Всичко за пералните машини

Мнения за съдомиялни машини Hansa ZWM 616 IH

Hansa ZWM 616 IHТърсенето на съдомиялни машини нараства. Хората, живеещи в големите градове, все повече мислят как да се освободят от домашните, за да се отпуснат. Голямата миялна машина Hansa ZWM 616 IH има доста добри характеристики. Какви са тези характеристики и дали отговарят на очакванията на потребителите, нека разберем.

характеристики на

Китайската съдомиялна машина Hansa ZWM 616 IH принадлежи към класа на пълноразмерните и свободностоящи. Производителят твърди, че капацитетът му е 12 стандартни комплекта ястия. Машината може да работи при 5 различни температурни условия. Има само 6 програми за измиване, сред тях има деликатно измиване и половин товар.

Моля, обърнете внимание, че в този модел има турбо сушилня, това леко увеличава консумацията на енергия, но съдовете винаги ще бъдат сухи.

Техническите характеристики на машината са малко по-различни от конкурентите:

 • консумация на вода - 11 литра;
 • консумация на енергия на цикъл - 0,91 kW / h;
 • нивото на шума не надвишава 49 dB;
 • защита от течове - пълен Aquastop;
 • присъстват индикатори за сол, средство за изплакване;
 • кошниците са регулирани;
 • не се предлагат дисплей и защита на децата;
 • Размери (ШхВхД) - 60x85x55 cm.

Мнение на хората

Анапотехина, Иваново

Приветствам читателите на моя коментар, искам да обърна внимание на съдомиялната машина на Ханс. Искам да разкажа моята история за придобиването на автомобила. Преди да купя, дълго търсех и изкачих необятните простори на онлайн магазините в търсене на най-добрия модел. Проучих всички характеристики, разбрах, че това е, което търся. Особено ми хареса кутията за ножове и вилици. Съпругът ми беше против придобиването, но месец по-късно се отказа и ми купи миялна машина. Вярно, малко по-различен модел, тъй като оригиналът не беше. Разбира се, бях разстроен, че машината не е това, което исках, и трябваше да се занимавам с връзката. Но аз така или иначе я харесвам.

Качеството на измиването е отлично, работи тихо и затова го пускам без проблеми през нощта. Сигналът в края на програмата е тих, така че не може да се чуе зад затворена врата. Огорчен от липсата на отделна табла за лъжици и вилици, в този модел той е направен под формата на пластмасова кошница, която се поставя на долния рафт и заема много място. Но умните хора са се приспособили към това, като натискат прибори за хранене, така че да има достатъчно място. След няколко мивки се оказа, че изобщо не използвам тази кошница. В колата има много място, така че можете да сгъвате чинии през целия ден и след това да измивате всичко наведнъж, включително листовете за печене.

Забелязвам, че кухнята ни е малка, но намерихме място за пълноценна съдомиялна машина и не съжаляваме. Отбелязвам плюс - наличието на половин товар. Харесва ми как кристалът беше измит. Ще се радвам, ако този преглед ви помогне при избора на съдомиялна машина, късмет!

Зайцев АндрейHansa ZWM 616 IH отзиви

Наистина не харесвах тази съдомиялна машина от Ханза. Пълно копие на други модели с некачествени материали и компоненти. Измива по принцип нормално.

Елена, Сергиев Посад

Стилна сребърна кола. Наистина исках пълен размер с ширина 60 см, затова избрах от евтините. Ще кажа накратко - измива се перфектно, изсъхва перфектно, съдовете ще се държат заедно. Но има редица минуси:

 1. Вратата е изработена с лошо качество, много лека и ще се счупи, когато я затворите.
 2. Всички програми са дълги, най-краткото трае 75 минути.
 3. Въпреки наличието на турбо сушилня, вътрешната врата на машината остава мокра и ако не я избършете, капки могат да попаднат върху чиниите.

Като цяло преценете сами дали това са значителни минуси или не. Но съм доволен от технологията.

Анна, Саратов

Страхотна миялна машина. Измива добре не само чинии, но и тенджери и тигани, не за първи път, но все пак. С течение на времето те като цяло ще блестят. За да бъдат чиниите сухи, трябва да отворите вратата за кратко след приключване на програмата. Слагам на колата 4 точки само защото работи силно.

Paul

Удовлетворена от покупката, съдомиялната машина Hans е изработена с високо качество, пералнята е направена от неръждаема стомана. Измива перфектно, много програми. Имам повече от 2-3 режима и не се наложи. Дълго мислех какво да купя и се заселих на този модел, с приемлива цена. Шум умерено, не досадно. Съветвам всички да вземат тази кола, не открих никакви недостатъци, освен ако, разбира се, не съм особено дефектен.

Роман

Машината се оправдава напълно. Мислех, че ще има недостатъци във функциите, но не, всичко е наред. Измива добре всякакви съдове, изсушава също. Шумът не притеснява, почти не се чува. Като недостатъци отбелязвам неразбираема инструкция и липсата на блокиране.

Татяна Береговая

Съдомиялната машина Ханс ефективно се справя със задачата си. Не е нужно да миете или почиствате нищо, всичко е чисто. Никога нищо не е било разбито. Това предполага, че машината работи внимателно. Подобно на високата температура на мивката, която осигурява защита срещу бактерии. За семейство от 4 души капацитетът е достатъчен. Кошничките могат да се напълнят "в пълен размер", а съдовете ще бъдат чисти. Ако има малко прибори за пълно зареждане, тогава можете да активирате половин режим. За измиване използвам таблетки с тройно действие.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини