Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Indesit DSR 15b3 RU

Indesit DSR 15b3 RU отзивиКогато избират техника, много четат отзиви, например за съдомиялни машини, в търсене на по-добър модел. Намирането им не е толкова просто, но тъй като решихме да съберем всичко, което е достъпно в мрежата за модела на съдомиялни машини Indesit DSR 15B3 RU. Претеглете всички предимства и недостатъци на тази машина и направете заключение.

Описание на машината

Съдомиялна машина Indesit DSR 15b3 RU, която отива в Полша, има 1 година гаранционно обслужване. Тази машина принадлежи към бюджетната ценова категория и затова привлича вниманието на много хора, решили да се хванат за такава техника. Отнася се до вида на свободно стоящи машини, има нестандартни размери (HxWxD) 85x45x60. Ако желаете, разбира се, може да се постави под плота, как да го направите, прочетете статията Как да интегрирате съдомиялна машина в мебелите.

Спецификациите са стандартни, в тази съдомиялна машина няма нищо особено, следователно цената е ниска:

 • Капацитетът е 10 комплекта ястия.
 • Консумация на енергия 0,94 kWh, което съответства на клас А.
 • Електронно управление на работата.
 • Има само 5 режима на измиване.
 • Вътрешната повърхност на пералната камера е от неръждаема стомана.
 • Нивото на шума достига 53 dB.
 • Защита от течове само частична.

По отношение на такива удобни функции и опции като наполовина за зареждане, индикатори за помощ за сол и изплакване, звуково известяване, автоматично регулиране на твърдостта на водата и 3 в 1 отделение за таблетки, те просто липсват. Съдомиялни машини с подобна функционалност ще струват повече.

Какво мислят потребителите

Плотников Сергей

Щом изтече гаранционният срок, в моята миялна машина Indesit изгори цялата електроника, чийто ремонт е съпоставим с цената на нова машина. Оказва се, че производителят не е осигурил предпазител за късо съединение за този модел. Като цяло, когато слагате добър инструмент, колата мие ефективно.Indesit DSR 15b3 RU

Крайнов Артем

Прилична цена, но в същото време ужасно качество на измиване и дългосрочно изпълнение на програмите. Мечтаех, че след като купя съдомиялна машина, ще измия всички капаци от тиганите. Но тъй като бяха мръсни, те остават. Да плочите с по-тежко замърсяване също не се мият. Накратко, очакванията не се оправдаха.

Татяна

Закупихме съдомиялна машина Indesit DSR 15b3 RU чрез онлайн магазин с доставка до дома. Обслужването на клиенти е отлично. След като опитах колата в бизнеса, мога да кажа - това е нещо! Е, какво ви попречи да го купите по-рано, не разбирате? От всички режими ми харесва ECO режимът, чиниите на него изсъхват най-добре, въпреки че другите също са добри, съдовете се мият с всякаква програма. Страхотна бюджетна кола.

Игор

Просторна и тиха миялна машина с кошници с регулиране на височината. Пет режима са достатъчни и най-важното - тя мие чисто. Колата използваме от 6 месеца, а преди това имаше съдомиялна машина Candy, която работеше почти 7 години, трябваше да я оставя в продадения апартамент. В сравнение с Канди тази миялна машина е по-тиха и по-чиста, по-добре, надявам се, че ще бъде също толкова добра в надеждността, въпреки това е сглобена в Полша.

Бих искал да отложа старта, но тъй като го няма, трябваше да свикна. Ако имате нужда от кола на достъпна цена, тогава вземете този модел. И накрая, съветът: не чакайте, докато чиниите изсъхнат, заставайки на масата, поставете го веднага в машината, в противен случай ще бъде по-трудно да измиете всичко. И се опитайте да подредите плочите на едно и също разстояние една от друга, така че водата свободно да тече между тях.

Джулия

Това е страхотна миялна машина за мен. За измиване купувам финишна сол и таблетки. Половин таблетка е достатъчна за една мивка, за да измие мръсни съдове. Що се отнася до средствата за изплакване, пробвах Somat, но не видях разликата и следователно моя без него. Отървах се от бели петна по чиниите, когато промених индекса на средствата за изплакване с 2.Колата не е шумна. Препоръчвам го за покупка.

Елена

Купих миялна машина от Indesit, ръководена от ревютата и след седмица исках да напиша ревюто си. Тази техника е много полезно нещо в кухнята, истината е, че не можете да миете съдовете с ръце. Екологичната програма е най-дълга, но ястията са перфектни и чисти и сухи. Най-често използвам програмата за 40 минути, което не включва сушене. Колко от тях не се опитаха да разберат, но не разбраха как правилно да регулират твърдостта на водата.

Докато всичко ми харесва. Доволен съм от покупката, за такива пари изобщо е така. Въпреки че за първи път ми се предлага Ханс. Купувам чисти и пресни таблетки за измиване, те ми подхождат за цената и мият добре.

solidus12

Добър ден на всички! Купих миялна машина за жена си, мислейки си как това е друга безполезна играчка в кухнята. Обаче много се обърках, колата работи всеки ден. Две седмици на работа и ето впечатлението:

 • Използвайте за измиване ви трябват качествени продукти.
 • Не претоварвайте машината, трябва да има разстояние между чиниите и другите съдове.
 • По-добре е да инсталирате най-мръсните съдове в центъра на кошницата и по-малко замърсени в краищата.

Накратко, при спазване на всички правила, това е страхотно нещо на достъпна цена.

Яна ЛазареваТава за Indesit DSR 15b3 RU

Преди около десет години закупих съдомиялна машина на марката Indesit и през цялото това време нямаше проблеми, включително с покупката на перилни препарати. В същото време машината работи тихо, лесно се контролира. Особено обичам да мия чашата в нея, чашите са супер чисти и блестящи, което е невъзможно да се постигне с ръцете ви.

Такъв експлоатационен живот показва надеждността на монтажа. Грижата за него не е трудна, филтрите могат да се свалят и мият. По това време тя беше в средната ценова категория.

Толстая-svinka

Попаднах на миялна машина Indesit, когато живеех в хотел в ски курорт. Това не е първата машина за миене на съдове, но четвъртата, така че мога да сравня. Като цяло Indesit има 5 програми, стеснен калъф, кош с регулиране на височината. Заключение за употреба: шумна проста машина, която върши добра работа с миенето на съдове. Въпреки че нямаше нищо специално за измиване. Не мога да кажа за изгорелите тави за печене, мога да се справя със сушени чинии.

За моя изискан вкус няма достатъчно програма на 70 градуса. Но като цяло препоръчвам тази кола, въпреки че ми харесва повече, моята е по-добра в края на краищата.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини