Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESL94510LO

мнения за Electrolux ESL94510LOНаскоро ми погледна миялна машина Electrolux ESL94510LO с тесен калъф. На пръв поглед много прилича на дузина други машини от семейство Electrolux, които бяха пуснати през последните 3-4 години. Но при по-внимателна проверка са очевидни редица подобрения, които могат да бъдат полезни за потенциалните купувачи. Нека да видим какви отзиви са оставили потребителите за тази пишеща машина и едва тогава ще направим изводи.

положителен

Алфия, Казан

Когато четири красиви деца тичат около къщата, вие не обръщате внимание на дребните ежедневни трудности. Добре е, че грижовният ми съпруг забелязва колко ми е трудно да работя около къщата и как може, улеснява работата ми. Наскоро купена съдомиялна машина Electrolux. Изтеглям го два пъти, след обяд и след вечеря. Съдовете се мият перфектно, особено стъклени. Приятно е също, че след измиване не е необходимо да се почиства, получавате всички вещи вече изсъхнали. Щастие, че сега имам асистент!

Сергей, Москва

Запознанството ми с миялните машини започна преди 4 години. Просто преправихме напълно съпругата си кухнята и добавихме домашни уреди там, по-специално, купихме вграденсъдомиялна ханза с тясно тяло. В началото всичко беше наред, но след това Ханза започна да се разпада почти всеки месец. Две години мъки и Ханс най-накрая бе продаден отчасти на господарите.

Този път реших да не спестявам и взех маркова съдомиялна машина Electrolux ESL94510LO. За разлика от Hansa, тя работи отлично - без повреди, без разрушения. Какво харесвам в нея?

  1. Мивка с най-високо качество
  2. Нормален набор от програми.

Съдомиялната машина може да запамети любимата ви програма и тя ще се показва всеки път след включване на оборудването.

  1. Нисък шум.
  2. Ниска консумация на таблети, вода и електричество.
  3. Защита от течове и забавено изстрелване, с доста голямо закъснение.

Не бих искал да се занимавам с антиреклама, така че няма да обобщавам, казвайки, че съдомиялната машина на Ханс е лоша. Явно просто имам дефектно копие. Но лошият ми опит предполага, че колите на Electrolux са по-добри.

Лариса, Челябинск

Много тихо, икономично и полезно оборудване в домакинството. Машината работи с мен от година и половина. През това време купих и пералня с марката Electrolux, така че това беше пълен комплект. Не открих никакви недостатъци в Electrolux ESL94510LO, може би са били в предишни модели, но в тази машина всичко беше направено за хората. Мие еднакво добре всякакви съдове и прибори за хранене, Тя безупречно измива ренде със сирене, прилепнали към него, чинии със сушена каша и чаши с кафе и чай плака. Пет точки!

Александър, Тамбов

С миялна машина е по-добре, отколкото без нея. Вече четвърти месец съпругата е щастлива като момиче, но всичко, което беше необходимо, беше правилното оборудване на кухнята. Добра машина, препоръчвам да купя!

Евгений, Красноярск

Electrolux ESL94510LO избра заради функцията на гредата на пода, както и функциите на любимата си програма и допълнителното изсушаване. Освен това цената ми хареса и продавачът увери, че тази машина ще издържи дълго време и няма да се провали. Може би е така, стига да нямам основание да опровергая думите му. 9 месеца, полетът е нормален.

Елизабет, ПермElectrolux ESL94510LO

Най-вече през живота мразя да пържа тигани и тигани, особено когато съпругът ги хвърля в мивката и забравя да налива вода. Остатъците от храната се изсушават до чиниите и се образува кора, която е много трудно да се откъсне. Така че заставате близо до мивката, опитвате се да почистите съдовете и мислите да наемете домакиня. Вече шест месеца този проблем не е от значение, тъй като закупихме съдомиялна машина. Настоявах да си купя машина Electrolux и съпругът ми се съгласи. Сега съм почти щастлив!

отрицателен

Родион, Москва

През първия месец на експлоатация спринтьорът излетя от машината, разбивайки любимото ми стъкло.Бях много разстроен и най-важното не е ясно защо отлетя, изглежда като фабричен брак. Не се обадих на капитана, въпреки че това е гаранционен случай. Придобихте и сложете нова пръскачка. Сега всичко е наред, машината работи добре, но все още се обиждам от производителя, защото измами моите очаквания.

Алиса, Екатеринбург

Машината напълно отказва да разтвори праха и таблетките. От това ястие много лошо измити. Вече три дни се опитвам да се обадя на капитан от службата, но резултатът е нула, изглежда, ще трябва да се обадя на специалист от офис на трета страна за парите си. Съжаляваме за гаранцията, но без машина е лошо.

Анатолий, Омск

През годината на експлоатация се убедих, че машината е добра само в празнични дни, когато всички роднини се събират на празника, се натрупва купчина съдове и тя трябва да се мие. В ежедневието тя не е нужна, независимо кой го казва. Electrolux ESL94510LO е добър работен кон, така че в бакалавърската ми кухня тя няма какво да прави.

Юлия, Ярославъл

Мечтах за миялна машина от няколко години и когато най-накрая я купих, се разочаровах, защото мие дълго и незадоволително. Electrolux ESL94510LO е напълно вграден, така че не се чува и не се вижда как работи, но наистина бих искал да разгледам процеса отвътре. Изглежда, че тя просто напоява съдовете с вода в продължение на три часа, докато прахът, който сложих в специалното отделение, дори не се разтваря, Машина като тази или става дума за повреда? Не е щастливо!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини