обхождайки Интернет, намерих необходимите съвети и сам свързах всичко. Сега живея и се радвам, забравяйки какви са планините от чинии.

Midea M45BD-0905L2

Елена, ОренбургMidea M45BD-0905L2

Преди шест месеца подаръкът на майка ми ме направи щастлива, защото в нашето семейство има три момчета и едно момиче, това съм аз. Няма да принуждавате никого да мие чиниите, "това не е работа на мъжа", но докато ядем, се оформя планина от немити кухненски прибори. Както винаги, майка ми се притече на помощ, като ми подари миялна машина Midea M45BD-0905L2 за рождения ми ден. Натоварването й не е много голямо, защото е тясно. Но тогава това не заема много място в кухнята и ние успяхме да го вградим в мебели без никакви проблеми. Благодаря ти мамо!

Оксана, Москва

Трябваше ми евтина миялна машина в страната. Съпругът ми определи лимит от 300 долара; той казва, че няма да даде повече пари за тези цели. Нямах нищо против, защото имах трудности да го убедя в миялна машина в страната. Той смята, че подобни елементи на комфорт в лятната вила са „извратеност“ и смятам, че комфортът трябва да се създава, където и да сте.

В страната, след леглата, искам да лежа на сянка с чаша хладен плодов сок и тогава трябва да мия чиниите. Възможно ли е да се направи без съдомиялна машина?

След дълго търсене се настаних на съдомиялната машина Midea M45BD-0905L2.Държах в рамките на декларираната сума, дори малко повече пари бяха оставени за добра бутилка вино, за да измия покупката, така да се каже. Машината беше добра, първият летен сезон работеше с добра съвест, без течове, без повреди, мие чиниите перфектно. Вземете, няма да съжалявате.

Яна, Москва

Прочетох ласкателни отзиви в интернет и реших да си купя миялна машина Midea M45BD-0905L2. Още на пръв поглед стана ясно, че това е китайско евтино нещо. Все още мирише на пластмаса, те спестиха на изолация, мрежовият кабел е неясен. Съпругът каза, че ще работи не повече от година. Досега го използваме от 7 месеца, няма разбивки, но мисля, че имахме просто късмет. Ако не беше ниската цена, никога не бих си купил тази съдомиялна машина.

Midea MCBD-0609

Константин, ВолгоградMidea MCBD-0609

Преди да напиша рецензията си, реших да го използвам седмица, за да изразя повече или по-малко информирано мнение. Ще започна с минусите.

  • Горната кошница е неудобно разположена, а държачите за очила като цяло са безполезни, реших да ги махна.
  • Дозаторът е изработен от нискокачествена пластмаса. Мисля, че производителят спести много на материалите за тази машина.
  • Лоша миризма от бункера. Отваряш вратата, тя мирише силно на пластмаса. За една седмица миризмата не изчезна, продавачите казват, че миризмата ще продължи няколко месеца, след това постепенно ще изчезне. Разходи за евтино оборудване.

По принцип гореспоменатите минуси не ме дразнят, така че дори в мислите си нямам претенции към никого. Сега си струва да поговорим за плюсовете на съдомиялната машина Midea MCBD-0609. Ниска цена, висококачествена звукоизолация, има защита срещу течове и спестява добра вода. Много се радвам да закупя, оценявам модела на 4 точки от пет.

Дмитрий, Смоленск

Опитвах се дълго време да купя или не да купя съдомиялна машина. В резултат на това реших, че ще го купя, особено след като се появи евтиното оборудване Midea MCBD-0609. Все пак мисля, че миялната машина е добро нещо за семейство от 3 до 4 души, но за мен, самотен ерген, тя беше ненужно. Не натрупвам чинии толкова много, че да стартирам съдомиялна машина и винаги мия чинията и чашата с ръце. Използвам машината само когато приятели или роднини идват на гости, но машината е добра, въпреки че е китайска, нямам оплаквания от производителя.

Казват, че можете да запишете чинии за няколко дни и след това да миете, но за мен това е неприемливо. Наистина не искам след това да се бия с насекоми, които в тази ситуация лесно ще започнат.

Юлия, Санкт Петербург

Ако бях помолен да опиша накратко миялната машина Midea MCBD-0609, бих казал: "евтин китайски боклук." Разбирам много добре израза: „авариен плаща два пъти“, така че нямам намерение да харча цента за „това“. Продавачът интензивно ми наложи тази миялна машина, но внимателно проучих всичко и отказах да купувам. Хората, бъдете бдителни, не виждайте „примамката“.

Така че, има много съдомиялни машини на марката Midea, далеч не всички са лоши, точно както не всички са добри. Мненията на хората също не могат да бъдат наречени еднозначно и това е добре, защото онези, които безмислено хвалят или карат оборудването, всъщност разбират много малко по този въпрос. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини