Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Gorenje GV51212

Отзиви за Gorenje GV51212Колкото повече модели съдомиялна машина предлага на пазара, толкова повече хора искат да знаят кой е по-добър? В търсене на този отговор хората търсят отзиви на тези, които вече използват технологията на определена марка. В тази статия ще ви разкажем за съдомиялната машина Gorenje GV51212. И какво казват хората за нея?

Описание на съдомиялна машина

Съдомиялната машина на тази марка е изцяло вградена и подходяща за малка кухня, тъй като има тесни размери (HxWxD) - 81,5x45x55 cm. Машината поддържа автоматично разпознаване на 3 в 1 почистващи препарати и има електронно управление.

Страната е производител на тази съдомиялна машина Словения, а гаранцията, която производителят предоставя, е 1 година.

Техническите спецификации за автомобил от този клас са много добри, изброяваме ги подробно.

  • Максималният брой съдове, които съдържа резервоарът от неръждаема стомана на тази машина, е 9 комплекта.
  • 6 различни програми за пране и 5 настройки на температурата от 40 до 65 градуса.
  • Има режим на половин зареждане, който намалява както времето за измиване, така и консумацията на енергия.
  • Консумацията на вода на едно измиване е около 9 литра и около 2520 литра годишно, всичко ще зависи от честотата на включване.
  • Ниво на шум в приемливи граници - 47 dB.
  • Консумацията на мощност е 1,9 кВт и затова съдомиялната машина има енергийна ефективност клас А.
  • Стандартната програма продължава 2 часа 55 минути.
  • В края на работата има звуков сигнал.

Особеността на тази машина е наличието на цялостна Aqua Stop защита, както и в самопочистващи се филтри. Това прави работата на оборудването по-безопасна и удобна. Освен това трябва да се отбележи, че машината се предлага с: 2 сгъваеми държача на чинии и две водни пръскачки на четири нива.

Мнението на хората за тази кола

Шепилов АлексейGorenje GV51212

Вградената съдомиялна машина Gorenje е първата ми съдомиялна машина. Основното, което искам да кажа, е, че мие перфектно. Обикновено избирам програма за 90 минути и използвам хапче Филтеротогава нищо не остава върху чиниите. Моята машина беше сглобена в Китай, въпреки това, тя беше старателно направена, не открих никакви скърцания и люспи. Управлението на оборудването е много просто и в края се чува ненатрапчиво скърцане. Функционалността за такава цена напълно ме устройва, изглежда, че е малко шумно, но това е моето лично мнение. Докато машината може да бъде оценена на 5 точки, с течение на времето може би нещо ще се промени.

Воробиев Евгений

Не намерих отзиви за съдомиялната машина Gorenje модел GV51212, надявах се на шанс и я купих. Забелязвам такъв кълбец, на снимките панелът на колата е светъл, но всъщност се оказа черен. Плюсът е, че има шаблон за закачане на фасадата на вратата, това улесни работата. Според мен миялната машина е умерено шумна, няма какво да се сравнява, тъй като я имам на първо място. Тъй като за такава цена нямаше Boshes и Siemens, се спрях на тази. По принцип всичко е наред, въпреки че го използвам само от месец.

NiktaE

Тази стандартна миялна машина е доста подходяща за малко семейство, тъй като побира само 9 комплекта. Харесва ми факта, че има различни програми, подходящи за различна степен на замърсяване. Той перфектно почиства както стъклените, така и изгорелите печене. Минусът за мен беше силен звук в края на измиването, който не може да бъде намален. И така, като цяло, добра техника.

a2kat21

Съдомиялна машина Gorenje GV51212Не посмях да си купя миялна машина дълго време, защото смятах, че не е толкова необходимо за малко семейство. Много мръсни съдове почти никога не се случват, а гостите идват много рядко. Жена ми обаче ме убеди да направя покупка, мотивирайки всичко с безплатна нощна шкафче в кухнята. Тъй като не сме специалисти по тази техника, коя кола да вземем, това не беше важно за нас. Тръгнахме по тествания път и дадохме предпочитание на производителя Gorenie, тъй като вече има оборудване на тази компания.Въпреки че каква разлика има, ако тя все пак е вградена, основното е, че устройството се вписва в нощното шкафче.

Няма оплаквания за тази евтина миялна машина. Мие се добре. И така, прокарвайки пръст по стъклената посуда, се чува скърцане, което не може да не зарадва. Не използваме колата често, около 1-2 пъти месечно. Харесвам режима на бързо измиване за 20 минути и стандартния режим на пране. В продължение на три години тази кола, бяха доволни от покупката. Препоръчваме на всички приятели да си купят такъв.

alla43

Харесвам марката Gorenie, тя е доста надеждна и престижна. Този модел на съдомиялни е модерен. Той се справя ефективно със своята функция, мие чинии с различни размери и материали. Съдомиялната машина може да се зарежда само наполовина, но трябва да се използва само половин таблетка. От плюсовете отбелязвам и самопочистващ се филтър, който предотвратява образуването на блокажи.

Така че всички собственици на съдомиялна машина Gorenie GV51212, които открихме, оставили преглед в мрежата, нямат отрицателно впечатление. Всички говорят за нея доста добре. Въпреки че трябва да вземете предвид факта, че машината е сравнително нова и малцина са разработили мнение за нея. Ще чакаме нови истории.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини