Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Kuppersberg GLA 689

мнения за Kuppersberg GLA 689Днес домакините все повече пленят маникюр, предпочитат миялна машина, за да мият чинии на ръка. Тази техника вече не е нещо свръхестествено и се среща във всеки трети апартамент. Съдомиялната машина Kuppersberg GLA 689 е това, което ще ви позволи да се откроите от останалите собственици на съдомиялни, тъй като Kuppersberg е елит, както по отношение на марката, така и в техническо отношение. Нека да видим какви отзиви за този автомобил са публикували купувачите и ще вземем решение.

положителен

Юлия, Чебоксари

Когато тази съдомиялна машина се появи в нашата къща (благодарение на съпруга ми), в началото не оцених желанието му да подобри живота му. Струваше ми се, че се справя добре без миялна машина. Да, той харчи много пари за нея, дори без да се консултира с мен. Трябва да кажа, че дълго не се подхранвах и още през първата седмица оцених предимствата на използването на Kuppersberg GLA 689. Факт е, че съпругът реши да купи колата през март, а през април най-големият син и съпруг имат рождени дни, които традиционно празнуваме в кръга семейството.

Имаме много роднини, така че цяла компания отива на вечеря. Какво след всичко това се образува планина от немити съдове, дори не можеш да говориш. Някога трябваше да стоя с гъба до мивката до късно през нощта, почистване след пир, сега миялната машина върши основната работа.

  1. В него наведнъж можете да пълните почти половината от всички ястия, които имаме в нашата къща. Според производителя това са 12 комплекта, но не разбирам как правилно да изчислявам тези комплекти.
  2. Има всякакви различни програми, които ви позволяват да миете съдове с различни примеси.

Дори за всеки тип съдове за готвене има програма, която помага много, когато трябва да измиете много в няколко стъпки.

  1. Машината харчи малко вода и електричество. Когато застанете пред мивката и се миете, а водата тече от чешмата, тя се оттича в канализацията повече, отколкото харчи за съдомиялна машина.
  2. Kuppersberg има страхотна функция, наречена половин товар. С него не можете да натрупате пълен бункер от чинии, но започнете измиването всеки ден вечер. Тоест, натрупвайте чинии за целия ден и след това ги измивайте наведнъж, дори и да има половин бункер.Kuppersberg GLA 689 отзива

Моята приятелка има съдомиялна машина Bosch SMS40D12RU, със същия капацитет като моя - 12 настройки за място. Между другото, машината също е доста добра. Ние използваме нашата технология по различни начини. Опитвам се да мия чиниите всеки ден, въпреки факта, че вечер може да се натрупа малко.

Един приятел, за да спаси, натрупва мръсни съдове, докато бункерът не се напълни. Това може да се направи и ако сте готови да се примирите с неприятна миризма, която започва да идва от съдове и чинии, които стоят 2-3 дни. Не издържам. Ако ще вземете съдомиялна машина Kuppersberg GLA 689, това е добра, но не и единствена опция!

Ирина, Челябинск

Kuppersberg мие много добре. Макар че чинии, дори чаши или дори саксии винаги блестят с чистота. По очилата не се виждат петна, но най-често използвам евтини хапчета. Не открих никакви недостатъци в съдомиялната машина, надявам се да не са. Пет точки!

Татяна, Оренбург

Не се занимавам с избора на програми. Винаги слагам „автоматично“ и резултатът ме устройва. Дори се опитах да избутам чиниите в кошниците неправилно, тя все още се мие добре и това е показател за висококачествена технология. Цената на съдомиялната е приемлива, надеждността също присъства, но не ми трябва нищо друго.

Любов, Москва

Не мога да бъда наречен пламенен противник на миенето на чинии, но тази миялна машина ме завладя. Спестява ми времето, а пръстите ми, пишещи този текст, ми изказват специални благодарности. Препоръчвам на всички да се сдобият с такава миялна машина!

Максим, Санкт Петербург

Наскоро за радост на съпругата ми поех изцяло отговорността да мия мръсни съдове. Но го правя не един, а с доста асистент.Не си мислете, че се ангажирах да сменя любимата си жена, говорим за съдомиялна машина Kuppersberg GLA 689. Техниката прави всичко сама, а аз просто трябва да поставя мръсни съдове в кошничките и след това да взема чистите. Хубавото е тази миялна машина.Kuppersberg GLA 689

Руслан, Москва

Много харесвам напълно интегрирания Kuppersberg GLA 689, въпреки че го използваме доста рядко. По време на празниците работи миялна машина, но сега се опитваме да ги празнуваме в кафенета и ресторанти, така че гостите не са често у дома. По принцип не мога да кажа нищо лошо за машината, добре се мие, това е факт. Просто не се интересувах от останалите.

Алена, Толяти

Имаме тази втора миялна машина, първата беше Канди. Kuppersberg GLA 689 почиства чиниите много по-добре, а съдомиялната изглежда по-прилично. Струва ни доста скъпо, но ми се струва, че си заслужава. Пет точки!

отрицателен

Станислав, Ростов на Дон

Сушенето на конденз на тази машина не е добро. Ястията не изсъхват добре. Освен това за напълно вградена съдомиялна машина натоварването е твърде малко. Брат ми е специалист по ремонта на перални и съдомиялни машини, той не говори много добре за сегашните Coopersbergs, но ще се надявам, че той греши. Инструкциите за съдомиялната машина са просто ужасни, нищо не е ясно, консумацията на сол и прах също е доста голяма. Не препоръчвам за покупка!

Половината миене е някак сложно, все още не мога да го разбера.

Елена, Москва

Kuppersberg GLA 689 Спрях да мия чинии месец след покупката. Не очаквах това. Благодаря на продавача, който бързо организира премахването на машината, експертните знания и в резултат на това я замени с миялна машина Bosch. Не посмях да взема втория Kuppersberg, сега не се доверявам на тази марка.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини