Всичко за пералните машини

Korting KDI 45175 Отзиви за съдомиялни машини

Korting KDI 45175 отзиваНемската вградена съдомиялна машина Korting KDI 45175 е друг пример за високо качество от известен производител. Особено внимание на този модел се дължи на ниската цена. И наистина кой ще откаже добрата немска технология, която струва колкото някои третокласни китайци. Нека разгледаме техническите характеристики на този модел и в същото време прегледи за него, защото този, който използва тази съдомиялна машина поне от няколко месеца, не може да се заблуди от красиви рекламни трикове.

Технически спецификации

Всъщност техническите характеристики на тази съдомиялна машина могат да се нарекат обикновени. В него няма изключителни функции, програми или режими, но все пак има някои „трикове“. По-специално:

 • индикаторът „лъч на пода“, който се появява след края на програмата, като уведомява потребителя, че може да се вземе чисти съдове;
 • пълна защита срещу течове, която ще предпази дома ви от възможно наводнение в случай на повреда;
 • възможността да използвате 3 в 1 продукти вместо обикновен прах;
 • възможността да се забави стартирането на машината колкото ден;
 • вътрешно осветление.

Изглежда, че не е нищо особено, но въпреки това тези малки технически допълнения правят работата на машината по-проста и приятна. Korting KDI 45175 е тясна вградена съдомиялна машина, размерите й са 45x54x82 cm. Въпреки тясната каросерия, колата е доста просторна. Посочено е, че побира 10 комплекта ястия, но в действителност включва малко повече. Машината е доста икономична, това се отнася за консумацията на енергия (A ++) и консумацията на вода (8,5 л) на цикъл, а машината отделя малко време за измиване.

Този модел съдомиялни машини се отличава с ниско ниво на шум (44 dB).

Кортинг дисплейУправлението на машината е електронно, има информационен дисплей. Калъфът е изработен от неръждаема стомана, покрит от топло и шумоизолационен материал отгоре. Закопчаването за мебелна фасада е много удобно и надеждно.

Съдейки по техническите характеристики, машината е много добра, но това ще кажат хората за това, това е голям въпрос. Как се показва съдомиялната машина Korting KDI 45175 по време на работа?

Положителни мнения

Наталия, Москва

Мога да се нарека ценител на съдомиялни машини. Аз вече купувам трети. Този път избрах дълго и компетентно. Спрях се на Korting KDI 45175. Отлична машина, казвам ви, дори проблемните ястия, след като свети. Вградена в кухнята без проблеми, тя работи перфектно. Струваше ми се, че това е точно колата, за която можете да мечтаете, освен това платих за нея само 420 долара.

Александър, Владикавказ

Korting KDI 45175 е много готина машина, мой приятел ме посъветва, който работи като продавач на домакински уреди. Винаги съм искал да си купя добра пишеща машина, за предпочитане немска, но цените за тях са "хапащи". Трябваше да се замисля, а след това един приятел се обади и каза, че имат евтини коли, ами аз го взех. С две думи, ще говоря за предимствата на Korting KDI 45175.

 • Интегрирането е много лесно, всички компоненти са оборудвани перфектно.Кортинг съдове за съдове
 • Има подсветка, индикатор за светлина и куп програми за миене.
 • Тихо работи.
 • Мие перфектно всякакви ястия.

През 5-те месеца експлоатация не открих никакви недостатъци, от друга страна, не погледнах особено. Лично аз харесвам всичко, жена ми също е щастлива.

Лариса, Владивосток

Убедих се да купя Korting KDI 45175 в магазина, като цяло разчитах на малко по-евтино оборудване, но в крайна сметка не съжалих, че взех съдомиялна машина от тази конкретна марка и модел. Не разбирам нищо от техническите тънкости и няма значение за мен, ако само моят „домашен асистент“ си свърши добре работата и не се скъса повече. Любовни кошници за ястия. Те са удобни и просторни, не се „притеснявайте“, ако трябва да натъпчете голям тиган или тиган.

Тавите за съдове могат да се регулират по височина.

Отрицателни мнения

Игор, градНовосибирск

Да, този Korting KDI 45175 не е направен в Германия, а в Мухосранск в някакъв мазе. Момчета, никога през живота си не съм виждал нещо подобно. Или съм нещастен в патологията, или германците решиха да ни хвърлят за отмъщение за 1945 г. Ще ви кажа по ред.

Преди 7 месеца купих нов Korting KDI 45175 в голям магазин за домакински уреди. Реших да не поръчвам доставка и монтаж, мислех, че ще го донеса и сам ще го инсталирам. Така и стана. Изненадващо всичко вървеше „като часовник“, завършвайки всичко на място, интегрирахме машината без проблеми и връзката с комуникациите премина безпроблемно. Вярно, първо си купих грешния кран за свързване на съдомиялната машина към водоснабдяването, но след това бързо коригира ситуацията, изтича до магазина и смени този водопроводен елемент на по-подходящ.

Като цяло всичко мина добре, но както се оказа твърде добре. Новата ми техника работеше "вярно" точно седмица. През уикенда тя стоеше здраво и мълчеше. Колко не натисках бутоните, колко пъти съм го включвал и изключвал, нулева реакция, дори програмата не е избрана. Върнах пишещата машина обратно в магазина, добре получена. В замяна взех точно същата машина и тя се развали след 4 месеца. Предадох за ремонт на сервизния център, резултатът все още се чака! Не купувайте Korting KDI 45175 - това са потребителски стоки!

Светлана, Москва

Мизерна миялна машина. Това струва, разбира се, стотинка, но всъщност не може да направи нищо. Стайността е посредствена, миете чинии малко лошо, понякога се налага да миете. Е, за факта, че уж беше тихо, щях да мълча на мястото на производителя. Това е нормална машина, тя също гърми и действа на нерви. Оценката ми е 2 по петобална скала.

Оксана, Ростов на Дон

Машината е лоша, дори въпреки факта, че е направена в Европа. Явно и европейците могат да се справят зле. През годината на експлоатация, 2 ремонта: един прост, другият доста скъп, въпреки факта, че съдомиялната машина трябва да бъде в гаранция, а на нас беше отказано гаранционно обслужване. Не съм доволен нито от марката, нито от модела, предпочитам да купя Bosch, както съветва приятел!

Така че, въпреки факта, че марката Korting е призната марка, под която се произвежда висококачествено оборудване, не всички потребители харесват Korting KDI 45175. Може би те просто ни карат, но ние сме склонни да мислим, че с тази машина не е толкова просто. Имайте добър избор!

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Александър Александър:

  Окаян автомобил под добре известна марка и направен в Китай. Бих знаел, никога не бих го взел. Шумни, мият посредствено, оформлението на чиниите е много неудобно, програмата също. Преди това имаше BOSCH, работил 8 години вярно. И този се счупи, след като работеше малко повече от година. Не съветвам!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини