Всичко за пералните машини

Korting KDI 45165 Отзиви за съдомиялни машини

Korting KDI 45165 отзивиМарката Korting е добре позната на потребителите в Европа и страните от ОНД. Същите съдомиялни се произвеждат под тази марка главно в средната и висока ценова категория, така че традиционно те се купуват от заможни хора, които ценят доброто оборудване. Вградената съдомиялна машина Korting KDI 45165 е опит на производителя да проникне в неизвестна досега ниска ценова категория, опит за запознаване на по-малко заможни хора с качеството на Korting. Колко това е успяло или се е провалило, самият потребител ще оцени.

новодошлите

Антонина, Екатеринбург

Купих и монтирах съдомиялна машина Korting KDI 45165 преди две седмици и искам да споделя впечатленията си и в същото време благодаря на продавачите, които ме посъветваха за такава прекрасна машина. Всички мои чинии, които успяха да минат през съдомиялната машина, сякаш освежени, няма и следа от мръсотия, сажди и други неща. Разбира се, имаше повече разходи, имаше сол и перилен препарат, но си заслужаваше, защото за сравнително малко пари си набавих истински комфорт.

Добавете тук още мека кожа на ръцете си и безупречен маникюр и няма нужда да стоите в огънато състояние при мивката.

Катрин, Москва

Дадох си машина Korting KDI 45165 за рождения ми ден и не я използвах два дни, някакъв електронен модул се провали, трябваше да го разглобя, да го занеса обратно в магазина и да го сменя на нов. Този път реших да не взема съдомиялната машина от Korting, тъй като впечатленията не бяха много добри, взех Electrolux. По някаква причина ми се струва, че няма да има проблеми с нея.

Сергей, Толятисъдомиялна машина Korting KDI 45165

Аз съм професионален монтажник на перални, съдомиялни, както и бойлери. Знам за тази техника от първа ръка и мога да разкажа много интересни неща, тъй като вече почти 10 години работя в тази област. Ще се изненадате, но някак си се справих без съдомиялна машина, защото след развода живеех сама и не оцветявах толкова чинии, за да я натрупам за миене в уреда. Преди няколко месеца все пак реших да купя и след като претегля всички плюсове и минуси, се спрях на съдомиялната машина Korting KDI 45165. Защо тази конкретна машина?

  • Закрепване на фасадата към съдомиялната машина Тази марка се прави много лесно. Монтажите са надеждни и не е необходимо да настройвате нищо.
  • Съдомиялната машина е напълно защитена от течове и има забавяне при пускане, а това в моя случай далеч не е последно. Доста често не оставам вкъщи дълго време, по-често се появявам вкъщи за няколко часа и след това отново бягам. В тази връзка е необходимо машината да се стартира със забавен старт и тя работи, когато никой не е вкъщи.

! Препоръчително е да не позволявате на съдомиялната машина да работи без надзор, добре, ако сте принудени да оставите работното оборудване на мира, то трябва да бъде напълно защитено от течове.

  • Корпусът на машината е много висококачествен, изработен от здрава неръждаема стомана. Дебелината на материала е достатъчна, за да прецени, че случаят ще продължи дълго време.
  • Много висококачествени трансформиращи се кошници за съдове, които ви позволяват да подредите дори големи кухненски прибори.
  • Висококачествено измиване.

Може би няма да прехваля предварително този модел, трябва да го използвам поне една година, но ми се струва, че си купих прилична кола. Ще пиша отзиви след още десет месеца, ще споделя впечатленията си, може би ще преразгледам мнението си.

Опитът с използването на повече от шест месеца

Елена, Москва

Това е първата ми съдомиялна машина и аз съм доволен от нея просто невероятно. Купих го преди 8 месеца по настояване на майка ми, въпреки че марката и моделът бяха буквално избрани на случаен принцип от мен. Имах нужда от вграден модел, защото в същото време сменях мебели в кухнята. Спрях се на Korting KDI 45165, защото това е сравнително евтин и немски монтаж. По време на употреба не открих значителни недостатъци. Освен ако горната кошница не се извади и инструкцията не е информативна.Не е възможно да разберете нищо от това, трябва да се научите сами да използвате машината.

Яна, Санкт Петербург

Korting KDI 45165 е добра миялна машина, но има един съществен недостатък, който открих наскоро, въпреки че използвам машината от 6 месеца. Тя не отваря капака на тавата с почистващ препарат. Доста често по време на измиването капакът остава плътно затворен и таблетката не се разтваря, така че качеството на измиването е значително намалено. И къде ще бъде качеството, ако съдовете се мият в чиста вода без средства. Засега не знам какво да мисля, за да изляза от ситуацията, но миялната машина не може да работи по-нататък.

Константин, Москва

Това е може би най-добрата миялна машина, която съм използвала. Тя беше доволна дори по време на инсталацията, тъй като тя беше вградена в кухненските мебели, сякаш е там, и свързана без затруднения. Просторни, миещи съдове перфектно, предупреждават, когато мивката завършва с лъч светлина, блестящ на пода. Много доволен от покупката.

Съдомиялна машина Korting KDI 45165 е много по-тиха от другите домакински съдомиялни машини.

Повече от година опит

Карина, Омсксъдомиялна машина Korting KDI 45165

Използвам съдомиялни машини повече от 15 години и наистина уважавам тази техника. Първата ми машина беше марка Bosch, продадох я, защото е морално остаряла, въпреки че все още можеше да работи и да работи. Във всеки случай нямах оплаквания срещу нея. Тогава купих тясна вградена пишеща машина от Electrolux и я използвах дълго време. Това наистина е машина, така че машина, аз бих купил Electrolux за замяна, но познат майстор ме разубеди, каза, че качеството им е станало по-лошо.

В резултат на това преди две години купих съдомиялна машина Korting KDI 45165. Общото впечатление е доста благоприятно. Разбира се, не най-добрата техника, но много достойна. Особено доволен от качеството на миенето на съдове. Ако изберете правилния инструмент, тогава всички съдове винаги ще блестят. Харесвам дизайн, красива подсветка, информативен дисплей и набор от програми. Е, и разбира се, бях доволен от цената, за парите наборът от опции на машината е просто великолепен!

Евгений, Иркутск

Тесната вместима съдомиялна машина Korting KDI 45165 веднага привлече вниманието ми в магазина и тогава бях глупак да гледам красива картина. Веднага след като гаранцията приключи, циркулационната помпа не успя и възникнаха някои проблеми с електрониката. Изглежда нямаше пренапрежение на тока, не знам каква е причината, ще се обадя на господаря По принцип машината не е лоша, но има очевидни проблеми с качеството на частите. Ако можех да върна часовника назад, щях да купя нещо друго.

Кристина, Москва

Купих Korting KDI 45165 преди почти две години и нямам оплаквания. Работи много добре, тих дизайн на XXI век, има всякакви технически джаджи. Влизат много различни ястия. Когато дойде време за измиване, слагам в кошници почти всички съдове, които са в къщата и всичко се измива за около час. Препоръчвам този модел на всички!

Така донесохме мненията на потребители с различен опит, работещи с миялната машина Korting KDI 45165. Надяваме се тази информация да ви бъде полезна. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини