Всичко за пералните машини

Hansa ZWM 646 WEH съдомиялни машини

Hansa ZWM 646 WEH мненияПросторната свободно стояща миялна машина ZWM 646 WEH впечатлява със своите характеристики. Тя е в състояние незабавно да измие 14 стандартни комплекта чинии, изразходвайки само 12 литра вода върху нея. Но колко качествено ще се справи това, струва си да разберете от потребителите, защото кой, колкото и да може да оцени работата на този домашен помощник.

Мъжко мнение

желязо Мъж, Санкт Петербург

Като цяло съм доволен от закупуването на съдомиялна машина Hans. Определено пести вода, а и време. Включете, според мен, рядко, защото нямаме време да натрупаме чиниите. Оказва се около веднъж на два дни. По време на работа разкри такива предимства:

 • тихо работи;
 • побира много ястия;
 • има специална табла за лъжици и вилици вместо размерна кошница;
 • наличието на функция 3 в 1;
 • оптимален набор от програми за различни ястия;
 • наличието на атрактивна LED подсветка;
 • има заключване от деца;
 • Можете предварително да накиснете съдовете.

Недостатъкът му е, че съдовете понякога не изсъхват напълно. Но това е по-вероятно вината на потребителя, който не иска да чака известно време след завършване на измиването, като отвори вратата за сушене. Жена ми е доволна от оборудването и това е основното.

Дима, Хабаровск

Препоръчвам ви тази миялна машина! Тя изглежда привлекателна, побира много ястия и в същото време работи тихо. Е, не изсушава малко чиниите, но не е страшно.

аноним

Разочарован от покупката, тъй като се появиха три измивания грешка E4, Сега изобщо не се включва. Не изглежда зле, измива добре, но качеството на сглобяване е отвратително.

Женско мнениеHansa ZWM 646 WEH

Юлия Шелуденкова

Не винаги е възможно да набирате чинии за цял товар на ден, тъй като имаме само 3 души в семейството, затова го стартираме всеки друг ден. Опитах се да мия в него различно стъкло, включително кристал. Резултатът е перфектен. Всички роднини и гости обърнаха внимание на пенливите чаши и чашите за вино. Търсих съдомиялна машина според определени параметри:

 • наличието на ключалка, тъй като дъщерята е още малка;
 • половин товар;
 • големи размери, както кухнята позволява;
 • наличието на предварително накисване, както се оказа по-късно - функцията е безполезна, би било по-добре допълнително изплакване.

По принцип според тези параметри се появи миялна машина Hans. Има много функции в него дори в сравнение със скъпо оборудване. Приличен вариант. Но има някои малки недостатъци: функцията 3 в 1 не се включва в почасовия режим. Прахът не ми харесва, защото след него има миризма. Дълго време се адаптирах към настройката на солта и изплакването, останаха петна. Сега всичко е наред, съветвам всички да използват техниката, а не собствените си ръце. Надявам се моят преглед да ви е бил полезен.

Zimina Олга

Използвам миялна машина от почти година. Два болта в долната част на камерата се втурнаха много бързо в нея. В сравнение с Bosch, той работи много тихо, около 10 dB, но разликата е забележима. Идеалният резултат се получава само в режим на интензивно измиване и в същото време е по-добре да заредите машината наполовина. Да, процесът продължава около 3 часа, но всичко е чисто. Разбира се, поради високата температура, моделът на съдовете се изтрива с течение на времето. Но при 40 градуса е необходимо да легнете малко в машината, така че всичко да се измие. Като цяло съм доволен от качеството.

Като уреди за прибори за хранене и чаши за вино. Но поставянето на дълбоки чинии е неудобно. Контролите са прости, три кликвания и всичко работи. Съдомиялните машини на конкурентите са много по-скъпи.

Данилина Светлана, Калуга

Машината е закупена чрез онлайн магазин в страната, за да не се мият съдовете със студена вода, особено след пиршества. Този асистент надхвърли очакванията ми. Можете да приготвите всички съдове, да измиете казаните. Вместо кошница за лъжици и вилици, в нея е предвидена тава, което е много икономично. В сравнение с Electrolux, който е на мое място, той работи тихо.

Литвиненко Юлия, Москва

Чудесно е, че в съдомиялната машина можете да миете тигана Wok, листа за печене - всичко влиза и се радвам. Капацитетът ви позволява да натрупвате ястия за 2 дни. А в почивния ден след готвене можете да миете всичко наведнъж. Тя работи почти безшумно, добре се справя със задачата си.

Възможно е да съобщите съдовете след началото на миенето, просто спрете процеса и отворете вратата.

Накрая производителите спестиха пространството си благодарение на тавата за прибори, като извадиха пластмасовата цялостна кошница. Ако говорим за недостатъците, тогава за мен това е едно - неразбираема инструкция, която неразбираемо казва как да регулираме доставката на сол и помощ за изплакване.

Поликова поли

Накрая успяхме да измием изгорелите листчета за печене. И всичко благодарение на миялната машина, която ни посъветва продавачът. Машината обаче не се справи напълно с тигана, в който се готви кнедли. Вероятно е бил настроен неправилно или некачествен препарат. Когато изтегляте във вода, можете да чуете шума на помпата. Но въпреки тези недостатъци ми харесва миялната машина. Не се колебайте относно размера, в кухнята има място - вземете голямо. Забравете за миенето на ръце!

С течение на времето заключих: за да постигнете по-добър резултат, трябва ясно да поставите съдовете и да изберете нормален препарат. При различни съдове резултатът от измиването може да е различен. Малко досадно ястие дразни и самата миялна машина е мокра. Трябва да отворя за сушене.

Olgakan

Ханс хареса външния вид, осветлението и удобните кошници. С малко натоварване можете да активирате половин режим. Отмива всичко добре и работи тихо. Бях доволен от покупката, но след 10 дни експлоатация натоварването на изхвърлянето се сви, машината вибрира. Ще трябва да уредя доставка до сервизен център, аз самият не мога да го отнема. Жалко, че бързо се развали.

Krucha

Хареса ми съдомиялната машина, защото мие чиниите добре, чак до скърцането. За семейство с пет деца, чудесен вариант. Влизат много ястия и в същото време пести вода. Сложих половин таблетка на един цикъл. Не забелязах минусите, но фактът, че чиниите останаха малко влажни, не ме разстрои. Много се радвам да купя, това е незаменимо оборудване в къщата. Препоръчвам го на всички !!!

Аврора, ОбнинскКошът на Ханс

Готина техника! Отървахме се от планина от чинии в мивката. Идеален за семейство с 3 деца. Вечер след вечеря зареждам всички съдове, които са се натрупали през деня. Резултатът е 5+. Най-често включвам основния режим. Няма да се радваме на такова чудо със съпруга ми, нещо много необходимо, вземете го - няма да съжалявате!

Cramem

Десет години трябваше да отложат придобиването на това чудо поради различни причини, включително финансови. Семейството ни е малко -2 възрастни и 2 деца, но се натрупват много ястия, уморени от миене на ръцете. Към всичко това работата закъснява, остава много малко време за децата. През почивните дни се опитвате да готвите повече и по-вкусно, така че ястията се оказват планина. Съдомиялна машина се превърна в необходимост. Основните критерии за избор на стомана:

 • цена в рамките на 25 хиляди рубли;
 • капацитет не по-малко от 14 комплекта
 • и рентабилност.

Кухнята ни е голяма, така че не се замислихме за размера на съдомиялната.

Изборът падна върху белия Ханс, който в интериора изглежда много стилен. А вътре е много голям, с отделна кошница за прибори. Всъщност ние включваме само три от шест програми. През първата седмица измихме всички съдове в къщата. На някои чинии се появи рисунка поради гореща вода, но това не е страшно. На места по саксиите имаше сажди, които при избърсване с гъба лесно се отдалечават. Накратко, за мен това е незаменимо нещо.

Наталия1993, Нижни Новгород

Странно, но млад мъж ме „разговаря“ да си купя миялна машина. Първоначално разглеждан компактни автомобили, но след като прочете информацията по форумите, все пак реших да взема голяма. И те разбраха какво правят, нали. Сега има повече свободно време. И е важно съдовете да са много по-чисти, отколкото след ръчно пране.Не се притеснявайте за загубата на електроенергия, тя консумира малко. Като отделен рафт за лъжици и вилици. Всичко влиза в кошничките с бретон, и тенджери, и лист за печене, и две тигани, както и чинии и халби. По принцип колата работи през нощта, а ние спим и не чуваме нищо. Радвам се на появата на такова нещо!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини