Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Kuppersberg GL 6033

Kuppersberg GL 6033 отзивиБез миялна машина домакинята е лоша, тъй като подобна техника значително улеснява работата в кухнята. И ако имате съдомиялна машина Kuppersberg GL 6033, можете да сте много горди, защото такъв „помощник“ ще ви позволи да забравите за мръсни съдове. Всичко звучи красиво и някак рекламно, всъщност не вярвам. Нека прочетем отзивите на клиентите, които се надяваме, че ще изяснят ситуацията и ще ни позволят да разберем цялата истина за тази съдомиялна машина.

Мнения на мъжете

Сергей, Набережные Челни

Съпругата ми прекарва много време в кухнята, затова взехме много сериозно дизайна на тази стая. Ние също инвестирахме нормално, като купихме наред с друго оборудване съдомиялна машина Kuppersberg GL 6033. Тъй като е напълно вградена съдомиялна машина, тя се скри зад мебелна фасада, но въпреки това заема централно място в кухнята.

Съпругата много често приготвя всякакви благини и заедно с нея често срещаме гости. Преди това края на събиранията винаги беше засенчен от необходимостта да се мият чинии. Сега всичко се промени. Правим ястия в кошници и пускаме програмата. Ние почиваме да лежим на дивана, а съдомиялната работи усилено. Съдомиялната има много предимства.

 1. Огромни кошници и тави, в които можете да натъпчете до 14 комплекта чинии.
 2. Модерно електронно управление.
 3. 8 програми за измиване и възможност за промяна на температурата на водата.
 4. Има пълна защита срещу течове.
 5. Възможно е да се забави стартирането на програмата с 12 часа.

При настройка на забавен старт, съдомиялната машина влиза в режим на готовност и се активира таймер за обратно отброяване. Веднага след като изтече времето, програмата за пране ще започне.

 1. Можете да използвате всякакви почистващи препарати, включително 3 в 1 таблетки.
 2. Кошниците са много удобно регулируеми по височина.

Kuppersberg GL 6033 отзивиСъдомиялната ни машина е една от най-добрите. Вече една година тя ни обслужва и в същото време доставя само удоволствие. Без проблеми и досадни повреди. Пет точки!

Виталий, Москва

От моя гледна точка машината е много тиха. Приближавате се до вратата, слушайте, изглежда, че съдомиялната не мие, но не просто мие, но се справя много добре. Резултатът е просто вълшебен. Дори тридневна изсушена торта се измива от чиниите, докато никога не съм взимал скъпи пари. Най-често купувам евтино таблетки за съдомиялна машина Ekonta, Съдовете след измиване са безупречни, без бяло покритие и петна.

Павел, Санкт Петербург

За съжаление попаднах на машина с фабричен дефект. Месец по-късно един сервизен специалист ми призна, че не могат да разрешат проблема, докато продавачът ме избягва много дълго време и не дава отговор на иска. Четири месеца по-късно успях да поискам пари от него за съдомиялна машина. Ще купя друг, но не Куперсберг.

Станислав, Новосибирск

Много е добре, че не купих съдомиялна машина на Bosch, както ме посъветва продавачът. Напоследък има твърде много оплаквания от Боши. Kuppersberg GL 6033 е съвсем различен въпрос. Инсталираше се лесно със собствените си ръце, нищо не трябваше да се персонализира. Прекарайте 20 минути за инсталиране и свързване и само защото мебелите са малко неудобни, не можете да пълзите. Моята миялна машина мие чинии от шест месеца, доволен съм от всичко.

Родион, Смоленск

Три много просторни палети, отлично качество на мивката и отличен монтаж. Под тези, много похвални думи, съпругата ми и аз можем да се запишем с чиста съвест. Нека това е първата ни миялна машина, но все пак ми се струва, че е най-нормалното.

Мнения на жените

Анна, Иваново

Съдомиялната работи тихо, отмива добре всякакви съдове. Нееднократно се опитваше да слага тигани и тигани със сапуни върху мивката, дори успява да се справи задоволително с такива сложни примеси. Има половин товар и кошничките могат да бъдат подредени както искате. Радвам се, че сега имам такава техника!

Половин изтегляне не е наличен във всички програми, жалко е.

Светлана, градОренбургKuppersberg GL 6033

Доста скъпа машина, предвид нейните характеристики. От друга страна, най-високото качество се вижда във всеки детайл. Имам Kuppersberg GL 6033 от почти две години и разбирам предимствата му като никой друг.

 • Разпръсквачите й са разположени по специален начин, поради което водните струи попадат върху най-недостъпните места на заредените съдове.
 • Тавата за прибори е самото съвършенство. Никога не съм виждал съдомиялна машина, така добре да се мият лъжици, ножове и особено вилици.
 • Входният клапан е направен така, че водата се изпомпва почти безшумно, а спринклерите не вдигат шум. Според мен това е просто страхотно.

Мога да говоря много за любимата си пишеща машина, но не искам да ви отегчавам и мен, с ненужно писане. Поемете думата ми за това, машината е прекрасна, смело й поставих пет точки!

Валерия, Москва

Имам съпруг и три красиви деца. Гордея се със семейството си и се опитвам по-често да развалям кулинарните й изкушения. Една беда, след празника трябва да миете съдовете. Няма да принудите съпруга си да го направи, затова настоях да купя съдомиялна машина Kuppersberg GL 6033. Няма да кажа, че това значително улесни работата ми, но има някои предимства при използването му. Може би можете да го препоръчате за покупка!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини