Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Flavia

Отзиви за съдомиялна машина flaviaОтзиви за съдомиялната машина Flavia, сравнително наскоро претъпкана в Интернет. Броят на отзивите обикновено определя популярността на даден продукт в положителен или отрицателен смисъл, така че не можахме да привлечем вниманието към този факт. Какво представляват съдомиялните машини на тази марка, струва ли си да ги купите? На тези и други въпроси ще отговарят самите потребители.

BI 60 KASKATA Light

Сергей, Толяти

Накратко, това е просто ужасна миялна машина. Можете да кажете, че това не се случва, но всичко е наистина лошо в тази машина. Първо, тя започна да ръждясва след 4 месеца работа. И най-важното - не се вижда къде ръждясва, а ръждясалата вода подкопава. Второ, големите чинии не се вписват в кошницата, те не се усмихват наистина при миене на съдове и тигани с ръце, но трябва.

Той завърши последния случай, когато сложи тричасово измиване на чинии със суха храна, той отложи толкова таблетки и половина и какво в крайна сметка? И в крайна сметка от 12 плочи само осем бяха измити добре. Как може да бъде това? Kaaak? В продължение на 3 часа на куп добър препарат, можете да оставите мръсотия върху чиниите. Апелирам към всички купувачи на съдомиялни, не стъпвайте на същата рейка като мен, не вземайте съдомиялни машини от тази марка.

Юлия, Москва

Преди шест месеца купих съдомиялна машина Flavia BI 60 KASKATA Light. Като цяло, добра машина, обаче, има поредица от точки, които са досадни. Като начало, този модел няма бърз, добре или поне относително бърз режим на пране. Когато изберете програма за два часа и десет минути, разбирате защо. Дори двучасовото измиване не дава желания резултат, съдовете остават мръсни, особено тиганите. Обикновено се мие само в дълъг режим, който е за 3 часа 10 минути. Е, умът е неразбираемо да чака толкова дълго. Машината не е доволна.

Много бих искал ефективен режим с продължителност 1 час или, ако е възможно, по-малко.

Катрин, ВладивостокFlavia BI 60 KASKATA Light

Искам да ви разкажа за новата ми съдомиялна машина на този модел. Каква добра техника е, просто ме спаси, сега ръцете ми винаги изглеждат добре поддържани. Никога няма да забравя корпоративната партия миналата година веднага след рождения ми ден. Измих планината от чинии, от това ръцете ми станаха като гъши крака, трябваше да ги крия от колегите си цяла вечер, беше срамно ужасно. Сега можете да забравите за това, защото миялната машина се справя със задълженията си на солидна петица. Съветвам тази машина на всички мои приятели.

Валери, Волгоград

Доста капризна тази машина, докато е пригодена да я използва, си спомни производителя и дори майка му. Лъжици и вилици се измиват с гнило, ако поставите кошниците с чинии и тигани, трябва да освободите място в средата, така че долната греда да не ги завърши, тъй като горната малка греда не се справя със задачата си.

По-добре е съдовете да не се слагат долу вляво, в противен случай дозаторът няма да работи както трябва, а таблетката вътре ще остане непокътната, а качеството на измиване ще бъде лошо. Също така не ми харесва, че няма режим на изплакване, с течение на времето усетих, че без него е като без ръце. Машината, като цяло, е зле замислена и не струва парите.

TD 55 ВАЛАРА

Ирина, Новосибирск

В продажба извади тази машина на разумна цена. Мислех, че ако аз самият не го използвам, ще го дам на най-добрия си приятел за рожден ден. Но съпругът ми, като видях покупката ми, веднага прояви интерес, направи инсталация със собствените си ръце, което вече е странно само по себе си и започна експерименти върху миенето на съдове. Като цяло се оказа, че купих нова играчка за съпруга си, добре, че е добре, въпреки че е добре, не миете сами съдовете.

Беше невъзможно да го накарам да го мие с ръце, но сега той не ми вярва с мръсни съдове, той е златен съпруг.

Дълго се мотаеше с нея, после щеше да подреди чиниите, после нещо да свикне, сега поне някаква планина от ястия, на които му се доверявате, тя дава всичко чисто.Моля съпруга си да ме научи как да използвам съдомиялна машина, но той не ми вярва с играчката си. Накратко, щастливо, чиниите винаги са чисти.Флавия TD 55 ВАЛАРА

Галина, Сочи

Две години мечтаех за добра миялна машина, но в крайна сметка купих този вид миялна машина. Тази миялна машина изобщо не се справя със задачата си, вземате чинии от кошници и ги измивате. Вече подредих чиниите просторно и ги сортирах, така че нищо необичайно да не влезе в колата. Няма смисъл. Резултатът от измиването винаги е еднакво отвратителен. Куптаблетки за съдомиялни машини Опитах и ​​не забравих за гелове с пудри, всичко това няма никаква цел. Лоша машина.

Влад, Омск

Използвам тази машина 4 месеца, качеството отговаря напълно. Машината е нормална стойност на парите. По принцип за такива пари не можете да намерите нещо по-добро. Пет с плюс към производителя за този модел, надявам се, че ще работи дълго време.

BI 45 KAMAYA

Горелкина Елена

Тази високотехнологична миялна машина е оборудвана с аквастоп. Хареса ми простото, без управление на проблеми. Да, и тя се справя добре с ястията. Недостатъкът беше, че капацитетът не е достатъчен, бих искал по-голяма кола, така че имам само 4 точки.

Рогозин Михаил

Съдомиялна машина е в кухнята вече повече от година. През това време аз никога не се провалях, основното е да следвате инструкциите и правилата за свързване. За да може машината да ви зарадва, не е необходимо да се грижите за нея, а именно да измивате филтъра своевременно. Ястията след измиване са чисти, но леко влажни. За да изсъхне добре, трябва да изчакате малко и да не бързате да отваряте вратата след спиране. Често натоварваме колата само в една от кошничките, така да се каже половин товар. Не бяха открити недостатъци.

Кузина маргаритаFlavia BI 45 KAMAYA

Тази миялна машина, макар и китайска, беше харесана от всички в нашето семейство. И измива и изсушава добре. От средствата са използвани хапчета, но след тях забелязват петна. Преминахме на отделни почистващи препарати, съдовете са перфектни. Такава чистота зависи от много фактори: настройки на твърдостта, почистващия препарат и качеството на препарата за изплакване. Освен това трябва да спазвате правилата, предписани в инструкциите. Харесаха ми и програмите, подходящи за различни ястия. По принцип поставям тази миялна машина най-високата оценка.

Чугаев Максим

Тази машина е така, така че не бих препоръчал да я купувате и ето причините, поради които:

  • Изпускателните и входящите маркучи не могат да бъдат заменени с дълги, тъй като са прикрепени със скоби към машината.
  • Понякога вратата на отделението за таблети се отваря спонтанно.
  • След изсушаване голямо количество кондензат се утаява по стените.

Надежда Борисовна

Тя вярваше, че е възможно да се мият чинии добре с ръце, а машината не е нужна. Въпреки това снахата, след като си подпечата крака, настоя да купи, така че в нашето жилище се появи чудо на технологията. Сега всичко трябва да се направи, PMM, както се оказа, мие по-добре от мен. Измила старите тенджери, оставяйки старата мазнина в тиганите. Извиних се на децата, сега имам свободно време.

Що се отнася до самата съдомиялна машина, така че няма декларирано блокиране от деца. И малката внучка се качва на копчетата. Измива се добре, дори ако използвате евтини хапчета. И когато инструкцията се изпълни, всичко се случва както трябва. Без изплакване се справя със стъклени съдове. Започваме измиването за една нощ. Вярваме, че първата кола е успешна. Вземете пример, купете миялна машина и не спестявайте, иначе плащайте два пъти. Имаше разумна цена за този модел.

В заключение трябва да се каже, че миялната машина на тази марка не е с високо качество, но хората все още я вземат и дори понякога я хвалят. Който го харесва и дали лично ви харесва тази техника, никой не знае освен вас. Не се страхувайте от експерименти, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини