Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Gorenje GV66161

Отзиви за Gorenje GV66161Под марката Gorenje произвежда доста голям брой оборудване. Освен това това оборудване в Източна Европа и страните от ОНД е доста търсено, тъй като цената и качеството в него корелират почти перфектно. И сега потребителите се интересуват от сравнително новия модел съдомиялни машини Gorenje GV 66161, за който бихме искали да съберем най-подробна информация, но на първо място: технически спецификации и прегледи на собствениците. Ще говорим за това.

Спецификации на модела

Пълноразмерната вградена съдомиялна машина Gorenje GV66161 е отличен пример за съвременни технологии. Първо, тази съдомиялна машина е напълно вградена, което налага да не я превръщате в предмет на интериора на кухнята, а да скриете оборудването зад мебелната фасада. Второ, машината е изработена от много висококачествени материали, което леко увеличава цената й, но добавя надеждност и издръжливост. Трето, миялната машина има „звънци“, които се предлагат само за скъпи модели, например, автоматично отваряне на вратата в края на мивката.

Като цяло моделът излезе успешен. Този извод може да се направи веднага, като се разгледат техническите характеристики на тази съдомиялна машина.

 1. Най-висок клас на енергийна ефективност A +++.
 2. Най-високият клас на пране и сушене.
 3. Ниска консумация на вода.

Тази съдомиялна машина консумира по-малко от 10 литра вода на цикъл на измиване, което е отличен индикатор за перални машини в пълен размер.

 1. Побира голям брой ястия (около 16 комплекта).Gorenje GV66161 в цялата си слава
 2. Модерен информативен дисплей и електронно управление.
 3. Нисък шум по време на работа (45 dB + -2 dB).
 4. Най-пълната защита срещу изтичане, освен това, тя е много надеждна.
 5. Забавяне в стартирането на програмата (от един час до 24 часа).
 6. Много удобни кошници за съдове, чието местоположение може да се регулира.

За тази машина има малко програми за пране, но всички те са внимателно подбрани, няма нищо излишно. Благодарение на това няма да се объркате и винаги точно ще изберете само програмата, от която се нуждаете, което ще осигури отличен резултат. И разбира се, тази машина има режим на половин товар. Къде е модерна миялна машина без такъв режим. Когато се активира, половината от енергията се изразходва и около 40% по-малко вода.

Мнения на новите собственици

Светлана, Нижни Новгород

Не можете да си представите колко съм доволен от тази машина. Преди две седмици баща ми го инсталира и все още не престава да ме учудва приятно. Много ми харесва как са разположени кошничките за съдове и тавата за прибори. С други съдомиялни машини трябва да страдате много, преди да можете да изложите всички мръсни съдове, в Gorenje всичко е интуитивно и просто.

Съдомиялната работи много тихо, почти не се чува в съседната стая, за нас това е огромен плюс, защото синът ми има чувствителен слух, все още е малък и се страхува от работещо оборудване. Когато купиха кола, управителят се похвали, че все още пести вода. Що се отнася до това, съмнявам се, въпреки че все още не съм го проверил, в края на месеца ще разбера кога ще пристигнат сметките за комунални услуги. Мога да посоча само един минус - цената. Все пак бих искал малко по-евтино.

Ирина, СочиGorenje GV66161 с отворен капак Gorenje GV66161 с отворен капак

Недоволен от качеството на мивката. Моята стара миялна машина мие чинии много по-добре. Използвам съдомиялната машина от четири дни, вече изпробвах два начина за подреждане на съдовете, нито един от които не дава положителен резултат. Следите от почистващия препарат остават по чашите. Не знам още как да поставя чиниите така, че да се мият добре, не подозирам нищо. Останалата част от „Pribluda“ ме интересува малко, ако миялната машина не изпълнява основната си функция, тогава няма какво да говорим за останалите. Оценявам модела за 1 точка от 5 - отвратително!

Сергей, Москва

Две години е използвал съдомиялната машина на Bosch, но за съжаление силен удар я уби.Знаех, че в нашия район има проблеми с електроенергийните мрежи, но се надявах, че може би той ще се взриви и не пое стабилизатор на съдомиялна машинаСега ще съдя. Вместо изгоряла миялна машина купих серия Gorenje GV661. Използвам го една седмица и досега не съм забелязал никакви недостатъци. Най-вероятно те са или не, или доста малко.

Ако има проблеми с мрежата за захранване, можете да закупите един мощен стабилизатор за всички кухненски уреди.

Мнения на хора, които са успели да използват машината

Юлия, Саратов

Купих миялна машина Gorenje преди 5 месеца. Без оплаквания. Би било по-добре, ако тази машина имаше принудително сушене на чинии, но тогава щеше да струва повече. Отначало миене на чинии лошо, съпругът ми прегледа спринклерите и извади пластмасови дупки от дупките. Как е попаднала там е непонятно, но след като съпругът й почисти спринклерите, качеството на мивката стана безупречно. Повече проблеми не възникват, използвам и се радвам.

Иля, Кострома

Купена преди 4 месеца рядко използвам машината, само когато има много гости. Без оплаквания. Все още не бих купувал сол и перилни препарати. Не мога да кажа нищо за минусите, не ги забелязах.

Людмила, Санкт Петербург

Това е третата миялна машина в живота ми и без съмнение е най-добрата. Никога не съм мислил, че съдомиялна машина може да се измие толкова добре. След него съдовете са просто невъзможни за разпознаване, чашите и чиниите блестят, основното е да не пестите от почистващи препарати. Отварящата се врата в края на миенето като цяло е шик. Горещо препоръчвам този модел на всички - няма да съжалявате.

Така че, много ясно се вижда, че мненията на хората за този модел съдомиялни машини Goryenie GV 66161 са все още малко. И това не е изненадващо, защото влезе в продажба сравнително наскоро. Независимо от това, тези мнения, които успяха да проникнат в мрежата, са предимно положителни, но би било хубаво да разгледаме по-подробно тази съдомиялна машина. Успех

   

2 коментара на читателите

 1. Граватар Сергей Сергей:

  Докато не бях доволен от нея, Бош имаше съдомиялна машина преди нея, след като изми вътре в машината, тя беше суха, не беше капка вода, но всичко беше на капки в Goreniy, а чаят не се миеше по чаши. И тази функция на отваряне на вратата след измиване като цяло за това, което се прави? До кухнята с времето набъбват от парата, която се втурна от там по стълб. Като цяло полето на Bosch все още не е впечатлено.

 2. Граватар Мая маи:

  Счупих го на втория ден след покупката. В очакване на господаря! 🙁

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини