Всичко за пералните машини

Отзиви за миялната машина Midea MCFD55200W

мнения за Midea MCFD55200WЗа да купите съдомиялна машина, едно желание не е достатъчно, имате нужда от пари и подходяща зона, за да инсталирате тази съдомиялна машина. Но какво, ако желанието вече е много голямо, а кухнята е много малка? Можете да погледнете в посоката на съдомиялната машина Midea MCFD55200W. Каква машина е и как се различава за своите братя, отзивите от собствениците ще ни кажат за това.

Мнения на мъжете

Юри, Москва

Преди година той се премести в общински апартамент. Няма собствена кухня, така че оградих част от хола с параван. Под екрана сложих хладилник, плочки, маса и малък шкаф. Има мивка с мивка. Исках да сложа съдомиялната машина някъде, но се оказа, че няма къде да я сложа. Решението дойде неочаквано. Веднъж в магазин за домакински уреди си купих ново ютия. Продавачът се приближи до мен, влязохме в разговор и накрая взех и компактната миялна машина на Midea MCFD55200W. Какви са неговите предимства?

  1. Благодарение на размерите си той се издига навсякъде; поставям го в мивката под мивката.
  2. Побира 6 комплекта ястия наведнъж. Това е много за един човек.

Този капацитет няма да е подходящ за семейните хора, но аз живея сам и затова натрупвам мръсни съдове за един ден само за един товар.

  1. Има 6 програми, включително деликатна мивка за много фини ястия.
  2. Има дори забавяне при стартиране до 8 часа и държач за очила.

По принцип това е пълнофункционален уред, малко по-нисък от съдомиялните с пълни размери. Просто е малка. Доволен съм, сега не трябва да мия тенджери и тигани с ръце.

Роман, Кемерово

Няма смисъл от тази миялна машина. Ако няма достатъчно чинии, тогава ще го измия с ръце за 5 минути и ще го забравя, но ако има много от него, тогава процесът на миене в съдомиялната машина отнема няколко часа. Вярвам, че съдомиялна машина се оправдава само ако е в състояние да измие всичко, което се е натрупало наведнъж. Ако трябва да го изтеглите два или дори три пъти, това отвлича вниманието от другите домакински дела. В пещта Midea MCFD55200W!

Александър, Новосибирск

Това е просто "спонтанен аборт на съдомиялна машина", който ми се налагаше настойчиво в магазина. „Изпращам“ продавача и препоръчвам да не обръщате внимание на подобна техника. Примамва на ниска цена, но всъщност е малко полезна, защото е невъзможно да се мият големи съдове в нея. Не съветвам!

Дмитрий, Нижни Новгород

Хареса ми съдомиялната машина, защото през лятото можете да я вземете без проблеми. В допълнение, той е икономичен, малък и върши добра работа с миенето на съдове. Тя има много достъпна цена, получих я за 238 долара, като цяло стотинка. Използвам го от девет месеца, докато нямаше нито един отказ дори в селската къща, където напрежението „скача“. Ще докарам там догодинарегулатор на напрежението и ще свържа всички домакински уреди чрез него, никога не знаеш какво. Пет точки!

Андрей, Санкт ПетербургMidea MCFD55200W

Реших да закупя тази преносима съдомиялна машина, защото има прилична цена и добро качество. Работя от почти година, периодично я пренареждам, под мивката или на масата. Лек е и практичен, в случай че се движите не е нужно да се занимавате с транспортиране, хвърли го в колата и работата е свършена. За апартамент под наем чудесен вариант, препоръчвам!

Мнения на жените

Елизабет, Сизран

По принцип добра машина, но бели петна по чиниите след измиване все още остават и от нея се чува много шум. Но когато прецените, че другите модели автомобили не ми подхождат заради размера, Midea MCFD55200W е просто манна от небето за мен. Искам да отбележа и обмислен кош за ястия, наистина е нормално в тази техника.

Татяна, Томск

Основните предимства на тази съдомиялна машина са лекотата и компактността, за семейство от двама души е идеален вариант. Но когато пристигнат гости, има нужда да закупите голяма съдомиялна машина.Измива се средно, понякога много сложни замърсители не се измиват напълно. Примитивно управление. Според мен Midea заслужава оценка 3.

Анна, Екатеринбург

Изключително ненадеждна кола. Два пъти за една година се счупи. Сега отново се появи някакъв проблем, гърми като луди. Трябва да се обадим на господаря!

Людмила, Красноярск

Жалко, че преди нямаше съдомиялни машини. Доколкото си спомням, колко чинии трябваше да се мият, особено след пиршества, главата ми се въртеше. Сега дори малка миялна машина ми помага много. Измива перфектно, оставя малко прах и водата се използва икономично. Радвам се

Евгений, Магнитогорск

Изобщо не харесвах машината Midea, мие се лошо, дрънка, вратата се затваря плътно всеки друг път. Необходимо е да поръчате сервиз, изглежда, че машината е повредена. Хубавото е, че е малък, пасва навсякъде.

Мария, Тоглиати

От два месеца имам Midea MCFD55200W. Не е твърде удобно за използване. Кошницата е крива, щифтовете не се натрупват, трябва да измислите много, за да поставите съдовете в нея, особено големи или нестандартни по форма. Техниката е полезна, но зле замислена, затова поставих само три точки!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Анна Анна:

    Не харесвам кошницата, много е неудобно да сгъвате дълбоки чинии, те падат един върху друг, може да не се мият. Стани ставай по-добре. Сгъваемите рафтове за чаши са твърде високи, пасват само плоски или кафе, а чашите, чашите няма да се поберат. Но има място за саксии, нещо обемно отзад, това е плюс.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини