Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Hansa ZIM 415H

Hansa ZIM 415H отзивиПазарът на домакински уреди предлага значителен избор на бюджетни съдомиялни машини. Така например съдомиялна машина Hansa ZIM 415H на стойност около 260 долара. Наистина на пръв поглед добра машина, но си струва да проучите по-подробно техническите й характеристики, както и да прочетете потребителски рецензии.

характеристики на

Съдомиялна машина за съдове Hansa с дължина 45 см има минимални характеристики. Побира 9 комплекта стандартни ястия, благодарение на наличието на две прибиращи се тави за чинии и други съдове, както и кошница за лъжици и вилици. Основните характеристики са следните:

 • консумация на енергия е 0, 75 kW на цикъл на измиване;
 • консумация на вода - 9 литра вода;
 • средната продължителност на програмата е 175 минути;
 • ниво на шум от само 47 dB;
 • 4 различни температурни условия;
 • 5 програми, включително програма за нежни ястия и кристал;
 • забавен старт до 9 часа;
 • пълна защита срещу течове.

Не бива да очаквате повече от тази съдомиялна машина. Той няма атрактивен дисплей и защита под формата на брава на детето. В допълнение, сушенето на конденз - се извършва естествено, съдовете не се издухат с горещ въздух. Също така в колата няма такива "кифлички":

 • автоматично определяне на твърдостта на водата;
 • Отделение за таблетки 3 в 1
 • звуков сигнал в края на измиването и „лъч” на пода;
 • интензивно измиване;
 • индикатор за сол;
 • кошниците не се регулират по височина.

Обърнете внимание! Размерите на съдомиялната машина (WxDxH) за вграждане са 45x58x82 cm.

Обратна връзка от потребителите

Клингон, Москва

Вградената съдомиялна машина на Hans има добра звукоизолация, благодарение на която работи много тихо. Той има тесен калъф, докато в него се поставят доста големи ястия. За семейство, в което родители и две деца, този капацитет е достатъчен. През годината на експлоатация не открих никакви проблеми. Машината е добра и много икономична. Тя отделя само 8,5 литра вода за цикъла на измиване, което е почти рекорд.

Трябваше да прочета по форумите, че уж тази машина не изсъхва добре, а чиниите, ако не я извадите дълго време, придобийте гнила миризма. Нищо от този вид не се наблюдава. Конкретно тази машина няма турбо сушилня, но кондензационната сушилня работи добре, чиниите винаги са сухи. Няма да пропуснете края на програмата за пране, защото машината ви уведомява с пронизителен звуков сигнал. Съдовете ми не са твърде мръсни на 45 градуса, но моите мръсни на 65 градуса. Резултатът ме устройва!

К. Новгородов, Санкт ПетербургHansa ZIM 415H

Не можа да стартира машината за първи път. След половин час мъки и прочетох инструкциите за „кривата“ разбрах, че трябва да заредя не само сол и прах, но и средство за изплакване. Когато заредих всичко, машината се стартира и след това препаратът за изплакване не изискваше. Измива добре, нямаше запаси, освен първия старт. Страхотна техника, препоръчвам я на всички!

Стация, Новосибирск

Уморени да мием чиниите с ръце, съпругът ми и аз решихме да поздравим напредъка, като купихме съдомиялната машина на Ханс. Избрахме този модел благодарение на нашия приятел, специалист по ремонта на съдомиялни и перални машини, и го закупихме в магазин чрез интернет. Машината е вградена, така че не се вижда и не разваля интериора. Измива се добре, но няма половин товар, така че трябва да разровите съдовете.

Кошът за прибори има неуспешен дизайн, в него лъжиците с вилици са лошо измити, така че ги поставя между чиниите и чашите, така че резултатът е по-добър. Съдомиялната машина се изплаква перфектно, ако съдовете са сгънати по-свободно и не напълнете кошницата до върха. Има недостатък: чаши и чаши от чай и кафе не се мият добре, дори ако използвате скъпи таблетки за съдомиялна машина Frau Schmidt, Така чистя халбите по стария начин, ръчно. Но чашата се измива просто добре. Като цяло машината е добра и се радвам, че тя е в моето домакинство!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини