Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Hansa ZWM4577WH

мнения за Hansa ZWM4577WHотговаря на повечето потребителски изисквания. Ярък пример е съдомиялната машина Hansa ZWM4577WH. Вие като потенциален купувач бихте искали да знаете дали тази техника си струва да се доверите на ястията си или не. По-добре е да попитате тези, които вече са изпробвали машината в бизнеса и са оставили отзивите си за нея.

положителен

Павел, Челябинск

Ханза е първата ни съдомиялна машина и досега тя работи перфектно за нас. Той е свободностоящ, но в същото време тесен, има калъф с ширина 45 см. В началото имаше страх, че машината е доста малка и мръсните съдове обикновено се натрупват в големи количества. Но напразно се страхувахме, машината е много просторна. Освен това тя има много големи предимства.

  1. Електронно управление.
  2. До пет програми за миене на различни съдове.
  3. Пълна защита от течове.

Под нас в апартамента на третия етаж живее свиреп съсед със скъпи ремонти. Не бих искал да го заливам.

  1. Удобни кошници и рафт за съдове.
  2. Има държач за очила и различни индикатори за сол и препарат за изплакване.
  3. Можете да използвате фондове 3 в 1. Вземам хапчета завърши.

В повечето случаи той е идеално измит. Рядко се случва, че особено изгорена мастна кора частично остава на тенджера или чиния. Предвид цената на съдомиялна машина, този малък недостатък може да бъде простен. Пет точки!

Яна, Астрахан

По съвет на продавача тя взе машината Hansa ZWM4577WH. Вградената версия не ми подхождаше, но тази е точно правилна. Поставих го между шкафа и печката, за да поддържам удобен подход към вратата. Невъзможно е да се каже, че съм абсолютно доволен от тази машина, но тя прави ястията добре. Малко шумно, но стъклените чаши блестят. Цената е точно според моя бюджет. Препоръчвам го!

Лариса, Балаково

Ако използвате най-висококачествените таблетки, той се измива перфектно. Преди да зареждам съдовете, винаги ги почиствам от парчета храна, така че филтърът да не се запуши с остатъци. По принцип се опитвам да следя миялната машина, от която винаги работи без прекъсване. Имам Ханза вече втора година, получих я за 320 долара. Много съм доволен!

Татяна, Москва

Огради всички форуми в търсене на подходяща информация за съдомиялните машини. Не можах да избирам между Бош и Ханза. Дойдох вече в магазина и застанах между две коли там, благодарение на управителя, който ме склони да купя Ханс, аз самият не бих решил. Сега от една година съм щастливият собственик на съдомиялна машина, която работи чудесно. Съдовете са чисти, няма повреда. Препоръчвам да закупите!

Борис, Краснодар

Страхотна миялна машина за китайско производство. Като цяло през последните години китайците направиха добра техника. Машината работи без повреди, спринклерите стигат до най-недостъпните места. Машината мие дълго време, но можете да изберете от пет програми оптималната, според степента на замърсяване на съдовете. Не виждам никакви недостатъци в съдомиялната машина, можете да я вземете!

Уляна, ЛипецкHansa zwm4577wh

Добра машина, която не ме проваля. Цял ден спестявам чинии, вечерта ги зареждам на очните ябълки и чиниите си. Няколко пъти по съвет на съсед се опитвах да измия детски играчки в него. Резултатът е добър, но за много дълго време самият аз ги мия с ръце три пъти по-бързо. Много се радвам, че можете да откажете да миете чиниите на ръка. Добра покупка!

Роман Корсаков, Лисва

Преди два месеца реших да разнообразя живота си, като закупя съдомиялна машина Hansa ZWM4577WH. Играна няколко пъти. Измива добре. Но аз, ергенът, всъщност нямам нужда от нея. Три чинии, които натрупвам на ден, могат да се мият с ръце. Сега го пускам, когато идват роднини или идват гости. Тогава се натрупват много ястия и можете да напълните кошниците до върха. Ергените такава машина е безполезна, но за семейните хора най-много!

Алена, Майкоп

За тези, които искат да улеснят живота, е подходяща машината Hansa ZWM4577WH, която е 100 пъти по-добра при миенето на чинии от всеки човек с ръце.Който каже нещо, тази техника е добра за дома. Имам го от почти две години. Най-често включвам експресното измиване, но ако съдовете са много мръсни, трябва да включите интензивна програма. Пет точки пишеща машина!

отрицателен

Георги, Омск

Външно наистина ми хареса машината, което вероятно е причината да я получих, добре, че цената й е все още привлекателна. Разбиха се след седмица. Спрян да работи, дава код за грешка P2. Това е първият ми път, наскоро взеха нов хладилник, печка, всичко работи. Вторият ден чакам майстора от сервиза да поправи моята миялна машина под гаранция.

Аслан, Владикавказ

Преди шест месеца исках да зарадвам жена си, взех съдомиялна машина Hansa ZWM4577WH. Отначало беше много щастлива, но след това машината започна да мие съдовете със студена вода. Чиниите от студена вода останаха мръсни. Оказа се, че нагревателният елемент изгоря. Ремонтиран в гаранция, но машината вече е загубила увереност.

Олеся, Иркутск

Три или четири пъти размествах чиниите, за да постигна приемливо качество на измиване, но всичко безрезултатно. Реших да тръгна по другия път, взех няколко вида най-скъпи прахове. В резултат на това постигнах чистотата на чаши, вилици, лъжици и чинии. Съдовете бяха също толкова мръсни, колкото и те. Какъв е смисълът на тази миялна машина?

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини