Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Hansa ZIM 446 EH

Hansa ZIM 446 EH отзивиДоста обикновената миялна машина Hansa ZIM 446 EH не случайно привлече вниманието ни. Продажбите му растат с всеки изминал ден, както и броят на положителните отзиви. Каква е причината за успеха на тази техника? Нека се опитаме да разберем от опитни потребители.

Мнения на мъжете

Александър, Новосибирск

Използваме вградената съдомиялна машина Hansa ZIM 446 EH отдавна и сме много доволни. Съпругата е особено щастлива, защото чиниите се мият чисто, но нищо не трябва да се мие. Размерът и съставът на съдовете няма значение, но трябва да наблюдавате материала. Никога няма да забравя как жена ми миеше скъпа немска месомелачка, в която частите се състоеха от алуминий. Материалът бързо почерня и се покри с един вид плака, трябваше да хвърли месомелачка.

  1. Машината е много просторна, въпреки факта, че е тясна.
  2. Тя не вдига шум, мие се добре, изразходва пестеливо вода и препарат за миене на съдове.
  3. Има 6 програми за измиване и режим на половин товар.

Отначало съпругът използвал една или две програми, но след това свикнал и започнал да използва всички 6. Тя избира програмата за миене в зависимост от състава на съдовете и степента на замърсяване.

  1. Особено харесвам твърдия бункер за миене от неръждаема стомана, който има подсветка.
  2. Ако изчерпи солта или изплакването, специалните индикатори ще информират за това.
  3. Тавата за лъжици / вилици е много удобна. В него всичко е добре измито.

Когато Ханс за първи път се появи при нас, синът ни беше още доста бебе. Всеки ден трябваше да мия планини от играчки, манекени, бутилки и други аксесоари, без които трохата не може. Съпругата слага всичко това в миялна машина и сапун, без да използва таблетки и прахове. Страхотно, всичко излезе! За нас миялната машина се превърна в абсолютно незаменима техника, така че ако внезапно се счупи, ще си купя отново Ханс, само по-„свеж“ модел.

Степан, ЛипецкHansa ZIM 446 EH

Използвах около три години миялна машина, и сега от година и половина притежавам съдомиялна машина Hansa ZIM 446 EH. Предпочитам Ханс, тъй като е и по-добър в дизайна, и по-евтин. На моя Bosch вратата или напълно се отвори, или се затвори напълно. Беше невъзможно да го отворите малко, за да изсъхне „вътрешностите“. При Hansa вратата може да се държи във всяка позиция. Харесва ми също, че Ханза има удобни кошници и поднос за прибори. Дори подсветката й е толкова мека, лилава. Гласувам за Ханс с две ръце, пет точки!

Сергей, Толяти

Машината работи добре година и три месеца, след което изведнъж се появи теч. Не се обадих на господаря, аз сам го изкачих нагоре и надолу. Оказа се, че материята е в помпата, която безопасно смених. Сега тя работи под моя строг надзор. Демонтажът показа, че много части от Hansa ZIM 446 EH са слаби, което не е изненадващо, тъй като цената на тази машина е много ниска. Може би няма да го препоръчам на никого, можете да намерите по-добра техника.

Алексей, Москва

Машината е направена лошо, услугата е ужасна, а инструкцията е крива. Необходимо е да се google всеки път, в случай на технически проблем. Безполезно е да гледате инструкциите, защото има само дезинформация. Веднага е ясно, че съдомиялните машини на Ханс се произвеждат в Китай, дори когато фасадата е окачена, се оказа, че има криви на монтажната врата. Трябваше да преработя машината. Това винаги е така, купувате евтино оборудване и след това го модифицирате с файл и руски мат.

Станислав, Новосибирск

Съдомиялната машина на Ханс е много добра. Елегантно измиване на съдове, изразходва малко вода, кошници могат да бъдат пренаредени така, че да се поберат големи съдове. Имам само положителни емоции от общуването с такава техника. Благодарим на производителя, че продава толкова добро оборудване на достъпна цена за нас. Трудно е да се получи скъпо европейско оборудване за заплатата на ключаря.

Иван, Самара

Буквално веднага, веднага щом купиха миялната машина, разбрах, че качеството на това оборудване не е най-високото и се надявах, че то може да работи дълго време. Страхувам се да го изкарам, но машината работи от година и половина и мие безупречно. От първия ден използвам сомат на прах и финишна сол. Почиствам съдовете преди измиване от остатъците от храна. Щети досега не е имало, надявам се, и няма да има. Включвам го веднъж на ден. Препоръчвам го!

Мнения на жените

Тамара, Омск

В нашата къща Ханс е точно на една година и два месеца. Спомням си го добре, защото съпругът ми и аз го купихме точно на годишнината от сватбата. Използвам го доста често. И не минава ден, така че машината да не се стартира и всеки път изваждам безупречно чисти чаршафи, тигани, чинии, чаши, лъжици с вилици. Какъв добър човек сме, какво го купихме и колко пари успяхме да спестим от вода, електричество и маникюр. Много се радвам на покупката!

Светлана, ТюменHansa ZIM 446 EH Отзиви

За парите миялната машина е добра. Взех го в магазина преди около година. Никога досега не ме е разстроила и това е показател за добра техника. В нашата яростна епоха е невъзможно да живея без съдомиялна машина; лично аз ми помага много. Препоръчвам да закупите!

Анастасия, Киров

Категорично не харесвах тази машина. Една дума - ненадежден! Счупи се след три седмици работа. Просто успях да измия чиниите 6 пъти и се радвам, че поне част от притесненията „от билото ми“ ще бъдат премахнати. Наистина се надявам, че той ще бъде ремонтиран от мен под гаранция, но сега мина повече от седмица и досега няма новина от услугата. Не го препоръчвам!

Оксана, Томск

Тази машина има добри кошници и обикновено разположени разпръсквачи, които достигат навсякъде. От трите коли, които трябваше да притежавам, Ханза е най-добрата. Поставих й пет точки!

Яна, Москва

Направихме мебели за кухнята много отдавна, но все още не можахме да си купим съдомиялна машина. Когато два от трите кредита бяха погасени, решихме да вземем евтината вградена Hansa ZIM 446 EH. Тя перфектно влезе в нишата, която производителите на мебели ни подготвиха, а съпругът й прикрепи фасадата на мебелите към вратата със собствените си ръце. Оказа се много готино. Сега не вземам гъба в ръцете си, колата сама мие чиниите и това е голямо щастие!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини