Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Hansa Отзиви ZIM4677EV

мнения за Hansa ZIM4677EVТесните съдомиялни машини на Ханс винаги се различаваха в малко по-голям капацитет в сравнение с конкурентите си. Например съдомиялната машина Hansa ZIM4677EV има капацитет от 10 комплекта чинии, докато тесните съдомиялни от Electrolux притежават 9 комплекта. Увеличеният капацитет е предимство, но това означава ли, че трябва да дадете предпочитание на тесните съдомиялни машини на Ханс? Ние четем отзивите на хората, може би те ще отговорят на този въпрос.

Току-що закупен

Немски, Москва

Съдомиялната машина Hansa ZIM4677EV ме принуди да си купя съпруг. Много уморен от миенето на чиниите по стария начин на ръка. По принцип можете да го разберете, защото синът ми и аз отиваме в кухнята изключително за ядене, а цялата останала работа в кухнята лежи изцяло върху крехките женски рамене. Сега оборудването ще поеме поне част от работата. Защо избрахме точно този модел? Честно казано, все още се съмнявам, че направих правилния избор, обаче, машината има доста предимства.

  1. Тънък вграден шкаф, който се съчетава идеално с нашите кухненски мебели. Фасадата на вратата пасва перфектно, въпреки че е поръчана предварително преди закупуване на съдомиялна машина.
  2. Значителен капацитет. Нашата Hansa притежава 10 комплекта ястия, въпреки факта, че някои машини в пълен размер на други марки съдържат само 12, или дори 11 комплекта.
  3. Наличието на половин товар и безупречно измиване на всички програми. Дори по икономична програма съдовете се мият доста добре.
  4. Забавено стартиране за значително време и защита срещу изтичане.
  5. Най-удобната тава за лъжици и вилици.
  6. Ниска консумация на прах, сол и вода.

Въпреки че ще ви разкажа повече за консумацията на съдомиялната машина Ханс по-късно, когато приключа експериментирането, вече се вижда добро спестяване на ресурси.

С покупката на съдомиялна машина често виждам радост на лицето на моята мис. Е, тя ме вижда за лошо управление много по-рядко, което също не е лошо. Мисля, че съдомиялна машина е необходима във всяка модерна кухня и какво мислите?

Катрин, Велики НовгородХанза ZIM4677EV

Използвам миялната машина само две седмици. В момента съм доволен от цената му, местоположението на кошниците и качеството на мивката, ще кажа за останалите след година. Засега съм щастлив. Настроението ми веднага се повишава от факта, че не е нужно да се забърквате в гореща вода с химия, за да измиете куп кухненски прибори. Според мен през 21 век цялата черна работа трябва да се върши по технология за нас.

Владимир, Бердск

Като собственик с опит (използвах съдомиялна машина на Bosch от 7 години) мога да кажа, че Hansa ZIM4677EV е много прилична машина. Изпира ястия определено по-добре от старата машина, а освен това е много по-икономична и по-тиха. Старите коли често не са получавали чинии на някои места. От това трябваше да го изместя и да го измия отново, или да го измия с ръце. В Ханс са приложени нови технологии, благодарение на които дори неправилно поставени чинии се измиват приемливо. Препоръчвам го!

Използва се поне 6 месеца

Татяна, Новоросийск

Семейството ни живее в частна къща, а ние нямаме централно водоснабдяване. Вместо това в двора има огромна бъчва, в която редовно доставяме вода. Оказва се, че водопроводната система на къщата се захранва от този варел. Когато се замислихме да купим съдомиялна машина, се оказа, че повечето от моделите, които харесвахме, не са подходящи. Причината е слаба помпа, която не може да създаде достатъчно налягане.

Появиха се само съдомиялни машини на Hans, затова взехме Hansa ZIM4677EV. Дори и при такова импровизирано водоснабдяване машината работи без повреди вече седмия месец. Измива добре, няма оплаквания.

Анна, Оренбург

Сравнително евтина и качествена миялна машина. Накрая китайците се научиха да правят нормални домакински уреди. Машината е просторна и сложна, наличен е дори половин товар. Има индикатори, показващи липса на сол и перилни препарати.Не гоня известни марки, така че наистина ми харесва. Пет точки!

Арина, Саратов

Вече две години имам печка на Ханс. Отлично, между другото, печка. Готвенето на него е удоволствие. Тогава реших да взема друга миялна машина от същата марка. Исках миялна машина в пълен размер, но имам само ниша за уреди с ширина 45 см, така че трябваше да взема тясна. Но все пак изневерих. Взехте модела Hansa ZIM4677EV с повишен капацитет. Сега дори когато роднините на съпруга в размер на 10 души идват от селото, няма проблеми с миенето на чинии. Доволен съм от покупката, съветвам всички!

Дария, Перм

Сега, при нормална цена, миялна машина е трудно да се намери, а преди шест месеца имаше проблеми с това. За парите си или купувам бонбони за съдомиялна машинаили съдомиялна машина на Ханс. Избрах втория вариант и изобщо не съжалявам. Машината оре като трактор, пускам я два пъти на ден и мие перфектно. Дори ако наистина искате, тогава няма от какво да се оплаквате. Отначало мислех, че машината ще се държи малко, но се оказа, че дори огромен тиган влезе в нея. И не само влиза, но и изпира.

Олга, Санкт ПетербургHansa ZIM4677EV контролен панел

Ханс има най-удобните кошници. Във всеки случай, в сравнение с Electrolux и Bosch. Използвах съдомиялните машини на тези две марки и мога да кажа със сигурност, че в момента Ханс ги заобикаля. Сега имам Hansa ZIM4677EV и го взех с причина. Въпреки че губи малко в спестяването на вода за Electrolux, тя се измива много по-чисто. Мисля, нека машината изразходва по-добре излишните 2-3 литра вода, но тя ще се измие по човешки начин.

Използвайте 12 месеца и повече

Владислав, Москва

Те се умориха да мият чиниите с ръце и си купиха в магазина машина Hansa ZIM4677EV. Работи без провали от година и три месеца. Четох много за факта, че съдомиялните машини на Ханс са много неуспешни, те се разграждат бързо. Не знам нищо за това, моето работи добре.

Игор, Красноярск

Не обичам да преплащам за домакински уреди, особено в случаите, когато това не е оправдано от нищо. Взех Hansa на евтино и дори с отстъпка от купони. Съпругата и дъщерята бяха много щастливи, отмина почти година и половина и всички те са не, не, нека си спомним изненадата на баща ми. Мие се без оплаквания, не съм готов да кажа дори за недостатъци. Струва ми се, че тази машина няма недостатъци.

Светлана, Краснодар

Машината Hansa ZIM4677EV напълно ми подхожда. Удоволствие е да го използвам и е полезно за моите писалки Работи малко шумно, но ако затворите вратата към кухнята, тогава това не притеснява никого. Пет точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини