Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESl94200lO

съдомиялна ESl94200lO отзивиВградената съдомиялна машина Electrolux ESL94200lO се превърна в бестселър в някои магазини сравнително наскоро, но сега хората активно изразяват мнението си за тази техника. Какво предизвика тази дейност, може ли да се дължи на много високото или обратно ниското качество на тази съдомиялна машина? Или може би има някои специални потребителски свойства на този модел съдомиялна машина? Няма да гадаем, ще изучаваме отзивите на хората и там заключенията ще бъдат очевидни.

Параметри на тази съдомиялна машина

Би било изкушаващо да отидете направо на потребителските отзиви за съдомиялните машини на тази марка, но здравият разум ви казва да започнете от друга. Преди да дадете реални мнения на хората за определена техника, трябва да получите най-общи идеи за нейните характеристики.

Съдомиялна машина Electrolux на посочения модел е тясна напълно вградена машина с минимален брой програми и натоварване от само 9 комплекта чинии. Имайки много скромни основни характеристики, тази съдомиялна машина обаче е достъпна за потребителите с всякаква дебелина на портфейла. Някои продавачи предлагат този модел като част от промоция за по-малко от 250 долара.

Рекордно ниската цена не означава, че тази миялна машина е с лошо качество, просто производителят се опита да пусне бюджетен модел, за да покрие по-широк кръг от потребители.

Страната на сглобяване е Полша, гаранцията от производителя е 1 година, въпреки че стандартно се предлагат още 2 години безплатно обслужване. В набора от програми виждаме всичко, което е най-търсено, така че при избора на режим на пране потребителят да не изпитва проблеми. В арсенала на машината има:

  • предварително изплакване - ще се наложи, ако трябва да миете много мръсни, сухи съдове;
  • обикновено миене - е всичко без изключение миялни машини;
  • интензивно измиване - ще ви помогне да се справите с силно замърсените съдове, особено в комбинация с режима „предварително изплакване“;
  • бързо измиване - необходимо е, ако съдовете не са твърде мръсни и трябва да се мият бързо;
  • икономично измиване - спестява вода и електроенергия, но е подходящо само за непълни кошници за зареждане с не много мръсни съдове.

Electrolux ESl94200lO с отворена вратаТази съдомиялна машина има пълна защита срещу течове, което позволява на потребителя да не се притеснява, че неговият „домашен помощник“ ще причини наводнение. Изолацията на шум в съдомиялната машина е нормална, така че не е нужно да се притеснявате от неприятни звуци по време на работа на оборудването. Очевидните недостатъци на модела могат да бъдат разгледани.

  1. Липса на защита от деца.
  2. Тих финален звук, така че е напълно възможно да пропуснете края на програмата за пране.
  3. Стегнат и неразрешим отварящ се врати.

Това е всичко, което може да се каже на пръв поглед за тази миялна машина. Повече информация може да ни бъде предоставена от специалисти или опитни потребители. Ще разгледаме допълнително мненията на последните.

Мнения на хора

Анджелина, Красноярск

Съвсем наскоро започнах да използвам съдомиялна машина. Реших отдавна да променя живота си радикално, затова избрах бъдещия „асистент“ много педантично. Около месец прекарах в търсене.

Ако наличната сума беше по-голяма, търсенето ще отнеме по-малко време.

Избраният от мен модел съдържа само основен набор от функции и програми, но за мен той беше от второстепенно значение. Съдомиялната мие чинии чудесно, с капацитет от 9 комплекта, нямам достатъчно само през празниците, трябва да я зареждам два пъти, а дори и три пъти. През останалото време такова натоварване е най-добрият вариант за семейство от 3 души.

Фактът, че в интензивния режим тигани, тигани и тави се измиват до ослепителен блясък, предизвика особена радост.Провеждайки миенето на ръка, не можах да постигна такъв блясък, въпреки че го разтрих честно и използвах различна химия. Приятелка се оплаква от това в неянастолна миялна машина големи ястия не се катерят. Не търпя така, всички кухненски съдове се поставят в съдомиялната машина без никакви проблеми. Горещо препоръчвам този модел на всички!

Александър, Волгоградкошници и поднос за прибори Electrolux

Купих кола преди 2 месеца. Съпругата е неописуема наслада. Сега спестяваме не само вода, но и маникюра на съпруга и, разбира се, нервите ми. Не се кълнете в чий ред е да миете чиниите. Остава само правилно да поставите мръсните съдове в кошници и тави, да стартирате мивката и след това да я вземете вече чиста и дори суха - това е просто някаква магия!

Орехова Юлия, Воронеж

Всички видове екрани, лазерни лъчи, сензори за мръсна вода не са от особена полза и те ще трябва да платят до 1/3 от цената на машината. Мислех, че е прекалено много и си купих евтин модел. Консумацията на топла вода намалява значително, докато потреблението на електроенергия се увеличава леко. Долен ред: удобно, спестете време и спестете малко от вода. Получаваме средно един кубичен метър спестяване на топла вода и това се отчита допълнителните разходи за електроенергия.

Евгений, Тоглиати

Моделът на машината, макар и евтин, но с изненада забелязах, че вътре няма почти никакви пластмасови части. Навсякъде, от метал, всичко изглежда надеждно. Малко „хемороиди“ слагат чинии в тави, ако саксиите са подредени малко неправилно, тогава върху тях остава малко мръсотия, особено в онези места, където струите вода не достигат.

Анна, Москва

Използвам тази съдомиялна машина почти всеки ден и когато идват гости, се случва да я пусна два пъти. Знам за съдомиялни машини от първа ръка, използвам тази техника отдавна. В този модел харесвам тавата за прибори. Много е удобно, когато сгъвате вилици и лъжици, спестявате всеки път няколко минути. Отново цената е добра. Но любимият ми тиган беше почти пълнен. Като цяло за парите тази миялна машина е много добра!

MarkarYan, Санкт Петербург

Тази машина е толкова проста като филцови ботуши, обичам тази техника. Най-често е най-надеждната. Хвърлих малко пари за нея и тя работи като скъп Куперсбух. Тя има малко програми, но и аз не се нуждаят от тях, използвам само интензивна мивка, която продължава 2,5 часа. Факт е, че не мия чиниите посред бял ден. Спестявам го цял ден, а след това вечер около 10 часа започвам измиването. Лягам около 13 часа сутринта, така че всичко да има време да се измие, както трябва. Поставете чиниите на място и отстрани!

Този тип пране 1 път на ден е най-подходящ.

Сергей, Москва

Няма да бия около храста, за парите, които не очаквах да купя машина, произведена в Европа. Фактът обаче е ясен. Доста тиха, икономична, мие съдовете перфектно и харчи минимум почистващи препарати. Успях да го вградя в готовия шкаф, с леко изменение, дори не се наложи да сменя мебелите. Всичко се оказа така, както аз исках. Не виждам минусите в съдомиялната машина, ако има нещо, ще напиша отделно ревю!

В заключение отбелязваме, че тази миялна машина, въпреки че има съвсем обикновени характеристики, веднага привлече потребителите. Приблизително 90% от всички отзиви са положителни, което, разбира се, води до определени мисли. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини