Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESl9450lO

Отзиви за Electrolux ESl9450lOАвтомобилите на такава известна шведска марка като Electrolux са в търсенето, въпреки факта, че се сглобяват в Полша. Този производител доставя на пазара както пълноразмерно оборудване, така и тясно и компактно. Нека се опитаме да разберем какво мислят хората за вградената машина Electrolux ESl9450lO, търсейки отзиви за това.

Спецификации на машината

Напълно интегрираната съдомиялна машина ESl9450lO е проектирана да почиства не повече от 9 класически комплекта съдове. Точните му размери са (HxWxD) 81,8 x 44,6 x 55 см. Управлението на машината е електронно, разположено в края на вратата. За удобство на потребителя има дисплей, на който можете да видите времето до края на програмата.

Електронната платка има 5 програми и 4 температурни режима. Що се отнася до допълнителните функции, а именно:

  • забавен старт до 24 часа;
  • 3 в 1 означава разпознаване;
  • сензор за откриване на чистота на водата;
  • възможност за свързване към захранване с топла вода;
  • индикатори за помощ за сол и изплакване;
  • звуково известие в края на предупреждението за измиване и червен лъч.

Една от най-полезните характеристики е пълната защита от течове и в този модел на съдомиялна машина.

Що се отнася до консумацията на вода и енергия, стандартният цикъл на измиване изразходва до 9,5 литра вода и 0,79 кВт / ч. Шумът, произведен по време на работа, не надвишава 47 dB.

Какво казват потребителите

Алексей Борисович, Екатеринбургмиялна машина Electrolux ESl9450lO

Първото впечатление е качеството на полския монтаж, пластмасата изглежда неясна и ненадеждна, а металът също е някак тънък. Например в края на вратата можете да го огънете с пръсти. Тънката дъвка на капака на йонообменника също показва ненадеждност. Стъклото е отпуснато на дисплея. Дори дренажният маркуч и този, който по някакъв начин е неясен.

Надявам се всичко това да не се отрази на работата и колата да издържи по-дълго от гаранционния срок. Забравих, че няма кошница за прибори. Плюсът на тази машина е за мен само при наличието на инфрачервен лъч и дисплей, а цената не е лоша.

Антонов Сергей

Реших да сменя старото сисъдомиялна машина Аристон в Electrolux и беше доволен от покупката на сто процента. Колата работи тихо, по автоматична програма, която ми хареса, мие почти всичко. Минусът е неразбираема инструкция, но можете да я разберете.

Олга Олга

Вече месец ползвам съдомиялна машина, която беше свързана с топла вода поради липсата на броячи. Трябва да го включите два пъти на ден, аз не слагам никакви хапчета, а съдовете изненадващо се мият с бретон. Но веднъж седмично все още минавам по дълга програма с таблет за изплакване на самата машина. Доволен съм от покупката, спестяват се време и електричество, работи тихо, а на пода има и греда. От петте точки всички 5 го заслужават, но не открих никакви недостатъци.

Громов Сергей, Москва

Тъй като го експлоатирам малко, ми харесва всичко, защото работи шумно и се отмива добре. За да разберете по-добре техниката, се нуждаете от повече време. Вратата се отваря малко опъната, но причината може да е липсата на фасада, това е временно, мисля, че всичко ще бъде решено.

Генадиев Павел, Нефтеюгани

Вградената съдомиялна машина Electrolux мие съдовете перфектно и практически не вдига шум. Харесва ми наличието както на дълга програма, така и на кратка. За три месеца работа мога да кажа, че миялната машина е правилното нещо, спестява време и вода. Бих искал да добавя горен рафт за лъжици и вилици вместо кош, който заема много място. Изсъхналата мръсотия в съдовете не се отмива, но се справя със старата мазнина върху листа за печене. Устройствата блестят, съдовете блестят. Съветвам ви да купите.

Андрей, ВологдаElectrolux ESl9450lO

Използвам съдомиялната машина доста, около месец, основно стартирам програмата за 30 минути. Всичко се измива, с изключение на сушената елда, остават няколко зърна. Моите тигани за дълга програма, резултатът не е перфектен, но приемлив. Понякога има говор, образуван по време на готвене.Тигани изпират всичко. Когато програмата приключи, зелен лъч започва да гори. Веднага и изваждам гореща почти суха чиния. Като цяло устройството е прилично, можете да си купите.

Дмитрий, Барнаул

Страхотното нещо е съдомиялната машина Electrolux! Изпира качествено ястията, жена му е във възторг, тъй като има повече време да остане за себе си. В процеса той почти не се чува, а в края се вижда зелена греда.

Дина

Съпругът ми ми даде съдомиялна машина на 8 март, и вече почти година тази помощничка. Не се радвам на това нещо, наистина е незаменим за всяка жена. Поднасяме всички съдове и след три часа получаваме лъскави и чисти чинии. Не е необходимо да използвате продължителни програми и можете да измиете нещо не много мръсно за кратко.

Така че от всички прегледани отзиви не срещнахме нито едно отрицателно впечатление. Тази машина има недостатъци, но в повечето случаи техните предимства се припокриват. Окончателното заключение е ваше.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини