Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESL 94300 LO

мнения за Electrolux ESL 94300 LOФеновете на уредите Electrolux ще оценят съдомиялната машина Electrolux ESL 94300 LO с тесен корпус и най-новото електронно управление. Ако погледнете характеристиките, тогава машината изглежда много интересна. Но какво ще кажат хората, които вече са изпитали този модел? Проучваме отзивите и откриваме.

Мнения на жените

Катрин, Перм

Преди две години съпругът ми и аз най-накрая купихме собствен апартамент. Нека е малка и стара, но ние не влязохме в ипотеката. Кухнята е малка, така че за да побере всичко необходимо, трябваше да планирате всеки сантиметър. Страдах много дълго време, измислих къде да сложа съдомиялната. Широка машина от 60 см не се побираше, трябваше да взема тясна изцяло вградена, за да я скрия зад фасадата на мебелите. Спряхме на Electrolux ESL 94300 LO. Добре известна и уважавана марка, доказана технология. За цялото време миялната машина никога не ме е изпускала.

  1. Измива се дори със средствата на "средна краста" плътно изгаряна мазнина.
  2. Можете да зададете забавяне при стартиране на програмата, така че машината да започне да мие през нощта.
  3. Има половин товар, но рядко го използвам, тъй като винаги се натрупваме цяла маса ястия.
  4. Температурата на водата е регулируема, можете също да изберете една от петте програми.

Комплектът от програми включва: експресна програма, интензивна програма, икономична програма и други.

  1. Има сензор за чистота на водата, който ще спре процеса на подаване на вода към машината, ако към водопровода се подава мръсна вода.
  2. Има удобен държач за очила. Не съм нарушил нито един през цялото време.

Цялостното впечатление от миялната машина е най-благоприятно. Това е едно от най-успешните ни пазарувания. Приятели попитаха колко е просторно, намеквайки за случай, широк само 45 см. Всъщност той включва точно половината от чиниите, които са в нашата къща. Точно толкова, колкото можем да забъркаме в един ден, така че няма проблем. Давам на съдомиялната пет точки, тя го заслужава!

Арина, ПсковТава Electrolux ESL 94300 LO

В магазина имаше табела с преглед на тази съдомиялна машина, където беше написано, че тя има звуков сигнал след края на процеса на миене. След като си купих кола и се възползвах от нея малко, се сетих за това ревю и започнах да търся къде се включва звукът, но не можах да го намеря. Самата машина е добра, мие се добре, но искам да знам за нея веднага в края на миенето, вместо да прибягвам до кухнята и да не гледам вътре. Ще прочета инструкциите, може би ще намеря там нещо полезно. Препоръчвам машината на всички!

Евгений, Калининград

По-малко от три месеца „чудесната“ миялна машина от Electrolux се повреди и те отказаха гаранционния ми ремонт. Какъв е този сервизен център и каква машина се счупва след три месеца употреба. По принцип не искам да го поправя за своя сметка, ще задам иск в сервизния център и ако това не им стане ясно, ще отида в съда. Уморени от тази каша. Машината е ужасна, една точка.

Юлия, Иваново

Машината се мие добре, но ненадеждна, дори не мога да повярвам, че това е Electrolux. За две години нагревателният елемент е сменен два пъти. Родителите ми имат почти три години Съдомиялна машина Bosch SMS40D12RUи като цяло няма проблем с нея. Защо взех Electrolux, изобщо не разбирам! Не повтаряйте глупавите ми грешки!

Последният път майсторът откри някои проблеми с електрониката на машината. „Бях доволен“, че скоро ще имаме още по-дълъг и по-скъп ремонт.

Ксения, Москва

Използвам съдомиялната много рядко, толкова рядко, че средната опаковка таблетки ми е достатъчна за една година. По принцип го безпощадно експлоатирам след пристигането на гости или роднини. Като цяло я харесвам, тя мие добре. Работи без повреди, но качеството на мивката директно зависи от това как чиниите са подредени в кошници. Цената е средна, сега щях да си купя кола по-евтина. Можете да го вземете!

Лариса, Новосибирск

Мислех да си купя вградена миялна машина, когато започнах да поръчвам мебели в кухнята. Занаятчиите ми направиха специален шкаф и фасада, които трябва да бъдат фиксирани към вратата на съдомиялната машина. Мебелите бяха направени за тесен модел, затова взех Electrolux ESL 94300 LO. Оборудването е много тихо, не удря чиниите, пера се перфектно, спестява вода и пари. Препоръчвам да закупите!

Оксана, Красноярск

Изобретателят на автоматична пералня трябва да постави златен паметник, а до сребро да направи паметник на изобретателя на съдомиялната машина. Преди година за малко пари купих съдомиялна машина Electrolux ESL 94300 LO и сега дръжките ми почиват след работа. Оборудването мие съдовете безупречно, невъзможно е да го миете с ръце. Ако все още нямате съдомиялна машина, купете я веднага.

Мнения на мъжете

Артем, МоскваElectrolux ESL 94300 LO

Купих миялна машина като подарък на жена си. Беше много щастлива, сега не ме притеснява под ухото си, когато гледам футбол, че стои пълна мивка с немити ястия. Машината прекалено много "яде" хапчета, които са доста скъпи, но в името на собственото си спокойствие не е жалко, нека съпругът да се зарадва и да научи нови технологии.

Георги, Санкт Петербург

Надписът "Electrolux" е върху почти всички домакински уреди в къщата. Така че сега сме закупили Electrolux ESL 94300 LO, мисля, че няма да ни подведе. Предварителните тестове показаха, че тя мие за пет с плюс. Дори саксиите са се променили, стават като нови. Сега дори ме е срам, че се съмнявах дали да си купя съдомиялна машина или не!

Сергей, Казан

Съдомиялната машина мие и изсъхва перфектно. Ястията на изхода са чисти и сухи, дори не искам да ги взема с ръце, за да не оставя отпечатъци. Машината има защита от течове, освен това пълна. Няма много програми, но всички те са самостоятелни и всички заедно правят машината напълно функционална. Шест месеца работа без повреди, надявам се да не се счупи. Препоръчвам го!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини