Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESF9551LOX

мнения за Electrolux ESF9551LOXКогато купувате вградена съдомиялна машина, трябва да се погрижите предварително за нейното местоположение. Най-вероятно ще трябва да преработвате или пренареждате кухненски мебели и това е голям разход. Съдомиялната Electrolux ESF9551LOX не изисква това от вас, тъй като е независима. Намерете й кът в кухнята си и тя, благодарение на доста сребърен калъф, ще се превърне в добра декорация на стаята. Имаме повърхностна представа за неговата надеждност и функционалност, така че за да се запознаем по-добре с тази техника, се обръщаме към отзивите на клиентите.

положителен

Алена, Ростов на Дон

Винаги съм бил много доволен от качеството на Electrolux. Имах много оборудване от тази марка и когато трябваше да си купя съдомиялна, взех Electrolux ESF9551LOX. Машината е просто страхотна. Речникът ми няма достатъчно епитети, за да го характеризира, така че просто ще изброя предимствата му.

  1. Измива всякакви съдове, всякаква степен на замърсяване. Представете си тиган, който донесох за тестване от лятна къща. В него наскоро готвих храна за куче точно на печката. Всичко беше покрито с сажди и сажди, но след две измивания в Electrolux, тиганът стана чист, сякаш току-що дойде от съветския универсален магазин.
  2. Спестява вода и почистващ препарат. Ползвам евтино Санит на прах за съдомиялна машина, Вземам пакет, който ми е достатъчен за почти шест месеца. Машината също отделя малко вода. Не мога да направя точни изчисления, но според груби оценки, спестявам до 1,5 куб. М студена вода за два месеца.

Не мием чинии със студена вода, така че имайте предвид, че с миялна машина спестявате и топла вода.

  1. За една отметка пране 13 комплекта ястия. Всъщност това е много, дори не можете да се натъпчете толкова много в мивка.
  2. Тя има забавяне на стартирането, което дава възможност да стартирате машината точно посред нощ и ако считате, че работи тихо, тогава измиването няма да навреди на никого. Сутрин можете спокойно да получите чисти съдове и да закусите.
  3. Има куп сензори и програми, които правят работата на машината удоволствие.

Какъв е резултатът? Но в крайна сметка мога само да посъветвам всички да си купят такава съдомиялна машина и да се наслаждават на кухнята, както го правя сега. Дори започнах да готвя по-често и по-охотно. Идеята "не е необходимо да миете чиниите!"

Иван, Москва

Мама се оплаква, че тази миялна машина има твърде дълги програми, но вярвам, че машината не може бързо да мие чиниите, защото няма ръце, а само пръскачки. Най-бързите програми са създадени за 40 минути и дори тогава, те могат да се използват само срещу леко замърсени съдове. Electrolux мие по-добре от много автомобили и това е може би най-важното.

Любов, Ижевск

Мие миялна машина винаги еднакво добре, дори ако в нея сложите мазни патета, дори и купа супа. За особено мръсни съдове включвам интензивен режим. Той е дълъг, но много ефективен. Сензорът за чистота на водата няма да позволи поне нещо да остане върху чиниите. Можете да миете чиниите с помощта на таблетки, но за мен е по-евтино да използвам праха, тъй като "надибал" мястото, където можете да го вземете на евтина цена. Препоръчвам Electrolux да закупите!

Лариса, Севастопол

Голяма добра миялна машина, която пасва много. Измивам всичко удобно, дори зеленчуци, много удобно. Противно на моите очаквания, машината зае много малко място в кухнята. И всичко това, защото я поставих в ъгъл, за да не притеснява никого. Харесва ми, че можете да пренаредите горната кошница, така че най-големите саксии да бъдат включени в съдомиялната машина. Пет с плюс!

Татяна, Санкт ПетербургElectrolux ESF9551LOX

Съдомиялна Electrolux работи с мен от година. Впечатленията са добри. Тя никога не се е счупила. След всяко измиване чиниите ще се държат заедно, а блясъкът е просто супер. Технологията е от най-висок клас, ако някой я скара, аз самият ще се кълна в нея.Благодарение на миялната машина мога поне 1,5 часа да си почивам спокойно от домакинските работи.

Юри, Екатеринбург

Преди две седмици реших да си купя голяма съдомиялна машина Electrolux ESF9551LOX. Тя има калъф с ширина 60 см, много чинии се вписват в него. Цената на машината е приемлива, може би това е било решаващ мотив за покупката. Съпругата му отново беше доволна и сега самият той няма да се наложи да стои на мивката. Много щастлив!

Анастасия, Новосибирск

Дълги години тя държеше домакинството и се разпорежда с миялна машина, но след това отиде в магазин за домакински уреди и се запали от вътрешната ми страна. Много исках да си взема съдомиялна машина, особено след като парите бяха по това време. По принцип не казах нищо на съпруга си и вечерта чисто новият Electrolux ESF9551LOX вече стоеше в къщата. В главата ми се върти само един въпрос: защо не съм мислил да си купя такова оборудване преди. Сега съветвам всичките си приятели!

отрицателен

Карина, Москва

След третото пускане съдомиялната машина Electrolux ESF9551LOX спря да събира вода. Катастрофата е, че купихме кола в Москва и я закарахме на 300 км до страната. Връщане с нея е невъзможно и няма нищо. Сега не знам какъв начин да намеря решение, изглежда, че съм обречен да мия чиниите с ръце цялото лято.

Катрин, Краснодар

Съдомиялната машина е диво скъпа, но с лоша функционалност, Няма дори половината от товара и гредата на пода и трябваше да изложи за него цели 740 долара, чудовищно! Може би стените на нейния калъф са покрити с истинско сребро, но не, металът е обикновен, защо толкова пари? Не се мие прекалено добре, остават петна. Две точки!

Уляна, Казан

В началото колата ме устройва, но след три месеца се развали. Нещо се случи с електронното пълнене, капитанът обещава бързо да замени контролния модул, но за това ще трябва да платите 6500 рубли. Жалко е! Освен това е жалко, че неправомерно ми отказаха гаранция, наистина искам да се обърна към съда, но не знам дали за мен това е изгодно, ще се консултирам с адвокат.

Едуард, Барнаул

Имам машината Electrolux от около шест месеца. Купих го по съвет на продавача. Последните два пъти, когато мие съдовете със студена вода, изглежда, че нещо се е случило с нагревателния елемент. Много съм разстроен, лошо е без миялна машина, ще трябва да се обадя на майстор. Какво ненадеждно оборудване започнаха да правят.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини