Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESL94201LO

мнения за Electrolux ESL94201LOПри избора на съдомиялна машина хората са склонни да пестят пари, без да плащат за ненужни функции. Изборът на съдомиялни машини с минимални технически характеристики е огромен, например съдомиялната машина Electrolux ESL94201LO. Но наистина ли е добра в бизнеса, заслужава ли си да спести, нека разберем мнението на купувачите.

положителен

Рябков Александър, Шадринск

Това е втората миялна машина в нашето семейство. Тестваме го вече трети месец, пускайки го всеки ден. Таблетките за миене на финиш са много скъпи, по-евтини и феи, ако изберете нещо по-евтино, тогава съдовете не винаги се мият. Вратата започна да се фиксира едва след окачването на фасадата. Като цяло покупката ни харесва, чиниите са чисти, кристалът блести.

Димасика мама, Челябинск

И накрая, вече няма нужда да миете съдовете в мивката и да отделяте време, което можете да прекарате с добро. Машината е красота! Мечтаех за нея дълго време, но съпругът ми не ме подкрепи, като се аргументираше, че двамата вече можем да мием чиниите. В резултат това задължение лежеше само при мен. Вторият аргумент срещу покупката - няма място в мебелите, а ремоделирането е неудобно. Въпреки че по това време вече бяхме четирима.

След като се преместиха на ново място за пребиваване, те намериха свободно място в новата кухня под съдомиялната машина. Съпругът ми не можа да се измъкне; трябваше да купя Electrolux с ширина 45 см, от полски монтаж. На 50 градуса чиниите се мият, ако не са много мръсни. При температура 65 градуса, в режим с продължителност 110 минути, всичко се отмива добре, така че основно използвам тази програма. Започвам интензивния режим за тенджери и тигани.

Минусът е малко шумен, но все още нямаме фасада на вратата. След окачването може да не чуете как работи миялната машина.

Доволен от покупката. Пожелавам на всички да имат такъв домашен помощник.

maril4, Омск

Добра миялна машина, въпреки че наистина нямам с какво да се сравнявам. Дълго време не можех да се реша на модел, но съм доволен от резултата от покупката. Измива готино. Старата мръсотия остави чиниите с бретон, неръждаемите съдове и кристали искряха, пластмасата изми. През първата седмица измих всичко, което е в къщата. Все още не разбирам как да броя наборите прибори и колко ще са 9 комплекта. Не включих половин товар, тъй като много ястия винаги се въвеждат.

В тридесетминутния режим пяната се измива лошо от съдовете, ще трябва да използвате допълнително изплакване. Липсата на звук в края не е досадна, защото колата работи през нощта, а сутринта остава да изсъхне всичко от колата. Работата й е почти неразбираема. Още не съм забелязал спестяване на вода, докато напротив, има повече консумация, но е разбираемо, измих всичко възможно. Докато не се научих как да приготвям ястия добре. В противен случай съм възхитен, не мога да получа достатъчно!

Бахур Денис ФедоровичElectrolux ESL94201LO

Той даде тази миялна машина на любовницата си, направи покупка в интернет. Тя беше във възторг, започна да ме обича повече. През нощта нищо не пречи на съня. Перфектно се измива и изсушава при температура от 65 градуса. Препоръчвам го!

Артър

Вградената съдомиялна машина Electrolux струва парите. Първата машина в къщата ми и съм доволна. Въпреки че има малко програми, две са ми достатъчни. През нощта включвам Еко режим, през деня - бързо. Сушенето е отлично, има малко шум. Да, и шум, главно при събиране на вода, а не заради двигателя. Добра техника.

Irene

За първи път използвам съдомиялна машина, реших да оставя коментар в сайта. За 1,5 месеца разбрах, че ефективността на измиването зависи от замърсяването. Например сушената елда не се измива добре, първо трябва да я накиснете. Според мен това е недостатък, а не критичен. Наборът от програми е оптимален, има дори режим на загряване на вода до 75 градуса за много мръсни съдове. Долната кошница включва 2 съда и тиган.

Джулия

Купих съдомиялна машина за промоцията, плюс връщане на пари в брой обратно към картата от покупката. Избрах дълго време, прочетох информация в мрежата.Важно беше бързо измиване при температура от 60 градуса, В резултат на това всичко се измива добре. Доволен от наличието на защита срещу течове. Съветвам ви да го вземете.

отрицателен

Александър, Борисоглебск

Според мен тази миялна машина няма плюсове. Тя се счупи след три месеца, преставайки да загрява водата. Подмяната на нагревателния елемент не реши проблема, защото след много кратко време проблемът се повтори. Не знам какво да правя, изглежда, че ще останем без съдомиялна машина, много съм нещастна!

Манчечкова Елена, Москва

Няма приемливи програми за измиване, дори и най-краткото трае повече от час, добре, където е подходящо. Държачите на чинии в кошниците бяха неудобни. Формата на кошничките също е зле замислена, ако бяха направени по-дълбоко и без дебилни завои, чиниите щяха да влязат в повече. Поради формата на кошниците, дори стандартните ястия са неудобни за сгъване. Забавеният старт изглежда е деклариран, но не мога да го намеря.

Консумацията на сол е много голяма, можете да се счупите на една сол, да не говорим за праха. Не е щастливо!

Владимир, ПензаElectrolux ESL94201LO с чинии

Лично аз не разбирам смисъла в тази миялна машина, въпреки че ей, разбирам. Въпросът е, че аз като потребител давам пари на изобретателя на това „чудо“. И той затопли ръце върху него, но аз съм това, което имам от всичко това. Машината мие посредствено. Трябва да готвя тенджери и тигани. Прахът оставя немерен, но струва много пари. От пишещата машина има много шум, но в края на краищата съпругата ми и аз имаме малко дете, което се страхува от външен шум. Напълно съм недоволен.

Татяна, Санкт Петербург

Радвам се, че тялото на тази машина е тясно и идеално ми пасва в кухнята. Останалото е просто ужасно. Без качество на измиване, дрънкалки, неудобно е да сгъвате съдовете. Веднага е ясно, че техниката не е направена за хора. И цената за него се чупи на прекомерни цени. Нека продавачите го използват!

Андрей, Москва

В магазина ме посъветваха да закупя точно тази миялна машина. Имах съмнения, но повярвах на продавачите, както и на рецензиите на хора, които прочетох в интернет. Напразно вярвах на непознати. Управлението е изключително неразбираемо и тя мие чинии много по-лошо от моето старо миялна машина, Много я искам обратно!

Нина, Нижни Новгород

Не мога да препоръчам тази машина. Купуването му означава да хвърляте пари в кошчето и много пари. Оборудването загрява лошо водата и изобщо не изсушава чиниите. Ако не го извадите веднага от кошничките, след това чиниите и чашите след малко ще започнат да смрадят. Наскоро той напълно спря да се включва и това въпреки факта, че го работех стриктно според инструкциите.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини