Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESL94585RO

мнения за Electrolux ESL94585ROТози път се опитахме да съберем отзиви за тясна съдомиялна машина Electrolux ESL94585RO. Явно този модел не е от най-популярните, защото хората говорят за него изключително неохотно. Въпреки това успяхме да намерим някои мнения. Преписахме ги и сега го поставихме на вашия съд. Надяваме се, че ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Мнения на жените

Елена, Москва

Случайно купих тази вградена съдомиялна машина при голяма продажба в магазин за домакински уреди преди около година. Нямаше нужда от покупка, но реших да я взема за в бъдеще. Преди три месеца се преместихме в нов апартамент и съпругът ми най-накрая инсталира миялна машина. Въпреки факта, че тя стоеше бездействаща дълго време, тя започна перфектно. Сега с удоволствие мия чиниите и няма проблеми. Ще се опитам да опиша неговите предимства.

  1. Тя има тясно тяло, само 45 см, което ми позволи да го поставя в малка кухня.
  2. Въпреки малкия си размер, съдомиялната разполага с много съдове.
  3. Тя има цели 7 програми за измиване.
  4. Има нормално изсушаване на конденза.

Ястията изсъхват добре и бързо в кошничките. На изхода съдовете ще бъдат запечатани с чистота и без мирис.

  1. Мие се добре и изразходва малко вода.
  2. Тя също има забавяне в стартирането до един ден. За мен това не е особено важно, но все пак е плюс.

Уляна, Санкт Петербург

Използвам машината от година, харесва ми. Сега ръцете ми станаха много по-поддържани, да не говорим за ноктите. В моя случай Electrolux наистина се грижи за мен, поне отидете на реклами.

Ксения, Саратов

Прочетох във форума, че Electrolux ESL94585RO е един от най-добрите тесни коли. Момичетата пишеха уверено и цитираха много факти, качваха снимки и аз вярвах. Оказа се чиста измама. Машината е много скъпа, но в нея няма специални функции. Мие чиниите също не много добре. Въпреки че съдомиялната работи, но бих искал да я предам, жалко е, че нямам причина за това според закона.

Лариса, Москва

За монтажа на нова съдомиялна машина Electrolux се обадих на специалисти. Не можеха да окачат фасадата заради кривите тела. Тогава се оказа, че вратата е крива. Те издърпаха нещо нагоре, подравниха, но за два часа го направиха повече или по-малко нормално. Вратата с фасадата започна да се отваря и затваря нормално.

Тогава беше като в цирк. Работниците напуснаха, аз пуснах пробно измиване, програмата завърши успешно и вратата не се отваря. Нещо щракна там, вратата забеляза забележимо и тя спря да се отваря. Отново се обадиха на майсторите, те пристигнаха, завиха вратата с отвертка и я отвориха. Те „подшаманили” нещо в механизма на вратата и сега тя работи. Възниква въпросът: защо дадох толкова пари за техника, която изисква „усукване“, „подшаманиране“ и „смазване“. Не ви съветвам да купувате!

Татяна, Екатеринбург

Добра машина, работи чудесно, като всички домакинства. И все пак, сега не е необходимо да правите дежурен график на кухнята. Три месеца по-късно разбрах, че не мога да спестя пари с миялна машина, прахове, сол и таблетки са твърде скъпи, но нямах такава цел, когато взех машината. Основното нещо е да не се забърквате във водата с гъба и куп мръсни съдове. Накрая напредъкът дойде в дома ни.

Ирина, Naberezhnye Chelny

Electrolux ESL94585RO моите родители ми купиха подарък за новооткриване. Живея сам, така че стартирам съдомиялна машина само след среща с приятели. Засега нямам оплаквания от технологията. Тя има готина функция. греда на пода, което ви казва, когато машината е приключила с измиването. Количките могат да се регулират по височина, което помага в случаите, когато трябва да миете големи съдове. Като цяло се радвам, че имам миялна машина, но няма да мия чиниите с ръце. Първо, това е навик, и второ, аз си натрупвам две чинии, лъжица и чаша на ден, защото съм на работа по цял ден. Защо трябва да пускам такъв агрегат за това?

Тамара, КраснодарElectrolux ESL94585RO

Използвам миялни машини общо около седем години. Имам третия Electrolux ESL94585RO и искам да кажа, че е най-лошият.

  • Първо, има оплаквания за качеството на мивката.
  • Второ, лошо сглобяване (два отказа годишно).
  • Трето, много е шумно.

Заключение: машината трябва да бъде изпратена в кошчето. Ще работи малко повече, а аз ще взема нова и ви съветвам да потърсите съдомиялна машина от различна марка.

Катрин, Новосибирск

Машината се мие много лошо, а подмяната на праха и правилното поставяне на съдовете не помагат. Обадих се на съветника от услугата. Той пристигна бързо, внимателно огледа машината, но не намери нищо проблемно, както аз вземам. Не знам какво да правя сега. Машината не ми подхожда и не мога да я предам, тъй като са минали две седмици.

Мнения на мъжете

Сергей, Пенза

Имам жена и три красиви деца. В ежедневието няма никъде без съдомиялна машина. Съпругата трябва да готви много и съответно много ястия се натрупват на ден. Добре е, че миялната машина помага да се измие всичко в един замах, а на следващия ден всичко се повтаря отново. Преди трябваше да се редуваме, за да щурмуваме мивка, пълна с мръсни съдове, сега можете да забравите за това, защото машината се справя отлично със задълженията си.

Евгений, Москва

Машината е шумна, но работи добре, чиниите винаги са чисти. Как преди бяхме без такава техника? Все пак щях да измисля машина за гладене, би било наистина готино. В началото не знаех как да сгъвам правилно съдовете, така че машината не миеше много добре. Тогава предположих да прочета инструкциите и всичко мина като часовник. Пет точки!

Николай, Москва

Машината Electrolux ESL94585RO се повреди малко след началото на експлоатацията. Проклинах с магазина дълго време, за да го предам, в крайна сметка те ми върнаха парите. Вярвам, че за такава цена оборудването трябва да работи, но се оказва, че плащаме за марката и получаваме „прасе в пука“. Не съм доволен!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини