Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Kandy Отзиви CDP 4609

Candy CDP 4609 отзиваКогато става въпрос за избор на съдомиялна машина, хората започват да търсят отзиви за различни модели. Така или иначе, някой ще каже истината за колата си и това ще помогне на други потребители да не сгрешат. В тази статия сме събрали мненията на хората за съдомиялната машина Candy, разделяйки ги на положителни и отрицателни.

положителен

Жана Мятта

И така, съдомиялната машина Kandy се превърна в незаменим помощник за мен. Тъй като бюджетът беше ограничен, купихме тази опция. Как преди всички живеем без такава технология? Мисля, че скоро миялната машина трябва да стане познато нещо, заедно с пералня.

В крайна сметка, всъщност тя спестява време дори повече от пералня, а аз отделям безплатни минути на семейството си с удоволствие.

И ако имате и малко дете, което изисква постоянно внимание, тогава като цяло машината помага много. Измива много добре, много рядко могат да останат малки частици. Използвам предимно редовна и ускорена програма. Сред предимствата на машината са просторните рафтове. На горния рафт можете да поставите крехки чинии, чаши, купи, чинии. И отдолу ще влезе тенджери, тигани. Отделно е предвидено отделение за инструменти.

Ястията не винаги изсъхват докрай, но поне няма петна по него. Използвам сол за омекотяване на водата, но не и препарат за изплакване. Като цяло, ако го използвате правилно, тогава ще ви хареса, съветвам ви да го купите.

HidrarhirumKandy CDP 4609

Дълго време беше наред без миялна машина. Но веднага щом се появиха децата, или по-скоро второто бебе, времето за чиниите започна да оставя много. Машината е избрана според отзивите и цвета на хладилника. Това струва не толкова много, но в големите градове мисля, че струва по-малко.

Металният цвят има своите недостатъци, веднага се виждат всички отпечатъци или замърсявания. Търкате по цял ден, особено след ръцете на деца. Що се отнася до самата машина, мога да кажа много за тази техника за 4 месеца работа:

 • Прости и интуитивни контроли, включително само 5 програми. Доволен от наличието на кратък цикъл с продължителност 24 минути.
 • Няма таймер, което е много неудобно, но свиквате.
 • Инсталирането на оборудване също е лесно и бързо. Веднага след първото стартиране се изсипва сол и аз винаги се опитвам да я изсипвам, дори и да използвам таблетки 3 в 1.
 • Въпреки размерите на машината, тя побира много чинии, но не толкова, колкото е необходимо, но все пак повече от съдомиялна машина Candy CDCF 6 07, По-точно, големи саксии и тигани почти не се поставят.
 • Машината работи доста тихо, по-тихо от миенето.
 • Съдовете се мият добре, по-добре от ръцете. Колко не са три чинии, така че няма да миете. В режим ECO всичко работи добре. Само дето може да има плочи след елда, когато е много суха.
 • След края на цикъла, за да може ястията да изсъхнат добре, отварям вратата и чакам малко. В противен случай мокрите плочи остават върху горната кошница, но не и мокри.

По този начин съм доволен от миялната машина, дори и да не е перфектна, но не виждам големи недостатъци. Тя работи чудесно, затова й поставих пет точки.

domka2016

Колко мечтаех за миялна машина, най-накрая започнах да избирам от евтини модели Candy, най-много ми хареса миялната машина Candy CDP 4609. Прочетох много отзиви за нея и след това заключих. Харесва ми тази машина, програмите са оптимални във времето, използвам евтини инструменти за пране. Мие дори тенджери и тигани, освен това старите тигани оставят обрасли въглеродни отлагания през годините, стават като нови.

Недостатъкът на тази кола са проблеми с ниско водно налягане, поради което трябва да включите колата през нощта или сутринта.

golden1985

Тази миялна машина е просто супер. Много ми харесва начина, по който отмива всичко, неописуемата наслада. При високи температури всичко блести, вероятно можете да измиете четките за зъби, така да се каже, за дезинфекция.

Останина Елена

Не съжалявам за тази дългоочаквана покупка под формата на съдомиялна машина. Чудя се как можеш да живееш без нея. Но ще отида на основното, няма подробности за режимите в инструкциите и така 24 режимът трае само 24 минути, за да може плочите да пасват нормално. За мазни и мръсни съдове е по-добре да включите нормален режим. Е, ако нещо е много мръсно, като тенджери и тигани, така че трябва да изберете еко или интензивен режим, рядко ги включвам. От почистващите препарати избирам евтини таблетки и сол, за по-добро изсушаване е необходимо изплакване. Но много ми харесва, защото чиниите са чисти, без петна и миризма.

отрицателен

Емелянов Кирил, Москва

Бях привлечена от простотата и ниската цена в тази съдомиялна машина. По-скоро дори вторият. Подгонен за евтиност и в крайна сметка купих машина, която никак не ми подхожда. Вече посочих предимствата на тази съдомиялна машина, но за да изброите недостатъците, трябва да напишете дълъг списък.CDP 4609 съдомиялна машина Kandy

 1. Чинии, чаши, купи, тигани, мие се поносимо, само веднъж трябваше да се измие голяма тава, но лъжици и вилици се измиват страшно. Изглежда, че просто са поръсили с гореща вода и всичко.
 2. Горният пулверизатор „покрит с меден басейн“ след три седмици. Не отидох при него, защото машината е в гаранция. Обади се на майстора от сервизния център, той вдигна нещо, пръскачката започна да работи отново, но това не подобри качеството на измиването.
 3. Детергентът от тавата не се взема добре. Не знам какво има там, вероятно трябва да се обадя отново на господаря.
 4. По време на измиването машината трака доста силно и вибрациите не са лоши.
 5. Защита от деца не е осигурена, въпреки че мъжът ми пълзи непрекъснато до пишещата машина. Също така, контролния панел като късмет би го виждал.
 6. Максималното забавяне при стартиране на машината е ограничено до девет часа и не е ясно защо. Нормалната технология има закъснение от 12 часа и там я задавате според нуждите си.

Лисенкова Валентина, Иркутск

Не харесвах машината веднага, но няма какво да направя, те не отказват подаръци, особено от такива подаръци и дори ако колегите им работят на годишнината. Измива чинии, честно казано, не много добре. Тук-там има следи от изгоряла мазнина и ако все пак поставите съдовете погрешно, нищо няма да се измие. Първо машината беше в нашия ъгъл, след това съпругът ми я пъхна под масата, след като свали горния капак. Така че, разбира се, е много по-удобно, но това, което е изненадващо след това, стана още по-шумно. Румне сега по време на работа като мотопед.

Маргарита, Санкт Петербург

Моята приятелка ме зарази с идеята да си купя съдомиялна. Не исках наистина, но все пак реших, особено когато разбрах цената на Candy CDP 4609. Ако се опиташ да изразиш впечатлението ми с една дума, „разочарованието“ е най-добре! Вероятно става въпрос за модел на съдомиялни машини и няма нужда да отказвам подобна техника, само защото за първи път нямах късмет, но нещо отново ме дърпа да мия чиниите с ръце. Основното твърдение за качеството на мивката. Съдовете остават мръсни, а за останалите вероятно не си струва да се говори.

Можем да кажем, че реалните отзиви свършват дотук. Останалото, най-вероятно, е приключено от продажбата на сайтове. Вземете предвид мнението на различни хора и създайте свое собствено, надяваме се да го споделите с нас. Успех!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини