Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Hansa ZIM 628 EH

Hansa ZIM 628 EH отзивиИмате голямо семейство или често се налага да срещате гости, тогава трябва да помислите за закупуване на съдомиялна машина Hansa ZIM 628 EH в пълен размер. Изненадващо, цяла планина от ястия прониква в нея, докато самата тя се крие зад мебелната фасада, като изобщо не влияе на вътрешната композиция на кухнята. Научаваме как работи, като четем отзивите на клиентите и можете да вземете решение за покупка.

положителен

Роман, Москва

Преди седем месеца съпругата ми и аз получих съдомиялна машина Hansa ZIM 628 EH. Имаме три малки деца, но аз изчезвам през цялото време на работа, исках по някакъв начин да облекча работата на жена ми. Две вечери се събирахме в кухнята. Измих чиниите, а жена ми я избърса и я сложи в килера. Около час време почти всеки ден отне. С появата на съдомиялната машина вечерта мога да лежа нормално на дивана. Защо избрахме Ханс, а не Bosch или Electrolux?

  1. Основната причина са финансите. На нас висят два заема: ипотека и заем за кола. Искам скъпо оборудване, но трябва да взема това, за което имам достатъчно пари.
  2. Приемливо качество. Познаваме марката Ханс от около пет години. В кухнята има печка и качулка Ханс. Всичко работи перфектно и без оплаквания. Съдомиялната машина досега също радва с работата си, не се чупи.
  3. Измива добре. Рядко го използвам сам, но жена ми е щастлива и казва, че чиниите и тиганите са чисти.

Бирените халби особено блестят. Отдавна не съм ги виждал толкова чисти.

  1. Огромен товар от 14 комплекта чинии. При нас веднъж седмично, през почивните дни, при нас идват приятели и дори три деца. Толкова за натрупването на мръсни съдове, което е много трудно да се почисти без просторна миялна машина.
  2. Вградена машина. Наистина не ми харесва, когато оборудването е в пълен изглед, така че ако имам избор, винаги вземам това, което може да се скрие зад фасадата на мебелите.
  3. Допустима консумация на почистващи препарати и вода. Когато имате два заема, трябва да спестите от всичко. Съдомиялната машина помага за това и се радвам.

Наскоро преразгледах отношението си към именитата техника. Сега мисля, че във всяка ситуация не си струва да го вземете, защото винаги преплащате за марката. По-добре е да вземете техниката на марката, която все още не е толкова популярна. Често е по-качествено и по-евтино. Препоръчвам го!

Ирина, Владивосток

Случи се така, че по едно и също време купихме две еднакви съдомиялни машини на Ханс с приятел. Дори стана интересно коя машина ще работи по-дълго и по-добре. Приятелка й Hansa ZIM 628 EH вече е предадена за ремонт два пъти в годината и половина. Моят „асистент“ работи без проблеми, дори провали никога не е имало. Признавам, че сред техниката на Ханс има дефектни проби, но има малко от тях. Моята приятелка просто беше от късмет.

Юлия, Новосибирск

Общо около два дни седях на форум, посветен на технологията за миене на съдове. Прочетох и написах куп различни съобщения и коментари, научих много практически съвети. Резултатът беше покупка на Hansa ZIM 628 EH. Зарадва с много полезни програми. Те наистина улесняват измиването и го правят по-добро и по-бързо. Кошовете са просто страхотни. Те са регулируеми и могат да се пренареждат още по-високо, дори по-ниско. В края на измиването машината наднича като пералня, което е много удобно. Аз имах съдомиялна машина, която не скърцаше. Много доволен от покупката!

Алина, МоскваHansa ZIM 628 EH

Добре е, че в къщата се появи миялна машина. За мен няма значение каква марка е, ако само съдовете се мият добре. Hansa ми подхожда по всякакъв начин, мисля, и ще ви подхожда, ако го купите. Пет точки!

Роза, Ростов на Дон

Използвам съдомиялни машини повече от пет години и не мога да си представя как някои могат без тях. Първиятмиялна машина взе го от ръка. Техниката беше нормална, но след три години „покрих се“, тогава веднага взех в магазина Hansa ZIM 628 EH. Ханза е много по-напреднала от старата ми съдомиялна машина.Тя вече има 8 програми, има забавяне на стартирането, можете да използвате 3 в 1 инструменти, има и защита срещу течове.

Николай, Петрозаводск

Съдомиялната машина е много лесна за използване, измива всичко добре, има много програми, които не просто висят, но наистина са в търсенето. Измива се перфектно и най-важното тихо, тегли вода малко по-силно. Има удобен рафт за прибори за хранене. Използвам всеки ден, с много малко вода.

Евгений, Ярославъл

Съдомиялната машина наистина харесва. Използвам го от около година и започнах да се свързвам с готвенето по съвсем различен начин. Винаги съм смятал, че не обичам да готвя, но се оказа, че цялата работа не е в готвенето, а в миенето на чинии. Ненавиждам да мия чинии, добре е, че съдомиялната сега се захваща с тази неприятна работа. Препоръчвам да закупите!

отрицателен

Александър, Москва

Купих този модел, защото ми хареса осветлението и капацитетът на бункера за миене. По време на работа разбрах, че тази миялна машина има повече недостатъци, отколкото предимства. За шест месеца те убиха куп ястия. Плочите по някакъв начин падат от долната кошница по време на миене. Съдовете не се мият добре, защото по тенджери и тигани се виждат бели петна. Напразно купих този модел, трябваше да се катеря по-дълго в интернет.

Ина, Рязан

Hansa ZIM 628 EH наистина ме разочарова. Съдовете са лошо измити и това въпреки факта, че го изплаквам преди да го сложа в кошници. Доста често се появяват различни системни грешки, поради които измиването спира. Трябва да рестартираме машината и да инсталираме програмата отново. Наречен на майстора, но с него машината не допусна нито една грешка, тъй като късметът щеше да я има. Напразно слушах продавача, трябваше да мисля със собствената си глава и да купя нормално оборудване.

Сергей, Москва

Купих пишеща машина през интернет. Сложиха ми го със счупени пръскачки. Изпратен обратно. След известно време ме изпратиха Ханс с неработеща помпа. Вече хвърлих сайта с гневни писма, вече няма да се занимавам с тях. Остава само да се искат пари от тях. Ханза извайва дефектно оборудване, сега го разбирам!

Мария, Санкт Петербург

Страхотна инструкция и ужасна миялна машина. След монтажа забелязах, че фасадата е окачена криво. Тя се оплака на монтажниците, на които казаха, че на вратата на машината на Ханс има криви закопчалки. Около един час те „разровиха“ нещо, но все пак прикрепиха фасадата повече или по-малко равномерно. Бях щастлив месец. Тогава помпата се счупи и имах остро желание да изпратя съдомиялната машина на сметището. Мисля така!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини