Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Hansa ZIM606H

мнения за Hansa ZIM606HПълноразмерните съдомиялни машини няма да оставят безразлични нито една домакиня, само че няма къде да се постави такова оборудване. Мнозина обаче казват, че в името на измита планина от чинии си струва да потърсите място под съдомиялната машина на Ханс. Толкова добра ли е китайската миялна машина от тази марка от серията ZIM606H? Това казаха потребителите в мрежата.

положителен

Шаган Никита

Прекрасна съдомиялна машина Hansa ZIM606H на нормална цена. По време на работа правя заключения:

  • Измива всичко добре, дори и в нормален режим. Това се отнася и за стъклени чаши и тигани.
  • Подрежда броя на програмите за пране, има 6 от тях, включително половин зареждане, за да спестите време.
  • Консумира малко вода в сравнение с миенето на ръце.
  • Побира много ястия, наведнъж в долната кошница можете да поставите 3 съда и 1 тиган. В горната кошница можете да поставите много чаши и чаши.

Накратко, техниката ми хареса. Опитах различни продукти за измиване, например Finish, Filtero. Резултатът е един и същ, но цената е различна, която избирате.

Порошина Евгения, Санкт Петербург

Прилична машина. Ако съдовете не са твърде мръсни, можете да използвате еко режим, дори и за тигани. Пластмасовият контейнер е много чист, така че за да го измиете с ръце, ще трябва да го търкате с гъба за дълго време, в противен случай ще остане мазен. Ще опиша един случай. След като в тавата за продукта имаше останала вода и сложих таблетка там, реших, че тя ще се разтвори. В резултат на това повече от половината таблетки изобщо не се разтварят, но това не се отразява на качеството на измиването. Всичко беше чисто.

Що се отнася до сушенето, за идеален резултат трябва да отворите вратата малко за два часа. По принцип няма оплаквания, затова препоръчвам да купувате!

Попова Анюта

това вградена миялна машина закупен за 20 000 рубли. Бързо подредете контролите. Доволен от качеството. Стартира машината за една нощ, за да получите сухи и чисти съдове сутрин. Включени са всички прибори, натрупани през деня, включително тенджери и яхния.

AlaniyСъдомиялна машина Hansa ZIM606H

Оценявам тази съдомиялна машина на 4 точки и това е много добре. Факт е, че резултатът не винаги е такъв. Някои съдове не се мият, признавам, че просто не разбрах как да поставя чиниите. Или може би 3 в 1 не е ефективен.

Tasha19

Здравейте на всички читатели! Ще ви разкажа за моята миялна машина Hans модел ZIM 606H, която работи шест месеца. През това време те свикнаха с външния й вид в кухнята. Особено необичайно беше веднага, когато беше необходимо да се оставят немити ястия след ядене. Що се отнася до техническите характеристики, не ги разбирам особено, основното е, че се мие добре. И това спестява много време. Единственият отрицателен според мен е цената. Но все пак слагам 5 точки!

S960341

Когато се появи второто дете, те решиха да си купят помощник в кухнята. Исках да взема нещо евтино, висококачествено и за предпочитане вградено. Спряхме на полската съдомиялна машина Ханс, за която в интернет нямаше много. Специално подкупих разходите, така че дълго не се колебаех. Първоначално тя стоеше отделно от нас, тъй като нямаше мебели в кухнята.

А сега за измиването. Най-често включвам интензивния режим на пране, пера и Eco и Express 60. Опитах се да измия полилея и гумените детски играчки, резултатът е отличен. По принцип това е незаменима техника. По време на употреба не възникнаха никакви проблеми. Няма да скрия, че понякога съдовете не бяха измити, но по-скоро по моя вина е необходимо да прочетете инструкциите. Недостатъкът на този модел е, че максималната температура на измиване не е 70 градуса, а 65.

tumana12, Москва

Получих на 8 март от любимия ми съпруг подарък - миялна машина, истинска бомба! Сега ръцете са винаги в ред, нервите са непокътнати, има свободно време. Момичета, не пестете от това удоволствие, вземете колата! Не мийте ръцете си така, грижете се за децата и себе си по-добре от миенето на чинии!

Mimi123

След като се преместиха в нов апартамент, те оборудваха кухнята от нулата. Следователно, нуждата от съдомиялна машина дори не е маса. За да вземете и да вземете голям вграден, за предпочитане евтин със стандартни функции, добре и надеждно, разбира се. Ханза мина перфектно!

Важно! Изчакайте сигнала да завърши измиването, в противен случай цикълът няма да приключи, в машината ще остане вода.

Отначало получихме мокри чинии, тъй като бързахме, като не чакахме приключването на програмата. Те мислеха, че този филтър се запушва и водата не изтича. В допълнение, сушенето не работи по всички програми, а по-скоро не работи на къси. Не е критично за нас. Те също забелязаха, че лошо изгорената храна се измива зле. Но това може да се дължи на факта, че инструментът не е ефективен. Един приятел съветва Финиш, казва, че той отмива всичко. Като цяло техниката ни подхожда.

отрицателен

Балханов Дмитрий, Санкт ПетербургHansa ZIM606H

След като прочетох положителните отзиви, получих съдомиялна машина, но не бях доволна. Качеството на измиването е лошо. Трябва да рестартирате цикъла на измиване. Освен това е шумно. Не приемайте тази марка. Приятелите ми използват Bosch от няколко години, щастливи са като слонове.

Отарбобиева Наталия, Ростов на Дон

Съдомиялната машина на марката Hans е толкова модерна, нищо особено. Измиването не е много добро. Най-добре измити стъклени съдове (чаши, чаши), чинии. Тенджерите и тиганите остават не много чисти, а пластмасовите контейнери са напълно замърсени. Искам също да кажа, че за любителите на тишината колата очевидно не е подходяща, агрегатът работи доста силно. Тавите за лъжици и вилици заемат много място. Вместо това можете да поставите саксия. Обобщавам горното: измивам повече от половината чинии след съдомиялната машина. Мисля, че трябва да сменим колата на друга марка.

Nogree

Съдомиялната е с лошо качество. Често без причина отказва да затопли вода и не взема хапче. Колко пъти трябваше да получите суха таблетка след измиване. Това разбира се е икономично, но само чиниите след това остават мръсни. Понякога водата изтича изпод вратата. Този проблем беше решен независимо. Оказа се, че долната кошница не се плъзга на няколко милиметра, поради което вратата не се затваря плътно. Наведе малко кошницата и проблемът беше решен. Не препоръчвам да купувате, тъй като сглобяването на машината е лошо, изисква усъвършенстване.

Артем, Москва

В началото много харесвах машината. Първия месец бях в екстаз, но след това екстазът отстъпи място на възмущението. Първо се появи външен шум, а след това машината спря да събира вода. Разочарован съм. Оборудването не работеше два месеца.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини