Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489

Kuppersberg GSA 489 отзиваЕлитното оборудване неизменно привлича потребителите, особено ако цената на такова оборудване е временно намалена. Например, сега се натъкнахме на съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489. Дори външно тя се различава от другите машини по специален дизайн, въпреки че е посочено, че този модел е вграден. Четем отзиви на потребители, които вече са успели да го оценят, може би ще дадат повече полезна информация.

положителен

Елена, Москва

Закупихме Kuppersberg GSA 489 преди около два месеца. Функцията за измиване на тънко стъкло е поразителна. Чашите за шампанско искрят от чистота, никога не съм ги виждал толкова чисти, те са директно прозрачни като вода в студен планински поток, чудеса! Тя мие безотказно всякакви други ястия; няма нито един оскъд. Управлението е много добре обмислено и никъде няма намек за "тромаво" събрание. Мислех, че ако миялната машина ще отиде в Турция, със сигурност ще има някакъв дефект, но не, сбърках.

  1. Машината е оборудвана със система за защита от течове. Не успях да проверя как работи и това е добре.
  2. Количките могат да се движат както надолу, така и нагоре, това ви позволява да поставяте големи чинии.

Обръщам вашето внимание на факта, че държачите на плочи са сгъваеми, което дава още повече допълнително пространство.

  1. Въпреки ширината на кутията от само 45 см, тази машина побира чинии за 10 души. Това е доста, макар и по-малко от това на моделите в пълен размер.
  2. Машината е напълно интегрирана, което означава, че може да бъде напълно скрита зад мебелна фасада в предварително подготвена ниша.
  3. Ако наистина трябва, можете да активирате забавено стартиране, което ви позволява да забавите старта на програмата с до 9 часа.

За мен техниката е много хубава във всички отношения. Мисля, че не може да бъде по-различно, що се отнася до съдомиялните машини на Kuppersberg.

Андрей, Волгоград

Той перфектно изпира всякакви кухненски прибори, работи тихо и изглежда красиво. Ако се грижите за нея, тя винаги ще бъде красива и ще работи добре. Пет точки!

Мария, Новосибирск

Тази машина е нарязана над всяка съдомиялна машина на Bosch, това е сигурно. Знам, защото трябваше да търгувам с тази техника около пет години. Първо, има по-малко оплаквания от вградените съдомиялни машини на Coopersberg от Bosch, и второ, те всъщност са по-добре направени, изпълняват функцията си по-добре и издържат по-дълго. Имам Kuppersberg GSA 489. Имам две деца в семейството: синът ми е на две години, а дъщеря ми е на пет години. Ястията натрупват планината, ако не за миялната машина, би било много по-трудно.

Светлана, Красноярск

Преди да си купя съдомиялна, не знаех, че нещата в пералня перат по-бързо, отколкото съдомиялна мие чинии. Този факт ме изненада малко, но сега съм свикнал. Не е лошо, оказва се, че спестявате от маникюр, тъй като ноктите обикновено страдат от миене на ръце или миене на съдове, а аз не правя нито едно на ръка, и не ви съветвам!

Надежда, Омск

Искам да споделя радостта си от закупуването на съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489. Харесва ми всичко по въпроса. Усеща се, че съм го проектирал и сглобил за себе си, всичко на мястото си. Кошниците са много големи и просторни, а програмите са избрани за всякакъв вид ястия, дори нестандартни, просто трябва да разберете в кои случаи коя програма да използвате. Страхотна техника!

Владислав, Самара

PMM Kuppersberg GSA 489 взе миналата година с малка отстъпка. Направих инсталацията сам, докато всичко вървеше съвсем нормално. Работи перфектно, вратата е фиксирана в различни позиции, а кошниците могат да се регулират. Сглобката е отлична, има много функции. Можете спокойно да купите!

Джулия, УфаKuppersberg GSA 489

Машината ме порази със своята ергономичност. Случаят с благороден бял цвят върви добре с други кухненски уреди. Съдовете ми винаги са чисти и сухи. Дъщеря ми слага всичко в кошници, сама поставя продукта и стартира машината без мое участие. Хубаво е, че избрах Kuppersberg, особено след като цената беше достъпна.

отрицателен

Анна, Кострома

След цикъл на измиване понякога върху съдовете остава неприятно хлъзгаво бяло покритие. Замених праха на Somat с финиша, но плаката продължава да се появява. Освен това миризмата на тази плака не е химическа, по-скоро е останките от храна. Така че, оказва се, чакате три часа за чисти съдове и в крайна сметка получавате чинии, които трябва да миете ръчно. Ужасен модел не заслужава внимание!

Любов, Стари Оскол

Преди да отида в магазина за съдомиялна машина, научих мнението на специалист, като го прочетох в един форум. Той говори много убедително за Kuppersberg GSA 489, като посочи десетки причини. В резултат на това взех пишещата машина и месец по-късно контролния модул изгоря. Може би, разбира се, случайност, но мисля, че турската асамблея се провали.

Преди съдомиялната машина да спре да работи, имаше силен скок на мощност. Всички светлини в къщата угаснаха в началото, а след това светнаха много по-ярко.

Най-интересното е, че отказват безплатния ми гаранционен ремонт, което показва, че повредата е възникнала поради спад на напрежението в електрическата мрежа и това не е гаранционен случай. Майсторът обясни, че за такава "деликатна" техника като Купсберг, определено трябва да се настроите регулатор на напрежениетоно наистина ли знаех за това. Сега седя и се ядосвам на целия свят. Вече дадох парите за ремонт, къде да отида, а майсторите не бързат да го ремонтират.

Владимир, Санкт Петербург

Придобити машина в онлайн магазин без проверка. Доставиха ми го бързо, аз сам го свързах. Разпръсквачите се оказаха дефектни, трябваше да се пробие всяка дупка, тъй като те бяха пълни с пластмаса или са запушени с мазут. След усъвършенстване машината заработи, но буквално три месеца по-късно електрониката започна да се проваля. Не очаквах, че подобна техника като Куперсберг ще се окаже такава „G“. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини