Всичко за пералните машини

Мнения за съдомиялни машини Hansa ZWM 446 IEH

Hansa ZWM 446 IEH отзивиГамата от домакински уреди на китайската марка Hans се разширява всяка година. Търсенето расте, което означава, че предлагането нараства. Тесни съдомиялни машини Hansa ZWM 446 IEH са придобили много руски семейства. Струва си да разберете какво мислят за тази техника, колко ефективно тя работи. Прочетете техните отзиви.

положителен

Александрова Ирина, Санкт Петербург

Четенето на информация в Интернет е като пръст в небето. Отдавна разбирам, че повечето коментари са по поръчка. Затова при покупка реших да се доверя на своя усет и марката, известна с газови печки. Освен това гледах видеоклипове в youtube, проучих предварително инструкциите за съдомиялната машина. „Жива“ проверка на оборудването в магазина помогна да се спра на конкретен модел, въпреки че продавачите ме убедиха да взема италиански аналог, за което не се поддадох и не съжалявах.

И така, машината работи добре, ето и нейните предимства:

 • тих, чува се само при набиране и източване на вода;
 • удобна тава за прибори;
 • изсъхва нормално, не остават капки, освен ако в дъното на камерата има малка локва, която също изсъхва след известно време;

В програмата Еко, която стартирах за първи път, не само чинии, но и саксии и чаши изсъхнаха.

 • можете да доставите забравени ястия дори час след старта;
 • можете да прекъснете стартиращата програма, за да намалите времето за измиване.

Не намерих недостатък при покупката, сега има някои неудобства. Факт е, че таблетите могат да се пускат само в дългосрочни програми. В противен случай трябва да използвате отделен прах и препарат за изплакване. От друга страна, вероятно ще е по-евтино, ще стане ясно с времето.

Маслова Татяна, Москва

Трябваше да мия чиниите в различни машини: Bosch, Siemens, Mile. Ето защо от пръв път знам, че работата на машината до голяма степен зависи от солта, средствата за изплакване, прах и правилно поставените съдове в кошници. Що се отнася до съдовете, тогава нито една машина не би могла да се справи с измамите. Ханза мие по-лошо от скъпите съдомиялни. Измива мазнината, ястията блестят.

Лично на мен ми харесва долната кошница, както и хубавото подчертаване. Лошо е, че не можете да използвате инструменти 3 в 1. за кратка програма.Не съвсем перфектно изсушаване и стените на тялото на машината оставят много да се желае. Поставих този модел 4 точки, с надеждна непрекъсната работа в продължение на пет години.

Янов Сергей, Москва

Малко повече от година до домашния ми помощник, който радва цялото семейство. Отбелязвам, че в действителност не изглежда като на снимката на Yandex. Добра, тиха миялна машина, с икономична консумация и голям капацитет. Звукът от края не е досаден. Но сушенето не е много добро, но ще се получи.

Гриненко Олеся, Екатеринбург

Цената на тази съдомиялна машина отговаря на функционалността и надеждността. Ястията се мият по всички програми. Кошницата за лъжици и вилици е просто супер, сушенето е несъвършено. Но препоръчвам да го вземете!

Александър, ЗеяHansa ZWM 446 IEH отзиви

Чувствата, които ми причинява тази съдомиялна машина, могат да се нарекат смесени, дори сребърният цвят на калъфа не се радва. Ако няма възможност за най-добрите и това ще дръпне. Това е моето мнение. Що се отнася до монтажа, тогава всичко е наред. Но как да оценим измиването? Изглежда, че се измива, но върху саксиите остава покритие. Приятелите нямат това. Има ярка подсветка, не е ясно за какво, точно както в хладилника. Тихо е! Ястията не изсъхват, таблетките не са се разтворили няколко пъти.

Волирен, Уляновск

Бих препоръчал да вземете такава машина, защото тя изразходва малко енергия и е евтина. Няма оплаквания за монтажа. Има удобни кошници и поднос за уреди, работи безшумно. Недостатъците са, че изгорялата храна не винаги се мие от тиганите, пластмасовите съдове не изсъхват добре.

ЛюдмилаЗ., Ноябрск

Много ми хареса тази миялна машина. Измива добре, дори мръсни съдове, въпреки факта, че използвам таблетки. Консумира малко вода и не вдига шум. Удобно за сгъване на вилици и лъжици. По принцип не забелязах никакви недостатъци, съветвам всички.

LenaRose

Здравейте на всички! Затова реших във форума да споделя впечатленията си от миялната машина, която отмени „ръчния труд“. Основните критерии за избор бяха: качество на измиване и шум по време на работа. Изборът падна върху колата на Ханс в магазина на Елдорадо. Какво всъщност е:

 • 6 програми с продължителност от 40 до 165 минути;
 • три пътуващи рафта и две разпръсквачи;
 • капацитет от 9 комплекта;
 • защита срещу течове и от деца;
 • възможността да се използват 3 в 1 таблетки.

Като цяло машината ми хареса, включете я за през нощта и не чувам нищо. Приятна покупка!

Anbricuss, Екатеринбург

Ежегодното спиране на топлата вода в нашия район доведе до факта, че с мъжа ми всяка година купуваме нов домакински уред. Преди година те станаха съдомиялна от Ханза. През това време разбрахме, че:

 • тя мие добре, много благодарение на производителя;
 • Изглежда привлекателно, местата предварително в кухнята не бяха запазени за нея, но въпреки това тя се вписва перфектно;
 • тя има „кифлички“, въпреки че това е бюджетен модел, например подсветка, поднос за прибори;
 • икономично консумира ресурси;
 • neubivaemaya.

Реших по съвета на някои да мият картофи в него през сезон. Колко мръсотия имаше в него, просто ужасно. С времето всичко беше измито. Но ви казвам, не правете такава грешка. Всичко ми подхожда в тази машина, не открих никакви минуси.

отрицателен

лей серг, ВладивостокHansa ZWM 446 IEH

Недоволен от оборудването на Hansa, защото трябваше да предам съдомиялната машина за ремонт. Причината беше счупено капаче на вратата. Сервизният център отказа да ремонтира, обяснявайки, че по моя вина. Ремонтът без гаранция би струвал от 4000 до 7000 рубли. Но това не ме зарадва, реших да погледна вътре в себе си. С помощта на специална отвертка, купена за 150 рубли, развих вратата и видях, че куката току-що е полетяла. Той върна всичко на мястото си и спечели. Веднъж на всеки шест месеца трябва да връщате куката на мястото, поради липса на фиксация, този производител има такъв контрак.

Русакова Наташа, Санкт Петербург

Предимствата под формата на тиха мивка и приятен дизайн очертават голям недостатък. Най-важното е, че машината почти не мие чинии, правейки това за много дълго време. По принцип всички програми са дълги. В шок съм заради парите, изразходвани за безполезно устройство. Дори най-скъпият препарат и правилното поставяне на чинии не помагат. Няколко пъти стартирах мивката за 60 минути за същите ястия. В резултат на това съдовете все още не са били почистени. Тя се притесняваше на ръка!

Можете да измиете всички съдове за 15 минути, които машината не може да се справи за 2,5 часа. Изобщо, пълно разочарование.

Воронин Максим

Исках да взема много от машината, но в крайна сметка бях разочарован, въпреки че не съм го правил преди това с Ханза. Съдовете се мият само в режим "за съдове", с продължителност 160 минути. Всички останали програми оставят много да се желае. дорисъдомиялна машина Bosch SPV30E40RU при 50 градуса се измива много по-добре. По някаква причина таблетките често изпускат от отделението, запушват се в ъгъл и не се разтварят напълно по време на цялото измиване. И използвах таблети от различни производители. Трябва също да се каже, че много зависи от подреждането на чиниите. Не се натъкнах на това преди. И накрая, инструкциите са слабо описани режими, малко информация. Заключение, не съветвам никого.

sangrand1, Севастопол

Жалко е, че съдомиялната машина не оправда очакванията. Работи шумно и най-важното е, че прави лошо пране на чинии, дори външно е забележимо. Подземното китайско събрание е веднага ясно. Не вземайте!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини