Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Hansa ZIM 428 EH

Hansa ZIM 428 EH ОтзивиЗа да спестите малко място в кухнята, можете да изберете тесната съдомиялна машина Hansa ZIM 428 EH. Това е напълно интегриран модел, който може да мие 10 комплекта чинии наведнъж. Цената на тази техника е доста атрактивна и не е чудно, че много потребители предпочитат този конкретен модел. Нека да видим какви рецензии оставят хората за тази машина, може би трябва да си купим такава съдомиялна машина.

положителен

Евгений, Самара

Получих тази миялна машина в началото на миналата година. Научих се как да го използвам не веднага. След първото измиване измих съдовете на ръка. Малко по-късно се адаптирах: намерих нормално лекарство Приказни хапчета, Разбрах как правилно да подреждаме чинии, чаши, лъжици с вилици и тигани с тигани, научих как да избера правилните програми. Ако всичко е направено правилно, машината изпира до блясък и всякакви съдове от всякаква степен на замърсяване. След известно време осъзнавам достойнствата на тази техника.

  1. Висока ефективност, тъй като изразходва само 9 литра вода за пълен цикъл на измиване.
  2. Позициите на кошниците се променят, можете да ги пренаредите така, че дори най-големият съд, който е в къщата, да се побере.

Първоначално исках съдомиялна машина в пълен размер, но сега разбирам, че нашето семейство и тесните „зад очите“ са достатъчни.

  1. Програмира рекорден номер. Това ме притесняваше, но сега разбирам, че винаги има режим за този или онзи случай.
  2. Ако има малко чинии, тогава при стартиране на режима на половин товар машината ще изразходва половината толкова по-малко вода и перилен препарат.

Най-важното е, че разбрах, че машината е наистина надеждна. Hansa е добра марка, скоро ще купя печка и от Ханс.Съдомиялна машина Hansa ZIM 428 EH

Олег, Екатеринбург

Много е добре тази машина да има рафт за вилици и лъжици. Не е нужно да вмъквате нищо навсякъде, разпръсквайте приборите по него по-рядко и можете да сте сигурни, че всичко ще бъде измито перфектно. Прахът силно влияе на измиването. Опитах се да взема евтин, но с него качеството на мивката е маловажно, по-добре е да вземете нещо със средна цена. Съдомиялната машина Hansa ZIM 428 EH не е най-добрата, но може да се нарече силна средна. Препоръчвам да закупите!

Тарас, Владимир

Съдомиялната машина хареса факта, че тя може да бъде скрита в мебелите. Инсталирах го сам без затруднения, дори с окачването на фасадата на мебелите нямаше проблеми. Измива добре, радва съпругата си и дори на моята старост не съм склонен да стоя до мивката с гъба. По-добре е да седнете на стол с вестник. За пенсионерите машината е най-много: евтина, работи добре, не се счупва.

Ирина, Санкт Петербург

Hansa е евтин начин да спрете миенето на съдове на ръка. Срокът на употреба е шест месеца. Доволен съм от всичко, чиниите се мият перфектно. Основният маникюр винаги е в ред. Машината е на пет точки.

Роман, Москва

Съдомиялна машина е добра за парите. По принцип не е без недостатъци, но тези недостатъци са некритични. Най-същественият недостатък е, че той не изсушава леко съдовете. Основното предимство е добрата цена и високото качество на мивката.

отрицателен

Андрей, Москва

Всеки път, когато мия чиниите с ръце, поне наемам домакиня. Опитах се да сложа чиниите в кошници според инструкциите и без инструкции, качеството на мивката все още е неприемливо. Опитах куп различни перилни препарати, чиниите не стават много по-чисти, просто хвърляте пари в скъпи прахове и таблетки. Мисля, че това е много лоша миялна машина. Не ви съветвам да го купувате!

Анастасия, Ростов на Дон

Вярвам, че всички коментари за тази машина са купени. Съжалявам, че основах избора си на мненията на хората. Hansa ZIM 428 EH почиства добре само леко замърсените съдове. Вратата е толкова стегната, че едвам мога да я отворя. Като цяло кошницата е дефектна. Утре ще отида в магазина, ще ги пусна, ще я заведа, не е възможно да се използва тази техника. Ще поставя една точка от пет!Hansa ZIM 428 EH

Юлия, Москва

Използвам тази машина вече пети месец, а миризмата на горяща гума все още не изчезва. Тази миризма е уморена из целия апартамент. Извикал майстора от службата, той каза, че всичко е наред, миризмата скоро ще изчезне, но ми е писнало да чакам. Сигурен съм, че ако купих Bosch, сега спокойно ще използвам съдомиялната машина без нерви. Не приемайте Ханс!

Павел, Белгород

Вградената съдомиялна машина Hans 45 см беше закупена от нас преди около две години. Първата година работи добре, но след това започнаха сериозни проблеми. В началото пръскачката се счупи, след това нагревателният елемент беше покрит, а наскоро електрониката изгоря. Има едно от двете неща: или карма, или наистина лоша машина. Вярвам повече във втория вариант, така че не препоръчвам да купувате тази съдомиялна машина.

Иван, Новосибирск

Хансу купи от желание да спести. В магазина настойчиво ми го предложиха и аз се съгласих. Счупи се след второто изстрелване. Продавачът отказва да го вземе обратно, казват, скокът на напрежението стана причина за срива и сега какво да правя. Ненадеждна машина и груби майстори седят в службата. Те биха поправили техниката, докато я огъват с нецензури!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини