Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Hansa ZIM 676 H

Hansa ZIM 676 H отзивиТова е просто някакъв вид мечта, огромна пълноценна съдомиялна машина Hansa ZIM 676 H с капацитет 14 комплекта чинии само за 310 долара. Възможно ли е това дори? В такива случаи се замисляте къде се крие уловката, защото много други производители на оборудване от този клас струват поне 430 долара. Ще разберем какво мислят за тази съдомиялна машина потребителите, които са изразили мненията си в отзивите.

положителен

Татяна, Ижевск

Дълго исках да купя съдомиялна машина, но не се получи, тогава няма пари, къде да сложа. Накрая направихме добър ремонт в кухнята и реших на евтино да купим съдомиялна машина от компанията Hans. В началото имаше някои съмнения относно качеството, но все пак цената е много ниска. Но като разгледах внимателно характеристиките на този модел, реших и между другото нямам съжаление.

  1. За да измие добре гигантска планина от мръсни съдове, машината се нуждае само от 11 литра вода. Това разбира се е икономично, но не разбирам как успява.

Когато мия чиниите с ръце, водата ми постоянно се отваря. Докато помитате планината, цяла баня с вода напуска.

  1. Наборът от програми е просто отличен. Ако съдовете са много мръсни, можете да изберете интензивен режим, а ако почти не е мръсен, можете да направите експресно измиване.
  2. Има забавяне при стартиране и пълна защита срещу течове.
  3. Положението на кошниците може да се регулира.

Най-интересното е, че тази машина има турбо сушилня. Когато разбрах, дори не повярвах на очите си Обикновено такова нещо се слага в скъпи коли. Мисля, че това е най-добрата ми покупка през последните две години.

с.ssrg, Москва

Обикновено съдомиялна машина се купува с цел да се мият чиниите, а не с цел да им се възхищавате. Ханза мие съдовете перфектно и работи доста тихо. Тези две основни характеристики позволяват да се прецени като добра техника. Останалите, като неудобни кошници, дреболия.

Едуард, ВолгоградHansa ZIM 676 H

Много се радвам да закупя. Вярвам, че за толкова добра техника клиентите могат да „таксуват“ повече. Съдомиялната машина на Ханс е в моята къща вече втора година и тя не донесе нищо освен радостта на семейството ми. Брат ми, почти едновременно с нас, взе съдомиялна машина Bosch SMV40E50RU, така че тя вече се скъса два пъти с него. Толкова за Bosch, а моята евтина Hansa работи безупречно. Препоръчвам да закупите!

Ирина, Оренбург

Исках напълно вградена съдомиялна машина и в крайна сметка взех Hansa. Дори не знам защо избрах точно тази машина, въпреки че не, знам. Първо ме привлече солиден външен вид и второ - цената. Добре е, че не сбърках. Попада в него много, изпира перфектно и продуктът харчи икономично. Само трябва внимателно да гарантирате, че чиниите в кошниците са подредени равномерно.

Константин, Барнаул

Изненадан от лекотата на инсталиране на тази съдомиялна машина. Мислех, че ще е по-сложно. Дори регулирането на височината е необичайно удобно. Само предните крака трябва да се регулират и след това машината се издига по-високо или по-ниско. Оборудването е надеждно, от година и половина не се е счупило. Съдовете са чисти, а кухнята изглежда естетически приятна, тъй като съдомиялната машина е скрита зад мебелната фасада. Пет точки!

Марина, Новосибирск

Много е чист, съдовете са лъскави и запечатани с чистота, както е в рекламата на препарати за миене на съдове. Но най-забележителното е, че напълно се доверявам на технологията в грижата за съдовете, аз самият не стоя на мивката. При интензивно измиване се измиват дори тигани с изгоряла кора. Препоръчвам го!

Светлана, Красноярск

Това е просто страхотен продукт. Евтин и напълно задоволява моето търсене на качествени кухненски уреди. Използвам миялната машина през цялото време, дори мия детски играчки в нея. Съпругът ми имаше малки оплаквания от инсталацията, но в процеса не разкрих никакви недостатъци. За парите, перфектната кола, можете да си купите.

Любава, Санкт Петербург

Турбо сушилнята е готино нещо. Първата ми миялна машина имаше кондензационна сушилня.Тя също беше добра, но изсушена много дълго време. При Ханс всичко се случва по-бързо, удряй и си свършил! Пет точки.

отрицателен

Анастасия, Санкт ПетербургСъдомиялна машина Hansa ZIM 676 H

Не ми харесва, че тази съдомиялна машина вдига много шум, това е просто кошмар. Освен това този звук е гаден в края на измиването. Вероятно производителят специално е избрал такъв звук, който да ми свири на нерви. Освен това, този звук също не може да бъде намален. Но това не е най-лошото. Година след покупката помпата се провали, сега тя все още се ремонтира за своя сметка. Нещастен съм!

Андрей, Самара

Първите три месеца активно използвах съдомиялната машина и останахме доволни. След това отидохме във ваканция за 10 дни, пристигаме и миялната машина не се включва. Проверих захранващия кабел, щепсела, всичко изглежда нормално. Извикаха се майсторите по гаранцията, но той не можа да го разбере на място, закара колата в сервиза. Сега седим без кола, чакаме втората седмица кога ще я оправят. Две точки!

Евгений, Люберци

Според мен Ханза е много лоша машина, защото добрата няма да се счупи два пъти в годината. Да, от какво се учудвам, купих миялна машина за стотинка и все още изисквам нещо от нея, трябваше да взема оборудването на доказани марки. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини