Всичко за пералните машини

Мнения за съдомиялни машини Hansa ZWM 675 WH

Hansa ZWM 675 WH отзивиМога ли да купя добра съдомиялна машина в пълен размер със значителна отстъпка сега? Струва си да разгледате съдомиялната машина Hansa ZWM 675 WH, която едва сега в много онлайн магазини се продава с отстъпка от 11%. Характеристиките й изглеждат доста добри, но как се държи в ежедневието? Само потребителите ще отговорят адекватно на този въпрос.

Наскоро купена

Маргарита, Новосибирск

Накрая мечтата ми за напълно функционална кухня се сбъдна. По-рано съпругът ми и аз се скитахме под наети апартаменти. Трябваше да готвя храна почти на коляно, сега имам всичко под ръка в собствената си голяма кухня:

  • огромен хладилник с голям фризер;
  • удобна микровълнова печка;
  • модерна печка с голяма фурна и скара;
  • много малки уреди и, разбира се, миялна машина.

Особено доволен съм от миялната машина Hansa ZWM 675 WH, защото във водата не обичам да се забърквам. Машината е добра, размерите ви позволяват да преместите съдовете, които спестяваме за два дни в нея. Обикновено не съхранявам мръсни съдове толкова дълго, така че включвам режим на половин товар. Всичко се отмива забележително при използване на всякакви таблетки и прахове. Вярно, забелязах това сКрай прах за съдомиялна машина понякога по чиниите остават бели петна, така че спрях да го приемам.

Според мен е по-добре да се използват таблетки Сомат или Фрау Шмит, защото те се справят дори със супер сложно замърсяване.

Като кошници за ястия. Те са много удобни. Ако трябва да поставите големи тенджери или тигани, държачите на чиниите се сгъват и всичко голямо влиза лесно. Също така кошницата може да бъде преместена по-висока или по-ниска, което също дава допълнителен капацитет. Много съм доволен от новата си миялна машина, препоръчвам я на всички. Той не е вграден, така че можете да направите без промяна на кухненските мебели.

Татяна, Астрахан

От две седмици използвам съдомиялната машина Hansa ZWM 675 WH, душата ми пее! Избрах го благодарение на отзивите на клиентите във форума на градската верига магазини за домакински уреди. Искам да кажа много благодаря на хората, които не са мързеливи да публикуват мнението си за техниката, като по този начин помагат на други купувачи да изберат нормален продукт. Реши сама да направи своя скромен принос.

Машината изглежда много красива, дори по случая няма малки дефекти, нито най-малката драскотина. Вратата е добре регулирана, тя може да бъде оставена във всяка позиция. Има ясен електронен контрол. Има забавяне на стартирането, което ви позволява да забавите стартирането на програмата с 9 часа. Кошници, а самата бункер на съдомиялната машина е много просторна, приляга много. Самата машина явно е с високо качество, а първият опит показва, че се отмива добре. Ще провеждам тестове допълнително, ако открия някакви недостатъци, определено ще се отпиша!

Игор, поз. Nikolskoye

Добра и надеждна технология. Купих тази кола в града и сам я донесох вкъщи. На следващия ден го инсталирах безопасно и го използвам вече трета седмица. Изненадващо, Hansa ZWM 675 WH е "нормален" с нашето водоснабдяване в селските райони, досега няма нито една неизправност. Ще дойде сезонът на поливане на градините, ситуацията може да се влоши, но засега всичко е наред. Ханза мие чинии добросъвестно, все още не съм открил недостатъци в нея. Пет точки!

Срокът на употреба е до 1 година

Николай, ЕкатеринбургHansa ZWM 675 WH

Не твърде надеждна миялна машина. Със сигурност китайците не го проверяват след монтажа, както трябва. В моята фабрика за Ханс изплува на бял свят след 7 месеца, циркулационната помпа беше покрита. Добре е, че това се случи сега, а не след година и два месеца, когато гаранцията изтече. В услугата беше признат фабричен брак и отведен за ремонт. Едва сега те ремонтират дълго време, без миялна машина вече две седмици, жена ми и аз някак свикнахме да мием чиниите с ръце.

Владимир, Саратов

Взех колата в магазина буквално за стотинка при голяма разпродажба.За тази точка на продажба не се споменава, тъй като тя се затвори веднага след продажбата, но оборудването продължава да ни радва. Включваме Hansa ZWM 675 WH почти всеки ден и всеки път той ни дава безупречно измити чинии. Хубаво е, че от нея на практика няма шум и тя взема малко пари. Можем да кажем, че това е икономична машина.

Ирина, Перм

Използваме Hansa ZWM 675 WH вече почти година. Без оплаквания, машината напълно оправдава всички мои очаквания. Мие се дълго време, понякога е досадно, но това е характеристика на работата на всички съдомиялни машини, така че тук можете да обвинявате само себе си и нервите си. Обикновено слагам мивката през нощта, удобно е. Сутрин можете да получите чисти съдове и веднага да ги използвате по предназначение. Добър избор!

От машината вадя сухи и чисти съдове, които не миришат на никого. Това предполага, че инструментът се отмива напълно.

Юлия, Москва

Винаги внимавах към китайската технология и се опитвах да не я купувам, но в случая нямах избор, защото съпругът ми направи покупката. Без преувеличение, покупката може да се нарече успешна. Машината не се разгражда, измива се правилно и не удря чиниите. Днес вече смело й се доверявам дори на услугата, която получих от родителите си и която наистина ценя. Може би в близко бъдеще ще си купя и готварска печка на марката Ханс, надявам се да е също толкова добра.

Използваме го повече от година

Константин, Санкт Петербург

Тази миялна машина няма големи недостатъци и когато прецените колко е евтина, тогава можете да игнорирате подобни дреболии. Взех Hansa ZWM 675 WH преди около година и половина. Измива и изсушава добре. Наборът от програми и функции е оптимален. Индикаторите подканят навреме кога да изсипете сол или препарат за миене на съдове. Досега машината изглежда като нова както отвън, така и отвътре. Ако тя се грижи правилно, тя ще работи дълги години, сигурен съм в това.

Любов, Москва

Страхотна машина на добра цена. Измива всичко. Ако поставите най-дългата програма, тогава дори старият изтъркан тиган ще блести с чистота. Лично аз не харесвам тавата за прибори твърде много, но това е въпрос на вкус. Също така не препоръчвам да използвате трапезна сол вместо професионална сол. От тази машина ще бъде по-лошо да се мие. Препоръчвам да закупите!

Евгений, Рязан

Грабнах тази машина преди повече от две години и изобщо не съжалявам, защото ми спестява ръцете и ноктите от ежедневно непоносимо изпълнение. От гореща вода маникюрът ми се влошава пред очите ми и е невъзможно да принудим съпруга и сина да мият чиниите. Сега оборудването мие чиниите и така трябва да бъде и в бъдеще. Мисля, че Hansa ZWM 675 WH е нормална машина, но нямам с какво да се сравнявам, защото никога не съм имал други съдомиялни машини.

   

2 коментара на читателя

  1. Граватар Олга Олга:

    Съпругът ми ми подари такава съдомиялна машина за годишнината ми; нямам нужда от друг подарък. Да се ​​каже, че съм доволен от подаръка е да не казвам нищо! Използвам машината всеки ден, дори се случва няколко пъти на ден. А след празниците и празниците, сега няма интрига, че трябва да миете чиниите в легенчета (ние живеем в провинцията). Машината за 10 точки се справя с този мръсен бизнес! Измих всички съдове, които не бяха измити от старост от нищо!

  2. Граватар Сергей Сергей:

    Използваме 3 месеца. Измива добре. Преди 3 дни обаче изтичаше вода под пишещата машина. Гаранцията, разбира се, все още работи, но защо имам нужда от допълнителни проблеми?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини