Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Gorenje GV 55111

Gorenje GV 55111 отзиваМарката Gorenje, базирана в европейския град на Словения, е известна с производството на печки. Всъщност под тази марка се произвеждат различни домакински уреди, включително перални и съдомиялни, хладилници и дори телевизори. Продуктите на този производител се оценяват в 90 страни.

Въпреки това, руският потребител е склонен да разчита на мнението на потребителите на това оборудване, опитвайки се например да намери отзиви за съдомиялната машина Gorenje GV 55111. Ще се опитаме да ви помогнем в тази област, като събираме цялата налична информация.

описание

Производството на домакински уреди под тази марка се извършва не само в Словения, но и във фабрики в други страни. По-специално, съдомиялната машина Gorenje GV 55111 се сглобява в Китай и се доставя на руския пазар. Не пренебрегвайте това, защото компанията следи стриктно контрола на качеството, за да не губи престижа си от години.

За ваша информация! Gorenje е един от 5-те най-големи концерни за производство на домакински уреди в света.

това вградена миялна машина Gorenje има гаранционен срок от една година, към който производителят добавя още една година сервиз. Тази съдомиялна машина е инсталирана на пода и е напълно скрита зад кухненските мебели. Машината е оборудвана със следните функции:Съдомиялна машина Gorenje GV 55111

 • Автоматичното откриване на 3 в 1 означава, че позволява на машината да избира желаната програма, като по този начин гарантира висококачествено измиване.
 • Самопочистващ се филтър, който предотвратява запушването в системата.
 • Показатели за липсата / присъствието на сол и препарат за изплакване.
 • Надеждна защита срещу течове Aqua Stop.
 • SpeedWash - функцията на ускорено измиване на средно замърсени съдове. С тази функция машината сама избира времето, количеството и температурата на водата, за да постигне най-добрия резултат.
 • ExtraDry - функция за бързо изсушаване.

Трябва да се отбележи, че към тази съдомиялна машина е приложено подробно ръководство за инструкции, което описва не само как да го свържете и инсталирате правилно, но и как да подредите съдовете и да ги настроите правилно. Цялата информация е придружена от ясни и разбираеми изображения, така че не трябва да възникват трудности.

Технически спецификации

Нека да преминем към числата, които описват техническата страна на модела на съдомиялната машина GV 55111. Именно техническите параметри трябва да повлияят повече на вашия избор.

 • Моторът в съдомиялната машина е еднофазен асинхронен.
 • Максималното натоварване е 10 стандартни комплекта чинии.
 • Процесът на сушене се осъществява чрез кондензация, тоест горещите ястия се охлаждат.
 • Работната камера е изработена от неръждаем метал, а пръскачките са направени от пластмаса.
 • Комплектът включва 3 кошници за съдове и уреди и 3 пръскачки с вода.

  Горната кошница е удобна с това, че е регулируема на височина до 5 см, което ви дава възможност да направите големи чинии в долната кошница. В допълнение, държачите на плочи също са подвижни и могат да се сгъват.

 • Управлението е електронно и се показва в горния край на вратата, има малък дисплей, на който трябва да е времетоGorenje GV 55111 края на програмата и след нейното завършване се чува звуков сигнал.
 • Забавянето на стартирането на програмата е възможно от 1 до 24 часа.
 • В този модел на машината има 5 режима на пране и 4 температурни режима.
 • Средната консумация на вода за измиване е 9 литра.
 • Стандартното време за цикъл на измиване е 190 минути.
 • Консумация на енергия - 0,74 кВт / ч, което съответства на клас A ++, максимална мощност - 2,1 вата.
 • Машината е доста тиха, тъй като нивото на шума не е повече от 47 dB.
 • Точният размер на тялото в сантиметри (ШхВхД) е 44,8х81,5х55, така че размерите на нишата, в която ще стои машината, трябва да бъдат (ШхВхД) - 45х82х58.
 • Трябва да свържете машината към променлива мрежа от 10 A, 220-240 V, 50 Hz и към водоснабдителна система с налягане в рамките на 0,04-1MPa и температура на водата не повече от 600S.

Тук ще спрем, тъй като техническите спецификации са представени от нас в пълна, по-подробна информация, както вече писахме, може да бъде намерена в инструкциите. Що се отнася до отзивите, тогава не сме срещнали нито един отзив за този модел на съдомиялната машина. Може би машината е сравнително нова, може би потребителите нямат желание да напишат нещо. Ако имате някаква информация за съдомиялната машина Gorenje GV 55111, пишете коментари, споделяйте впечатленията си с други.

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Олга Олга:

  Купихме тази съдомиялна машина през юни 2017 г. Това е първият ми ум, но съм разочарован. По-добре си вземете. Измивайте лошо съдовете, когато използвате прахове, бяло покритие върху машина, която се отмива само с оцет. Нямам с какво да се сравнявам, но реших, че ще е по-добре.

 2. Граватар Наталия Наталия:

  Ужасен модел, не мие и не суши чинии. Твърдостта на водата не е възможна !!! Режимът на кратък флаш е напълно безполезен, както при другите. Съдовете остават мръсни, нещо друго се измива, само на 60 градуса. Но петна остават по чиниите, допълнително изплакване не помага! Заключение - парите са пропилени. Фирмата за изгаряне дойде с дълбоко убеждение, че не знае как да прави съдомиялни машини, или напълно изсмуква. Проклинам деня и часа, когато се поддадох на убеждението на некомпетентен консултант от Раменское Елдорадо!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини