Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489

Kuppersberg GSA 489 отзиваСъдомиялна машина с немското име Kuppersberg GSA 489, но в същото време на доста ниска цена е тревожна за купувачите. Появяват се много въпроси, какъв тип миялна машина е това, колко добре се мие и надеждна ли е? За да разберем това, решихме да съберем обратна връзка като част от тази статия.

Мнение на доволни потребители

Лазикин Никита

Избрах между двете марки Kuppersberg и Beco и сега не съжалявам, че избрах първия вариант. Тази съдомиялна машина е много просторна и тиха в експлоатация. Измива перфектно, дори плаката от чай върху старата чаша се отмива перфектно. Храната, която залепва върху чинии, също се измива. Преди това имахме съдомиялна машина на компанията Electrolux, която не даде такъв резултат. Всеки път нещо, но не беше измито. По принцип няма оплаквания.

В Турция беше сглобен автомобил и гаранция за него за две години, което е много добре.

Screen240

Тази съдомиялна машина е идеална за малко семейство. Той е компактен и евтин. Когато работите, не вдига шум, добре е да миете чинии, при условие че се използват висококачествени почистващи препарати. Броят на програмите е оптимален. Харесваме Fairy капсули и хапчета Finish. Лек недостатък при сушене остават капчици.

Гайнулина Виктория

Просто страхотна вградена съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489, с много предимства. Сега знам със сигурност, че не напразно си купих съдомиялна машина, тя е истински помощник. Мие се много чисто, без да оставя капки. Не може да се чуе, защото колата има добра звукоизолация. Можете да го включите дори през нощта. По време на работа не открих никакви недостатъци.

Полуянова ДарияСъдомиялна машина Kuppersberg GSA 489

Наскоро започнаха да използват миялната машина и са доволни от резултата от чисто измиване без ивици. Дори баба ми вече е свикнала с нея и тя го превръща в себе си. Почти никой не може да чуе как работи, влизат много ястия и са сравнително евтини.

Журавлев Антон

Купихме миялна машина в селска къща за склад. Резултатът от работата е приятен, работи тихо, измива и изсушава много високо качество. Като надеждна конструкция. Сега можете напълно да се насладите на почивката си в страната.

Лихачева Инга

Съпругът избра съдомиялната машина Kapperberg, защото аз самият нищо не разбирам от тях. Затова тя му повери избора на подарък. Този модел има оптимален набор от програми, които всички ние използваме. Измива ястията добре, изсушава и добре. Отбелязвам, че нивото на шума беше важен критерий за подбор, тъй като всичко се чува в студиото. Като цяло колата е тиха, включва се дори през нощта.

За нощно включване на автомобила използваме забавено стартиране. Максималното стартиране може да се забави с 9,5 часа, това е достатъчно.

Екатерина Пугачева

Нашата машина служи от 4 години и през това време не се е провалило качеството на мивката. Трябва да включите оборудването поне 4 пъти на ден. Съдовете след машината са сухи. Основното е да използвам добри средства, за да постигна максимален резултат, например за себе си избрах финала, донесен от чужбина.

Mariiii

Машината е надеждна и с високо качество, минус според мен е, че програмите в нея са много дълги, дори най-краткото трае 60 минути. Би било хубаво, ако производителят предложи 30 минути измиване. икономичен режим на половин товарв който можете да използвате половин таблетка. Съдомиялната разполага с много чинии, тиган и две тигани влизат наведнъж, в допълнение към чинии, чаши, както и лъжици и вилици.

Тази техника работи много тихо, а фактът, че всичко е завършено, се уведомява чрез звуков сигнал. Няколко минути след края можете да получите съдовете. Моят съвет, вземете тази кола, ако не знаете какво да купите.

Отрицателни впечатления

Артюхов А

Считам тази миялна машина за най-обикновена, която издава силен шум, сякаш тракторът пътува и дори не изсушава добре съдовете. Сега, ако включите колата през нощта, тогава до сутринта всичко ще има време да изсъхне. Напразно, разбира се, се поддаде на уговорките на търговски асистент в онлайн магазин.Първоначално е планирано да се купи Bosch. В резултат на това качеството на измиването е така.

Захарова ВикторияKuppersberg GSA 489

Въпреки че машината се мие чисто и има много програми, но след 2,5 години се развали сериозно. Електрониката летеше, преставайки да загрява водата. Вярвам, че е послужил малко, дори при ежедневна употреба.

Ройзен Роман

Единственият плюс на колата е нейната тиха работа, няма с какво да се сравнява, затова съм доволен от този параметър. Но всичко останало, ужас, най-важното е измиването и сушенето. Сега ми се струва, че повечето положителни отзиви, които прочетох преди да купя, са по поръчка и не съответстват на реалността. Водеше се от мнението на хората. В резултат на това получих агрегат, който не се мие и оставя бяло покритие, и ще оставя миризмата на химия без коментар. Заключение: парите намаляват.

Фалинова Анастасия

За 1,5 години употреба на съдомиялната тя не намери достойнство. Отвратително измиване, без значение какъв инструмент се използва, без значение колко силно се сменя водата, нищо не влияе върху качеството. Остава мръсотия и се появяват петна, сега трябва да миете ръцете си. Има предположение, че е попаднал дефектен автомобил, но дори и така, вече няма да купувам такава фирма.

Георги Юри

Тази кола с немско име няма нищо общо с германците и вероятно ще е в Турция, въпреки че продавачът каза, че е от Италия. Обикновено оборудване, което привлече цената, и продавачът опита. Като цяло произходът е неразбираем, оттук и качеството. Водата остава на контролния панел след измиване, а след третото пускане има и мръсотия, под формата на графитна смазка.

За пореден път се убедих, че е по-добре да вземем доказани Bosch или Siemens. Не намерих информация за този производител нито на опаковката, нито в интернет. Затова поставих две точки за качеството на сглобяване.

Филипова Зоя, Москва

Преди да купя съдомиялна машина на Kuppersberg, използвах машината Bosch, която между другото ми служи добре. Въпреки че беше без звънци и свирки, но редовно мие чиниите в продължение на 10 години. Мислех, че ще си позволя "готина" съдомиялна машина, което ми беше достатъчно до края на живота ми, но се оказа, че ентусиазмът ми е преждевременно.

  • Измива добре съдовете, но ако вземете по-евтиния продукт, който изсипах в Bosch, качеството на мивката рязко спада. Това вече е лошо, тъй като инструментът няма да спести пари.
  • Имаше проблеми с инсталацията. Самите ние не пострадахме, а се обадихме на инсталатора, който трябваше да се погрижи, за да направи всичко както трябва.
  • Не ми хареса изсушаването на конденза. Бункерът е слабо вентилиран, влагата от съдовете се изпарява бавно. След 5-6 мивки се появи неприятна миризма. Така че мухълът не е далеч.

Като цяло моделът не ми хареса, въпреки че в нейна защита мога да кажа, че работи тихо, но изборът на програми е наистина богат. Не бих препоръчал тази съдомиялна машина на моите роднини и приятели. Не от вреда, както знаете, но по напълно обективни причини.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини