Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Hansa ZIM 436 EH

Hansa ZIM 436 EH отзивиКогато имате по-малко от $ 340 в джоба си, трудно е да мечтаете за добра миялна машина, особено като се имат предвид текущите цени за това оборудване. Но вижте съдомиялната машина Hansa ZIM 436 EH с тесен калъф и вместимост от 10 комплекта чинии. Изглежда, че е добра миялна машина на външен вид: висококачествени материали, добър монтаж, в допълнение, тя е вградена. Но няма да разчитаме на повърхностни преценки, а ще изследваме отзивите от собствениците на такова оборудване. Какво ще кажат?

Мнения на мъжете

Роман, Санкт Петербург

Не първата година използвам съдомиялни машини. Тази машина ми е трета. Веднага ще кажа, че е по-обемна от много други тесни съдомиялни машини. Възможно е да натъпчете само много ястия в кошниците. Кошничките могат да се регулират по височина. В съдомиялната машина Hans тази система е дори по-добра от машините на Bosch. В допълнение:

  • тя има шест програми за миене, включително деликатна за най-крехките ястия;
  • има режим на половин товар;
  • има удобна табла за вилици и лъжици, както и държач за очила;
  • могат да се използват таблетки или прах;
  • всички видове индикатори, показващи наличието на сол и перилен препарат.

За безопасност Ханс не е по-ниска от Bosch, защото има пълна защита срещу течове. От него има по-малко шум, отколкото от Bosch, освен това струва по-малко. Не знам как за никого, но за мен Ханза стана съдомиялна машина номер едно. Поставих й пет точки!

Артем, Оренбург

При избора на съдомиялна имах нужда от модел с горен рафт за прибори. За съжаление всички коли, на които попаднах, струваха астрономически пари. По някакъв начин се случи, че рафтовете се поставят само на скъпи съдомиялни машини. Но изведнъж попаднах на Hansa ZIM 436 EH. Всичко беше подредено в него както ми трябваше, в допълнение качеството на тази машина е просто отлично, а цената е повече от приемлива. Реших веднага да купя, без да се колебая и сега от една година в моята къща работи отличен асистент. Препоръчвам го на всички!

Ханза мие чинии икономично. Това е особено очевидно при консумацията на перилни препарати. Ястие със средно замърсяване отнема половин таблетка Фея.

драконHansa ZIM 436 EH

Харесвам всичко, тиха кола, сглобена част към част, мие добре. За година и половина употреба не забелязах никакви недостатъци. Препоръчвам го на всички, ако има нещо друго, готов съм да отговоря за думите.

Алексей, Абакан

Съдомиялната машина е доста ненадеждна, мога да кажа със сигурност, защото от момента на покупката я използвах 10 пъти не повече, след което се счупи. През годината той ми беше ремонтиран два пъти, като последния път имаше сложна електронна грешка, показваща теч, но нямаше теч. Мастърс се ровеше в „електронни мозъци“ и грешката го нямаше. Сега чакам с ужас какъв друг проблем ще излезе и дали само той ще излезе преди да изтече гаранцията.

Александър, Москва

Не знам дали съм единственият или някой има подобни проблеми. С пълна защита срещу течове моята Ханза течеше, оставяйки огромна локва. Интересното е, че не работеше никаква защита, машината продължаваше да мие чиниите, сякаш е необходимо. И това, между другото, беше само второто измиване. Аз съм недоволен, върнах колата обратно и взех парите. Докато живея без миялна машина изобщо. Няма да търся нова машина, докато не се успокоя!

Липсва, Екатеринбург

Нямам оплаквания от работата на машината, но не ми хареса как са написани инструкциите. Има много въпроси, които подвеждат купувача. Например, дълго време търсех къде е включена функцията за използване на средства 3 в 1. Как тази маймуна се качи на вратата нагоре и надолу, опитвайки се да разбере къде е бутонът, посочен в ръководството. Всъщност там няма бутон и използването на 3 в 1 се активира от само себе си при полагане на таблета.

Михалич, Саратов

Доволен съм, че няма нужда да мия чиниите с ръце, мразя това нещо. Бих платил два пъти повече, ако не само да стоя на мивката. Добре, че Ханза прави нормална техника.

Мнения на жените

Дария, градЕкатеринбург

Необичайно доста миялна машина и евтина. Третата година в нашата къща, миене на чинии, работи с тежък товар. Включвам го постоянно, дори когато съдовете не се натрупват много. Един приятел спестява два дни, но не мога да оставя мръсни съдове през нощта. По принцип Ханза прави добра техника, в допълнение към миялната машина имам печка на същата фирма и засега няма оплаквания.

Елена, Владивосток

Исках да се взема в пълен размер Bosch SMV30D30RU ActiveWaterно не се вписваха в парите. Освен това се оказа, че няма къде да го сложа. Трябваше да взема тясна машина Hansa ZIM 436 EH, но не съжалих. Продавачът каза, че този Ханс по отношение на просторност губи малко за Boschs в пълен размер и се оказа. Слагам почти всички съдове в къщата в него и получавам супер качествено измиване. Няма да разменя „помощника си“ за нищо.

Марфуша, Санкт ПетербургСъдомиялна машина Hansa ZIM 436 EH

Машината привлича с адекватен воден поток, компетентно разпределение на елементите вътре в резервоара за миене, както и тишина в работата. Тя има много добри програми, повече от много конкуренти. Отначало си мислех, че огромен тиган няма да се побере в него, но се обърках и това е много добре. Съдомиялната машина Hansa ZIM 436 EH работи от 8 месеца, досега "полетът е нормален".

Mia Дастра, Смоленск

В началото не можах да разбера как да използвам тавата с таблетки 3 в 1, но след това всичко стана ясно. Машината, въпреки евтиността, не изглежда тромава, дори обратното. В него има всичко необходимо, освен това изпълнява добре функцията си и не се счупва. Препоръчвам го!

Наталия, Новосибирск

Единственият плюс, който видях в тази машина, е нейната цена, тя е наистина ниска. Но, за съжаление, качеството му също може да се нарече ниско. Минаха два месеца от покупката и тя вече се нуждае от ремонт. Вратата тече. Майсторът каза, че ще го поправя в гаранция, но трябва да изчака реда си. Тук седя и чакам, съпругът трябва да мие чиниите. Две точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини