Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESL95201LO

мнения за Electrolux ESL95201LOЕдна добра съдомиялна машина с пълен размер може лесно да се вземе за 360 долара, особено ако става въпрос за съдомиялна машина Electrolux ESL95201LO. Всъщност те казват, че тя е добър производител и само рекламодатели. Експертите не потвърждават тази информация, но и не я опровергават. Една надежда за потребителите, надяваме се, че техните отзиви ще разкажат много за тази машина.

Мнения на жените

Тамара, Воронеж

Имах нужда от голяма вградена миялна машина, така че току-що да влезе в нишата, която меберовите производители бяха подготвили за мен. Разгледах няколко модела джакузи за съдомиялни машиниCandy и Bosch, но не харесвах нищо. Отначало исках да избера Канди, но продавачът ме разубеди, като посъветва Electrolux ESL95201LO. Честно казано, се поддадох на убеждението безмислено и беше рисковано от моя страна, но доверието, оказано на продавача, беше оправдано. За една година машината показа най-добрата си страна.

 1. Тя има изключително удобни кошници, които могат да се регулират с две движения. Първо трябва да завъртите коша върху вас до края и след това леко да го издърпате нагоре и той ще се издигне.
 2. В съдомиялната машина на майката оформлението на чиниите е изтощителна процедура, почти като сглобяване на пъзели. В моя Electrolux всичко отново става много по-просто благодарение на кошниците.
 3. Интензивна програма директно прави магия. За две измивания успях да актуализирам тигана, който исках да хвърля в кошчето.

Сега разбирам, че една миялна машина удължава живота на чиниите. Първо, има по-малък риск от счупване на чинии и чаши при миене, и второ, запазва се появата на тенджери, тигани и листчета за печене, така че няма нужда да ги отписвате.

 1. Машината консумира икономично всеки почистващ препарат. Преди бях взел таблетите Finish, сега преминах на Ekonta, което е почти половината от цената. Какво има с финала, кое е чудесно с Econta.
 2. Машината няма половин товар, което не ме прави много щастлив. Трябва да спестявате съдове през деня, а след това през нощта да миете всичко наведнъж. Добре е, че има забавяне на стартирането, много ми помага, в противен случай ще трябва да ставам през нощта, за да включа машината.

В допълнение към горното мога да отбележа, че машината е надеждна. Никакви провали, никакви сривове или каквито и да било други „проказа“ зад нея. Така че спокойно мога да го препоръчам.

Ирина, Иваново

За половин година животът ми се промени към по-добро благодарение на съдомиялната машина Electrolux ESL95201LO. Мнозина ще кажат, че тази моя фраза е като рекламен лозунг, но наистина е вярна. Преценете сами.

 • Сега не мия чиниите с ръце, а вечер имах допълнителни 40 минути, за да играя с дете.
 • Маникюрът трае два пъти по-дълго, а на него спестявам до 30 долара месечно.
 • За месец средно се оказва, че спестявате около 1,2 кубически метра студена вода. Не изчислих енергийните разходи, но със сигурност има спестявания там.
 • Слагам агента на половината доза, качеството на измиването не страда от това и се оказва, че спестявам около 5 долара на месец.

Както се казва, преценете сами. Въпреки факта, че миялната машина изисква вода, електричество и препарат за миене на съдове, все още е много полезно да я поддържате. Все още мълчах за факта, че имам чувствителна кожа на ръцете си, която не понася препарати за миене на съдове. Ръкавиците не помагат. Оказва се, че миялната машина запазва здравето ми, но не можете да купите здраве за пари. Ето и заключението.

Любов, Ижевск

Лично аз не мога без миялна машина с две малки деца. Преди нямаше деца, така че миенето на чинии беше много досадно. Сега не бих преживял това екзекуция. Режимът на предварително накисване, заедно с интензивно измиване, перфектно премахва дори и най-трудните замърсявания от съдовете. Electrolux ESL95201LO е чудесен вариант за семейство с малки деца.

Татяна, Москва

Купена пишеща машина преди 10 месеца.Мръсните съдове сега винаги се почистват в кошници извън погледа, а вечер подреждам голямо измиване - съдовете после блестят. Измива много дълго време, средно 3,5 часа. Ясно е, че всичко може да се измие с ръце в пъти по-бързо, но това не ми харесва, оставете машината да се мие по-добре. Електролюксът е много просторен и евтин, поради което вероятно реших да го купя. Препоръчвам го!

Анна, Ростов на ДонElectrolux ESL95201LO

Добра и евтина машина с вместими кошници, която обикновено се пера, не вдига много шум и се грижи за чинии. Не мога да кажа нищо за надеждността досега, използвам го само месец. По принцип машината е удобна, управлението е просто, дори баба ми разбра за първи път. Пет точки марка Electrolux и съдомиялна машина.

Елена, Новосибирск

Използвам Electrolux ESL95201LO от доста време. Изпълнява своята функция, никога не се е счупил за цялото време. Почиствам редовно филтъра и сгъвам съдовете стриктно според инструкциите. Купих го евтино, на склад. Сложих знак плюс!

Олга, Магнитогорск

В магазина ме посъветваха да закупя съдомиялна машина Electrolux ESL95201LO. Бях по-склонен към Bosch, но след като изслушах аргументите на продавача, промених мнението си. Долната кошница може да бъде вписана в Книгата на рекордите на Гинес по капацитет. Дори е невероятно колко можете да се натъпнете в него. Горната кошница е на второ място само по факта, че е предназначена повече за малки чинии: чинии, чаши, чаши, купи и други неща. Е, да, това е цялата лирика, основното е, че ястията са много чисти и винаги, нито една неизправност!

Джулия, Уфа

Съдомиялната машина се счупи след три месеца работа. Майсторът дойде, ремонтира колата под гаранция и си тръгна. Пуснах го и почти подпалих къщата. Съдомиялната машина се запали след ремонт. Какво е направил господарят с нея, не знам. Той му се обади отново и той се затича към мен, като каза, че нарушавам условията на работа и сега отказват да ме поправят. Пиша молба за рекламация до услугата, но безрезултатно. Дори не знам кой е виновен производителят на съдомиялната машина или капитанът на обслужване. Няма повече желание да използвате съдомиялни!

Мнения на мъжете

Иля, Волгоград

Когато взех тази съдомиялна машина, бях най-доволен от разходите. Не разгледах особено функциите и спецификацията. Използвам го от година и половина, всичко е наред. Можете да го вземете!

Иван, Москва

След първото стартиране на съдомиялната машина, почти „не изхвърлих кънките“. Той случайно докосна дръжката на вратата и машината ме шокира толкова силно, че в очите ми потъмня, а върху ръцете ми от изгаряне се появиха мехури. Изненадата беше неприятна. Предадох обратно колата на Electrolux на продавача, а в замяна взех Bosch. Тя е наред.

Борис, Санкт Петербург

Харесва ми машината, тя има всичко необходимо и натоварването е огромно. Всичко се мие добре, с изключение на приборите за хранене, особено вилиците са лошо измити. Много ми харесва програмата "Бърз цикъл". Съдомиялната машина се отличава с ниската си консумация на вода, но доста високата консумация на сол, така че ако планирате да вземете такъв модел, запасете се със сол за в бъдеще. Сложих на тази техника пет точки!

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Дина Дина:

  Още през втората десет изгоря.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини