Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Leran

съдомиялни машини leran отзивиПовечето хора преди да купят съдомиялна машина се опитват да прочетат отзиви, за да не се объркат с покупката. Това е добра идея, защото най-често хората говорят духовно, разказвайки цялата истина и това помага да направите избор. Като част от тази статия сме събрали мненията на хората за машините на китайския производител Leran, което ви улеснява в търсенето на информация.

Leran FDW 45-096 Бял

Корнеев Владимир

Изключително недоволен съм от тази съдомиялна машина, трябваше да се разделя с тази единица година по-късно, защото тя се счупи, което даде грешка E2. Каква грешка не се знае, тъй като производителят не е счел за необходимо да го предпише в инструкциите. Най-лошото е, че чиниите се мият лошо, а по стените на самата машина имаше много мазнина, с течение на времето машината по принцип започна да ръждясва.

Честно казано, повярвах на търговския асистент. Не ви съветвам да вземете такава миялна машина, не вярвайте на продавачите.

Съжалявам 1

Харесвам миялната машина от Китай, но предимствата включват:

 • ниска цена;
 • тесни по размер;
 • привлекателен външен вид;
 • има отделение за 3 в 1;
 • защита срещу малки деца, които се стремят да натискат бутони.

Има лек недостатък, но това не ме притеснява. Когато изберете програма с продължителност един час, след като тя остане пяна, вероятно се дължи на помощ за изплакване. Като цяло доволен от покупката!

Канаев СергейLeran FDW 45-096

Съдомиялната машина работеше нормално една седмица, след което започна да изсъхва и мие лошо. Подозрението падна върху нагревателния елемент, който може да се счупи. Тъй като колата беше в гаранция, я карах до магазина. Моята вина беше, защото дренажът беше неправилно инсталиран. Заключение: прочетете инструкциите преди инсталирането. Така колата е добра.

жури

Хубава кола за парите. Тя работи тихо, перфектно се справя със своите функции. Доволни сме от тази покупка. В допълнение, заслужава да се отбележи компактният размер и простор. Що се отнася до недостатъците, досега не съм ги намерил и затова го препоръчвам за покупка.

Leran BDW 106LERAN BDW 106

Мария

Когато купих тази съдомиялна машина, не намерих нито един отзив за техниката на тази марка, тъй като тя е нова на пазара. Разбира се, беше страшно, но досега не съм съжалявал, въпреки че го използвам само от два месеца. Не мога да сравня с други съдомиялни машини, използвам оборудване за първи път. Доволен съм от резултата, тъй като чиниите блестят. Има минус, но можете да свикнете с него, няма лъч или други индикатори, които показват края на измиването.

Leran BDW 108

Бартенков Сергей

Искам да отбележа, че тази миялна машина BDW на Leran изпълнява своята функция. Не работи силно в рамките на 46 dB. Стандартна мивка използва около 10 литра вода. Не ми е напълно ясно защо след измиването отделението за таблети остава отворено, може би трябва да е така, не знам. По принцип съм доволен от единицата и ви съветвам да закупите.

Leran BDW 45 108

Leran BDW 96

Осин Алексей

Леран няма какво да каже за достойнствата на тази съдомиялна машина; той намери само недостатъци за себе си. На първо място, тя мие чинии ужасно. Използвах го само в максимален режим, в резултат на това, след 8 месеца PMM се развали, виновни бяха "изгорелите мозъци". Няма резервни части за ремонт. Пред тази кола имах кола Bosch. След три години експлоатация реших да го дам на себе си и да си купя нов, но близките ми все още го използват и колата ми се повреди. Не го препоръчвам.

Ronde Victor

Харесва ми тази съдомиялна машина, която има 6 режима на миене. Най-бързата програма трае около 40 минути, можете да използвате таблети, защото има специално отделение. Капацитетът за сол и препарат за изплакване е просторен, трае дълго време.

Но имаше някои недостатъци:

 • Колата според мен е много шумна, въпреки че близки казват, че е доста тиха.
 • Техниката е доста дълбока и затова трябваше да се преработи кухненският комплект за него.
 • Можете да използвате таблети само с три режима, които са най-дълги.

Въпреки всичко, харесвам колата, не съжаляваме за покупката. По цял ден събираме чинии, а преди лягане включваме 1,5 часа. И на сутринта всичко е чисто, дори саксии с каша от каша.

Така че, избирайки съдомиялна машина, обръщайте повече внимание не на мнението на хората и уговорките на продавача, а натехнически спецификации и вашите нужди. Като се има предвид като цяло, шансовете за правилен избор са по-големи. Успех!

   

7 коментара на читателя

 1. Граватар Валери Валери:

  Закупен LERAN BDW 60-148 - добра миялна машина, тиха и функционална. Ползвам го от половин година, докато не открих оплаквания за работа. За цената си перфектно се справя със своите функции. Измива се нормално, не оставя мазнини след себе си. А гредата на пода като цяло е готино нещо. Погледнах съдомиялни машини със същата функционалност, цената е от 40 000, не виждам причина да преплащам.

  • Граватар Виталий Виталий:

   Предлагат ли се крепежни елементи за фасадата?
   Прочетох в едно ревю, че той не го е имал. И в магазина той попита консултанта за този модел 148 дали има някакъв хардуер в пакета. Той ми отговори не.

   • Граватар Светлана Светлана:

    Включени са крепежни елементи за фасадата на вратата. Просто работех само месец, отказах да черпя вода. Утре ще се обадя на съветника. И аз се зарадвах на нея.

 2. Граватар Лейсан Laysan:

  Купих PMM Leran FDW441063S. Всички маркучи са свързани правилно, но не можем да стартираме програмата. Как да бъдем?

 3. Граватар Галина Галина:

  Колата е ужасна, не мие патериците, оставя остатъци по чиниите. Изключително неудовлетворени за 14 000 рубли са такива глупости.

  • Граватар Олга Олга:

   Кажете ми какъв инструмент използвате?

 4. Граватар Нели гигантски буревестник:

  Колата е ужасна, дори за 5 хиляди не бих си купил такава. Съдовете са мръсни, трябва да се мият.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини